Bildirim
CHRYSLER SEBRİNG ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Şimdi alip ilana koysan torunun anca satar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C300 ile birlikte zamanın efsane aracı.
Chrysler 1.4 170ps benzinli ve 1.6 120ps dizel motorla 70.000TL civarından tekrar piyasaya surse deli gibi satar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: senersongur
C300 ile birlikte zamanın efsane aracı.
Chrysler 1.4 170ps benzinli ve 1.6 120ps dizel motorla 70.000TL civarından tekrar piyasaya surse deli gibi satar.
Hocam dalga mı geçiyorsun? Her konuya saçma sapan fiyat yorumları falan.. Hadi dalga geçsen bile sıkılır insan her konuya da yapılmaz kii
bunlar amerikada iyi satiyordu. acemiler icin giris seviyesi araci olarak kabul edilir. orada satilan motor+otomatik sanziman en az 150bin mil sorunsuz gider( bakimlari yapildigi takdirde.)
Ama turkiye icin ayni seyler soylenebilir mi bilemem. servis icin fiat bakiyor diyorlar ama yine de servis konusunda sorun yasatabilir.
simdi baktim da turkiyedekiler dizel motormus. o nedenle yukarida yazdiklarim gecersiz olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 18 Mart 2016; 13:22:33 > -
Yardımcı olur mu bilmiyorum ama incelemesini yapmıştım
https://forum.donanimhaber.com/m_88235319//tm.htm#88235319 -
Amerika'da 2007 2010 arasında üretilen sebringler de kronik şanzıman sorunları var. Bu yüzden 3500 dolar gibi çok düşük rakamlara satılıyor amerika da. Bence uzak durun. Sonra başınıza bela olmasın. Amerika da aldım kullandım çünkü satıcı 1 yıl garanti veriyordu. Yoksa alınıp binilecek araç değil bence
Türkiyeye gelenler 2.0 Crd 6 ileri hocam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X