Şimdi Ara

Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: StArLoRd

Merhaba arkadaşlar Bu ürünün aynısı bendede var Yani Vippad Elegance lakin dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama şimdi buraya dikkat ÜRÜNÜN KENDİ SİTESİNDE OLSUN yada BİMEKS kendi sitesinde olsun Ürünün özellikleri şu şekilde yazıyor

ELEGANCE

- Android 4.1
    - RK3188 Quadcore Cortex A9 1.8 GHz
    - 7.85" 1024x768 IPS
    - 16GB HDD
    - 1GB DDR3

Lakin yapmış oldugum testlerde ÜRÜN ÖZELLİKLERİ FARKLI ÇIKIYOR...

Mesela bir defa ürün RK3188 Quardcore degil RK3100 Prescoot Ayrıca Cortex A9 işlemcili degil Cortex A7 işlemcili ve 1.8GHz degil 1.6GHz buna dikkat eden var mı bilmiyorum lakin tamamen yanlış bilgi verilmiş Bunun için BİMEKS şikayet formu yolladım bu şartlar altında ürün degişimi istedim geri dönecez dediler bakalım ne olacak LÜTFEN SİZLERDE TEST EDERMİSİNİZ ELİNDE BU ÜRÜNDEN OLAN VARSA ÖZELLİKLERİNİ YAZARSA SEVİNİRİM...

Hocam bi yanlışınız olmasın rockchipin tüm işlemcileri bu RK2918 RK2926 RK2928 RK3026 RK3028 RK3066 RK3168 RK3188 Rockchipin tüm işlemcileri bu RK3100 diye işlemcisi yok .. çekirdekli olarak diğerleri tek ve çift çekirdek,sadece RK3188 işlemci 4 çekirdek ve tüm işlemcileri cortex a8 ve a9 mimarili .

• Arkadaşlar bu testleri yaparken Android Marketten yüklemiş oldugum AnTuTu Benchmark, CPU-Z, ELİXİR ve Hardware Info adlı programlarla VİPPAD Elegance test ettim bu işlerden pek fazla anlamam lakin test sonuçları farklılık gösteriyormuş gibi geldi bana sonuçlardan hangisi dogru göstermiş bilemiyorum kafam karıştı bu işlerden anlayan arkadaşlarım 5 dakkalarını ayırıp yardımcı olurlarsa teşekkürederim..Acaba benim VİPPAD Cortex A9 işlemcilimi 1.8 GHz mi ?

AnTuTu Benchmark SONUCLARI

Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı?

CPU-Z SONUÇLARI

ELİXİR SONUÇLARI

Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı? Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı?

Hardware Info SONUÇLARI

Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı? Chuwi V88 ile Vippad Elegance aynı mı?

Arkadaşlar elimden geldigince sizlere test sonuçlarını gösterdim ŞİMDİ SİZLERDEN ÖGRENMEK İSTEDİGİM ŞU ???

1.Bu tabletim Cortex ARM9 mu ? 1.8 GHz mi ?

2.Eğer ki Cortex ARM9 1.8 GHz ise neden ELİXİR adlı programda MORE CPU INFO Bölümünde ARMv7 Processor rev 0 (v7I) gösteriyor aynı programın MORE INFO SYSTEM BÖLÜMÜNDE neden rk30 sdk olarak gösteriyor rk31 sdk göstermesi gerekmiyormu şayet rk3188 kullanıldıysa ???

ŞiCPU-Z programında ve Hardware INFO programında neden 1.8 GHz degilde 1.6 GHz olaraktan gösteriyor resimler yukarda lütfen yardımcı olurmusunuz kafam iyice karıştı sizlerdede aynımı gösteriyor 1.8 degilde 1.6 ghz olarakmı gösteriyor uzun oldu ama yardımcı olacagınızı düşünüyorum egerki benim tablette bir sorun varsa geri veremeyi düşünüyorum BIMEKS ten almıştım yada ne yapmamı önerirsiniz saygılarımla şimdikten hepinize teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StArLoRd -- 22 Mart 2014; 15:18:24 >

• Arkadaşlar bugun Bimekse gittim vippad elegance tabletime 16 gbytlık hafıza kartı alayım diye lakin bimeks elemanı 8 gbytlık hafıza kartı önerdi sebebinide android tabletlerde 8gbytlık hafıza kartlarının üstünde bir kart alırsak tablette donma yapıyormuş takılmalara sebep oluyormus böyle bir durum varmı ? biliyorsunuz Vippad elegance 32 gbyte kadar hafıza karttını destekliyor hangi kartı almamı önerirsiniz donma ve takılma yapmaması için..
  • ben geçen ekim ayında almıştım, ağustos yazılımı vardı içinde. dün baktım aralık 2013 yazılımı var v88 için ben de rockchip batch tool ile o yazılımı yükledim. yüklediğimden beri cihaz açılmıyor. farklı rom lar denedim ama sonuç ayn, siyah ekran. açma düğmesine basınca ekranda bir şey olmasa da açıldığı belli oluyor cihazın ama siyah ekran hep. ne yapmamı önerirsiniz?
  • Soft brick olmus olabilir. Oma nin chuwi KitKat veya 4.2.2 romlarindan birini kullanabilirsiniz
    Tableti uzun sure on tusuna basip kapattiginizdan emin olun.sonra ses butonu + basilica tutup usbden bilgisayara baglayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, oma'nin kitkat romunu yükleyerek tableti açabildim her şey çok güzel tablet baya hızlandı fakat şimdi de nand flash görünmüyor :(
  • Gozukmez cunku SD kartin icine ufak bir dosya atmak lazim idi ROM yuklendikten sonra recovery acilinca bu dosya calistiriliyo nand format oluyo. Ama omanin end son KitKat 3.1 versiyonu var onu kullanin veya chuwinin original kit kat onda sorun yok Boyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.dropbox.com/s/kwyl3chcoz5trm4/V88_RK3188_4.4_%E9%A9%B0%E4%B8%BA%E5%86%85%E5%8D%95_2014_03_21.rar

burdan chuwinin orjinal romu
    yuklendikten sonra cince aciliyor ama diolini degistirmek cok kolay
  • hocam chuwi'nin orjinal romunu attım ve düzeldi. teşekkür ederim.
  • chuwinin oma sını kullanıp memnun olan var mı ya bende timelessv2 var orjinale geçeyim diye düşünüyorum oma da donmalar vardi bi ara
    birde orjinal 4 4 ün root u mümkün mü acaaba
  • beyler ben tableti bi türlü recovery moda sokamadım siz nasıl yaptınız rkbtool pembe simge çıkıyor sonra yeşil olmuyor hiçbi türlü rkbtool klasörü içindeki usb driveri de windows tanımıyo win 8 64 bit kullanıyorum ona uygun driveri seçiyorum ama tanımıyor
    edit:tabletin şifresini unuttuğum için rom atıcam elimde rom dosyası var ama atamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar1903 -- 7 Temmuz 2014; 14:42:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.