Şimdi Ara

ÇİÇEK SEPETİ %15 DİREK İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
12.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba sitenin açıgını buldum burdan paylaşayım sipariş verecekler

CicekSepeti.com: CicekSepeti.com’dan sipariş verirken, Gönderen Bilgileri kısmında Avantaj Şifresi alanına Nap yazarak %15 indirimden yararlanabilirsiniz

http://www.napolyon.com/icerik/Kampanya-MetrocityAvm.aspx

bitane daha şifre vereyim sipariş kısmına ESS yazın gene indirimli olarak ürün gelecektir. denenmiştir uygulanmıştır...

• IYI oldu bakalım ınsallah calsır
    teşekkürler
  • demesi bedava :) ama defalarca uygulanmıştır :) bu internetin açıklarını bulmak ne kadar güzel :)
  • iyi buluş, ama bu yeni değil ki !

ben bu internetten alışverişe takmış durumdayım.
    artık mecbur kalmadıkca mağazadan bir şey almıyorum, çünkü daha pahalı.

çiçek sepeti için %15 demişsiniz ama ben %20 indirimli alıyorum !

internet satıcıları satışlarını arttırabilmek için sürekli reklam ve indirim faaliyeti içindeler.
    Birinde yoksa öbüründe mutlaka oluyor.

arkalarda bir yerlerde muhakkak uzuza getirebilecek bir yol var
  • denedim calışıyor.
  • perfecto...
    tam zamanında bir fırsat oldu teşekkürler;)

denedim,uyguladım ve çalışıyor..
  • bende çalışmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enqazaq

iyi buluş, ama bu yeni değil ki !

internet satıcıları satışlarını arttırabilmek için sürekli reklam ve indirim faaliyeti içindeler.

arkadaşım o zaman nasıl % 20 indirimi nasıl kullanıcaz bizide bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

bende çalışmadı

ben biraz önce bir açılış için yolladım çalışıyor :) NAP ESS yazıcaksın bi daha dene bence

bu arada site en çok çiçek yollanan site diger sitelerde yolladım hep sorun yaşadım ama burda sorun yaşamadım ee kalite biraz pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyrun2005

quote:

bende çalışmadı

ben biraz önce bir açılış için yolladım çalışıyor :) NAP ESS yazıcaksın bi daha dene bence

bu arada site en çok çiçek yollanan site diger sitelerde yolladım hep sorun yaşadım ama burda sorun yaşamadım ee kalite biraz pahalı oluyor.

Kampanya gayet güzel ama istediğim çiçeğin gitmeyeceğini bilerek yada baygın çiçek gitceğini bilerek buradan alışveriş yapmak tehlikeli bence ..

buyrun2005@ Pardon kaliteyi Çiçek Sepeti içinmi kullandınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enqazaq

iyi buluş, ama bu yeni değil ki !

arkadaş %15 i yazmış sizde %20 indirimi nasıl yaptığınızı yazabilirmisiniz bizde yararlanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

quote:

quote:

bende çalışmadı

Kampanya gayet güzel ama istediğim çiçeğin gitmeyeceğini bilerek yada baygın çiçek gitceğini bilerek buradan alışveriş yapmak tehlikeli bence ..

evet kardeşim o site için kalite dedim .. tavsiye edebilecegin başka bir site varmıdır ?

burası var ucuz ama biraz dandik daha dün bizim arkadaşa geldi 20 adet gül yolladı 18 adet gitmiş :)

http://www.cicekgonder.com/

• Çiçek Sepeti kadar rezalet bir yer olamaz herhalde.

Sözlüğü okumuyor musunuz?!

Ben de artık çiçek göndermem gerektiğinde yerel satıcılar üzerinden gönderiyorum. Çok daha başarılı, hiç olmazsa verdiğiniz paranın hakkını veriyorlar.
  • İleri tarihe sipariş verebiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 14 Nisan 2011; 14:56:12 >
  • işte size çiçek sepetinden %20 indirimli almanın yolu:

dedim ya, taktım bu internetten ucuz alışverişe..
    birkaç senedir farkettiğim ve yurtdışı alışverişlerde kullandığım para iade (cashbak) siteleri vardı.
    bu kadar faydalı bir şeyi neden bizde kimse açmıyor derken birileri nihayet kurdu bir tane : avantajix.com
    sistemi ilk başta anlamakta zorlanabilirsiniz; ben de ilk tecrübe için bayağı okumuştum.

ama benim gibi birazcık üstünde durursanız gerçekten internetten ucuz ucuz alışveriş yapabilirsiniz.
    zaten bir alıştınız mı internete bakmadan almak enayilik gibi geliyor.

başka firma indirimi varsa sormak istediğiniz yardım ederim...

• http://www.avantajix.com/NasilCalisir.aspx#400 saol arkadaşım linki degiştireyim o zaman :) :) %20 oldumu şimdi yani :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: droll

quote:

quote:

bende çalışmadı

evet kardeşim o site için kalite dedim .. tavsiye edebilecegin başka bir site varmıdır ?

burası var ucuz ama biraz dandik daha dün bizim arkadaşa geldi 20 adet gül yolladı 18 adet gitmiş :)

http://www.cicekgonder.com/

Site olarak değilde "SUAVI" nickli arkadaşın dediği gibi yerel satıcılar bu yönde çok daha iyiler..

Çiçek sepeti gibi firmalar e ticaret firmalarıdır,100 liralık bir ürünü 50 liraya alıyorsan şüphe etmen gerekir..Bu tür firmalarda ürün kontrol edilmez ,fabrikasyon bir sistem vardır veya anlaşmalı firmalar aracılığıyla yapılır.. Fabrikasyon merkezde ürün kontrol edilmez.. Bu tarz anlaşmalı firmalarda ise bir kontrol merci yoktur ve anlaşmalı firma elindeki iyi kötü yapar gönderir..

Karşımızdaki kişiye hediye olarak çiçek gönderipte çiçeğin solmuş olması yapılan jest,hediye vs vs herneyse güzelliğini zedelemektedir.

• Bence çiçek sepetine kaliteli yada kaliteli değil demek için şehir bazında düşünmek ve ona göre konuşmak gerek. Ben kocaeli'de 2 defa kullandım, ikisinden de kız arkadaşıma giden çiçeklerin kalitesi, hizmet anlayışı, zamanlamaları gerçekten iyiydi.
  • çiçeksepeti benim gözümde bitmştir. şehirfırsatından 20 tl değerinde çek satın almıştım. linki :http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/ciceksepeticom/271385
    ancak çiçeksepetinden çiçeğimi almak istediğimde çekim düşmedi. çiçeksepeti müşteri temsilcisine durumu bildirdiğimde bana çekin 35 tl + kdv üstü alışverişlerde geçerli olduğun söyledi. oysa fırsatta böyle bir bilgi yoktu. fakat müşteri temsilcisi ısrarla aynı şeyi söyledi. kendisine fırsat linkinde yazanları gösterdiğim halde direndi ve şehirfırsatında da bu bilgi yer almaktadır dedi. oysa hiç bir yerde bu bilgi yoktu. bunun üzerine ççekspetine bir mail daha attım. bu sefer de 39 tl + dv dediler ama hiç bi yerde yazmayan bu limit için ısrarla bişi söylemediler. bende şehirfırsatından çekimin parasını iade sitedim. adamlar tereddütsiz hemen kabul etti
    şimdi müşteriyi yanıltma dan dolayı çiçeksepetini sanayi bakanlığnıa şikayet edeceğim
    zaten bi önceki çiçeğimle ilgili de yanlış bilgi mesaj atmışlardı. benim çiçeğimin bambaşka bi adrese teslim edildiğinie dair mesaj atmışlardı. içekte süpriz bi çiçekti. bütün süprzi kaçmıştı araştırmak zorunda kalınca. üstüne bi de çiçekte eksik çiçek çıktı. hatalarını telafi etmek için kafalarına göre tek bir gül gönderdiler aynı yere onu da alacak kişi gittikten sonra gönderdiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.