Şimdi Ara

cicekmarket.com rezaleti (2019 anneler günü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anneler günü için 11 Mayıs 2019 tarihinde cicekmarket.com müşteri hizmetlerini aradım ve şimdi sipariş verdiğim takdirde Malatya için anneler gününde siparişin ulaşıp ulaşamayacağını sordum. Müşteri hizmetleri de anlaşmalı oldukları bayi olduğunu ve zamanında ulaştırılacağını söyledi. Ben de bir gün öncesinden Malatya’daki adrese 2 adet çiçek siparişi verdim. Sipariş sayfasında da 18:00’a kadar teslim seçeneğini seçtim. Saat 17:00 gibi aradım müşteri hizmetlerini (20 dk bekledim) hala ulaşmadığını söyledim. Bana 22:00’a kadar sürelerinin olduğunu söyledi sözleşmede öyle yazıyormuş fakat sonra sözleşmeyi okudum 19:00 yazıyor. Bayi ile iletişime geçip dönüş yapacaklardı. Yaptılar mı, tabii ki hayır. Neyse saat 22:30’da bir daha aradım inat ettim tam 63 dk bekledim hatta ama cevap veren olmadı. Saat 23:45’te mesaj geldi teslim edildi diye. Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın. Paramızla rezil olmak bu olsa gerek. Bir daha sipariş verirsem bu da son olsun.

    Düzeltme: çiçek teslim edilmemiş. Sabah eşimle görüştüm dün akşam bir şey teslim edilmediğini söyledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafy1453 -- 13 Mayıs 2019; 8:33:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Her zaman söylerim, fiyat faiş olmadığı sürece belli bir ücret üstü BİLİNDİK, GÜVENİLİR firmalar ile sipariş verin. Burada cicekmarket'i vs kötülemek, karalamak istemiyorum. Fakat muadili bir çok iyi firma var.

    İşini en iyi yapan ülkesine en iyi hizmet edendir.
  • Bu tarz günlerde siparişi cidden kapasitesi yüksek olan firmalar bile aksatabiliyor. Bu doğru mu? tabii ki hayır. ama büyük firmalar bile aksatıyorken küçük bir firmadan bunu beklemek biraz hayalcilik oluyor.

    Geçmiş olsun.
  • Teşekkürler. Uzun görüşmelerden sonra para iadesini yapacaklarını söylediler. Bakalım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.