Şimdi Ara

Chyper'da 59 lvl char[djeey e satıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çok yakın bir arkadaşım charını sattığını söyledi bende buraya yazmak istiyorum.
    Char 59 lvl warrior +7 chitin set,+7 dd helmet[chitin],walkry set,+9 str takı set,lupus pendant +1,buff/ac/sw/attack/dex scroll en az 10'ar tane var sclerden+charda 10 gb nakit para bulunmaktadır.
    Gb 5ytl olarak hesaplarsak fiyat en az 50 ytl üzeri
    Char benim değildir.Satış için gerekli tüm bilgiler verilecektir.Sadece gb olarakda satış vardır.PM den ilgilenen arkadaşlara Satan kişinin msn adresini verebilirim ciddi kişiler lütfen pm atsın.Okuyan kişi uplarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

Satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 1 Ekim 2007; 16:49:02 >

• up
  • up
  • Evet çok yakın bir arkadaşım charını sattığını söyledi bende buraya yazmak istiyorum.
    Char 59 lvl warrior +7 chitin set,+7 dd helmet[chitin],walkry set,+9 str takı set,lupus pendant +1,buff/ac/sw/attack/dex scroll en az 10'ar tane var sclerden+charda 10 gb nakit para bulunmaktadır.
    Char benim değildir.Satış için gerekli tüm bilgiler verilecektir.Sadece gb olarakda satış vardır.PM den ilgilenen arkadaşlara Satan kişinin msn adresini verebilirim ciddi kişiler lütfen pm atsın.Okuyan kişi uplarsa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

upupupup

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GuRk4N

• quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

quote:

Orjinalden alıntı: GuRk4N

• eskişehirden yapabiliomusnuz satışı eğer eskişehir'e uyarsa düşünüorum
  • İstanbul içi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 28 Eylül 2007; 18:34:32 >
  • uppppppppppppppppppppppppppppppp

• quote:

Orjinalden alıntı: big_mama

uppppppppppppppppppppppppppppppp

• up
  • quote:

Orjinalden alıntı: djeey

up

• uplaalım faydamız dokunsun
  • up
    up
    up
    up
  • quote:

Orjinalden alıntı: aelmacioglu

uplaalım faydamız dokunsun

eyw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 29 Eylül 2007; 23:47:56 >
  • charı alacamda pm ye cwp vermiorsun be abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: djeey

charı alacamda pm ye cwp vermiorsun be abi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.