Şimdi Ara

Ciddi bir ekran kartı virüsü yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • RogueKiller kurup pcyi taratır mısın bi.Bana da mining virüsü bulaşmıştı.Gpu masaüstünde %99 oluyordu.İşimi bu çözmüştü.Olumlu ya da olumsuz sonucu bildirirsin.

Orijinalden alıntı: Guest-994965FA4

İŞletim sisteminin ve programların kurulu olduğu C sürücüsünün komple yedeği alınırsa herhangi bir virüs, sistem çökmesi , vb durumlarda format atmak yerine bu sistem yedeği kabaca 10dk içinde geri kurulabilir. BU konuda en iyi programlardan olan Acronis ile yedek alma işlemini anlatan bir konu buldum forumda:

https://forum.donanimhaber.com/acronis-true-image-home-2016-v19-ile-yedek-almak-resimli-anlatim--51805138
    Teşekkür ederim bakayım konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklımda bulunsun ikisini de haftaya eve gidince deneyip sonucu yazacağım burdan. Teşekkür ederim

reset at yeniden kurulum yap. bide bazı ayarlar var modem arayüzünde güvenlik için, internetten araştır bi...

Orijinalden alıntı: Hargon

antivürüsler pc temiz diyorsa modeme bi bak derim ben, oralara yuvalanmış olabilir :D

reset at yeniden kurulum yap. bide bazı ayarlar var modem arayüzünde güvenlik için, internetten araştır bi...
    Hocam sorunun internetten olduğunu sanmıyorum imterneti kapatınca ve temizleyip pc yi tekrar başlatınca virüs tekrar yükleniyor ve ayrıca birden çok kişi interneti kullanıyor diğer bilgisayarında sıkıntı yok

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.