Şimdi Ara

Cicilization 5 işgal edilen şehirdeki kaynaklarş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 seviyede onuyorum . 11 şehir işgal etmişim haliyle mutsuzluk surekli duşuk oluyor . Butun uretimi mutluluğu arttıran binalara kaydırıyorum sonra geri işgal ediyorum yine eksilere duşuyor . Sonra işgal edilen yerdeki luks kaynakların mutluluğa katkısının olmadığını gordum . Çunku o kadar luks kaynak varken sadece 28 puan geliyor onlarda kendi kaynaklarımdı . bu kaynakları kullanmanın bir yolu var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şehir işgal edildikten sonra belli bir tur direniş gösterir bu direniş sırasında baya mutluluk düşüyor şehri annex yapıyorsan şehre Courthouse yap her şehri annex yapma ele geçirdiğin şehirlerin çoğunu puppet yapmak daha iyidir ele geçirdiğin şehrin gereksiz olduğunu düşünüyorsan şehri annex yapıp yık.
    kültürden mutluluk arttıran politikaları seç
    sizde şeker kakao gibi lüks kaynaklar varsa bunları 2. defa edinmek mutluluk vermez bunları başka devletlere tur başı gelen altını arttırmak için satabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

şehir işgal edildikten sonra belli bir tur direniş gösterir bu direniş sırasında baya mutluluk düşüyor şehri annex yapıyorsan şehre Courthouse yap her şehri annex yapma ele geçirdiğin şehirlerin çoğunu puppet yapmak daha iyidir ele geçirdiğin şehrin gereksiz olduğunu düşünüyorsan şehri annex yapıp yık.
    kültürden mutluluk arttıran politikaları seç
    sizde şeker kakao gibi lüks kaynaklar varsa bunları 2. defa edinmek mutluluk vermez bunları başka devletlere tur başı gelen altını arttırmak için satabilirsin

Anladim hocam tesekkurler . Isgal ettigim sehirlerin cogunu puppet yapiyorum zaten ama mutlulugu bir turlu ayarliyamiyorum . Kulturde mutlulugu arttiran bolumleri seciyorum her sehre sirk arena gibi binalar kuuyorum fakat grnelde mutlulugum 5 i gecmiyor . 5 iyi kotu yetlyor ama bitlara bakiyorum hepsinin mutlulugu 20 uzerl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.