Şimdi Ara

Cicek.com %25 indirim kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1) Yukarıdaki kupon kodunu yazınca Cicek.com sitesinde %25 ekstra indirim alınabiliyor.
    2) Bu kupon çiçek ve gusto kategorilerinde 30 Nisana kadar geçerliymiş.
    3) Benim gibi yanlışlıkla Capslock'u açık unutursanız ve Cicek.com yerine yanlışlıkla CİCEK.COM yazarsanız Çiçeksepeti sitesine gidiliyor ve haliyle orada bu kupon geçmiyor

İyi alışverişler.

• herkes kullanabılıyormu aynı kodu yoksa tek kullanımlık mı?
  • Tek kullanımlık olsaydı Cicek.com bunu kupon şartlarında belirtirdi. Hangi kategoride olduğunu belirtmiş, ne kadar indirim olduğunu belirtmiş, süresini belirtmiş, yani bilgiler komple. Bence herkesin kullanabileceği bir kupon bu.
  • ozaman deneyelım bakalım olacakmı tesekkurler
  • Üye girişi yapmadan olmuyor sanırsam. Üye olmadan denedim kredi kartı bilgilerinin girilmesinden önce kodu girebileceğim yer gözükmedi.
  • Siteden çiçek sipariş ettim ve kurumaya başlamış solgun çiçekler kız arkadaşıma ulaştı :). Telefonda "ama biraz solgunlar" dedi bende hemen resilerini istedim. site ile paylaştım, ama çiçekler kalite standartlarına uygunmuş!!! sıkıntı yokmuş onlar için!!! Herkes bilsin istedim, çiçeği gönderdiğiniz kişiden "ama biraz solgun çiçekler" gibi geri dönüş almak istemiyorsanız buradan çiçek sipariş etmeyin. Saygılarımla çiçeğin resimleri ekte.

GELEN SON CEVAP

Göndermiş olduğunuz fotoğraf incelendi.Size bayimizin teslim ettiği ürünün fotoğrafı da yönlendirildi.Kalite standartlarımıza uygundur.

Bizi seçtiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz...
    Cicek.com

Çözüldü: Açıklama yapıldı, İşleme alındı,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jas_ -- 17 Nisan 2013; 14:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _jas_

Siteden çiçek sipariş ettim ve kurumaya başlamış solgun çiçekler kız arkadaşıma ulaştı :). Telefonda "ama biraz solgunlar" dedi bende hemen resilerini istedim. site ile paylaştım, ama çiçekler kalite standartlarına uygunmuş!!! sıkıntı yokmuş onlar için!!! Herkes bilsin istedim, çiçeği gönderdiğiniz kişiden "ama biraz solgun çiçekler" gibi geri dönüş almak istemiyorsanız buradan çiçek sipariş etmeyin. Saygılarımla çiçeğin resimleri ekte.

GELEN SON CEVAP

Göndermiş olduğunuz fotoğraf incelendi.Size bayimizin teslim ettiği ürünün fotoğrafı da yönlendirildi.Kalite standartlarımıza uygundur.

Cicek.com

teşekkürler kardeş uyarın için. kucak dolusu para ver bide böylesi olsun. geçen gün çiçekçiden kendim alıp kendim verdiğim bir çiçeğe için burda iki kat rakam istenmiş hakkaten çok ilginç. internetten bulacagınız bir çiçekçiyi arayıp havale ile daha evvel alım yapmıştım. hem daha ucuz hem bire bir çiçeği yollayanla muhatap oluyosun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLİKSA 200 TL İNDİRİM KUPONU
    11 yıl önce açıldı
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende geçen gün bir alışveriş yapmıştım gelen çiçekler çok kaliyeli gelmedi banada.
  • sonuçta bi dünya para veriyorsun ve gelen çiçek solmuş sararmış. üzüldüm gitsem çiçekçide yaptırtsam en güzellerini seçer koyar görmüyorsun ya... neyse demiş zaten kalite standartlarımıza uygun diye ozaman bu standardı kabule decek müsteri bulaması lazım ki özel günlerde kimse bu tip çiçek göndermek istemez. Bu sitecen uzak durun derim
  • pepsinin 15 lira indirimi daha avantajlı sanki?
  • Bu guzel uyari için tesekkurler ,direkten döndük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel haber tüm türksat kullanıcılarına %30 indirim varmış

asıl önemli olan hiç iyi yorum yapan çıkmadı.hep mi kötü sipariş yolluyorlar.duruma göre bende sipariş vercem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Siteden çiçek sipariş ettim ve kurumaya başlamış solgun çiçekler kız arkadaşıma ulaştı :). Telefonda "ama biraz solgunlar" dedi bende hemen resilerini istedim. site ile paylaştım, ama çiçekler kalite standartlarına uygunmuş!!! sıkıntı yokmuş onlar için!!! Herkes bilsin istedim, çiçeği gönderdiğiniz kişiden "ama biraz solgun çiçekler" gibi geri dönüş almak istemiyorsanız buradan çiçek sipariş etmeyin. Saygılarımla çiçeğin resimleri ekte.

GELEN SON CEVAP

Cicek.com

hocam resimlerdeki çiçekler gerçekten kötüymüş üzüldüm adınıza.hoş sonradan yardımcı olsalarda bir işe yaramazki.

peki online satış yerine dükkandan alsak fiyatlar arasında fark oluyormu?kurye masrafı vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: intercorem

quote:

GELEN SON CEVAP

Cicek.com

hocam resimlerdeki çiçekler gerçekten kötüymüş üzüldüm adınıza.hoş sonradan yardımcı olsalarda bir işe yaramazki.

peki online satış yerine dükkandan alsak fiyatlar arasında fark oluyormu?kurye masrafı vs.

Benim aslında çiçek aldığım bir çiçekçi var ama süpriz olsun dedim burdan sipariş ettim, çiçekçinin yanında olur hazırlatırsan burdan aldığım çiçeğe verdiğim paranın daha azına on numara çiçek yaptırtmıştım adama kız arkadaşım da öyle dedi zaten önceki buket çok daha güzel di diye. üstüne üstlük önceki bukette 10 tane gül vardı bunda 21 tane gerisini var ssen düşün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.