Şimdi Ara

Chrysler 300C mi Yoksa Dodge Charger mi ? Çok kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pershing105

yok bu hesaplamar açısından sormadım imkan durumunuzu amerikada daha ziade avrupa araçları revaçta olur ilgi çeker türkiyedede amerikan araçlar daha dikkat çekici kalır azlığından fakat kaliteli yönü tartışılır.eğer imkanınız varsa farklı modellere bakın zevkiniz dahilinde.3,5 motorun kasacak bir yönu yok 2,7 deki tüketimle

2009 Camaro olabilirmi acaba ? Yaklaşık 19.000$ fiyatı var parça konusunda dodgeden kalır yönü yok onunda parçası yok ama chrysler le dodgeyi cebinde sallar sanırım
  • parça problemleri istanbul gibi bir şehre sahip olduktan türkiyede bu tür sorunlar çok geride kaldı.bence siz alacağınız araç konusunda net karar vermeye bakın eğer babanız üzerinden aracı geçireceksiniz bu hakkınız sınırlı kalacak diye biliyorum.tabi şuan sistemde ne şekilde değişişklik oldu bilmiyorum
    Lacivert
  • ben amerikadan döndükten buradaki ötv ve benzin fiyatlarından sonra burada makul araçlar tercih eder oldum çok arzuladığım bir aracı ya arkadaşım almış oluyor yada dayanamayıp ımkanım el verıyorsa al-sat usulü giriyorum.yalnız camaro kaç model bakıyorsun bilmiyorum fakat sende bilirsinki official siteden fiyatlara aldanma onların üzerine gelecek rakamlar olacaktır.senin yerinde olsam son seçeneğin kalmışsa yaşın genç ise baban eş-dost burda çalışan yabancı uyuruklu araç getirme izni olan biri üzerinden heveslendiğin aracı getirsin ama o tip işlere giremiyorsanız tam anlamıyla tatmin edecek araca bak şuan l.a de bir arkadaşım halen kalıyor daha ziade camarodan çok challengerın albenisi dikkat çekiciliği ile daha revaçtaymış.madem dodge hevesin var challenger senin iyi bir seçim olabilir.ama seni tenzi ederek söylüyorum aç tavuk buğday ambarı hesabında takılırsan birkaç sene sonraki fikirlerinle pişman olabilirsin.birde hangi eyaletten aracı getirmeyi düşünüyorsun bilmiyorum fakat nakliye için fiyatın afaki duyumlar değilse güzel fiyat almışsın.hayırlısı olsun artık tercihin.

• Neden BMW Mercedes gibi luks bir arac getirmiyorsun. Amerikan araclari kadar ucuz olmasa da ucuz sayilirlar.
    Bu arada benim tavsiyem Chargeri icine binip test etmeden alma. Ic mekan kalitesi C sinif arabalar duzeyinde benim gozlemledigim kadariyla. 300 C de cok farkli degil. Ust donanimlarinda durum biraz daha iyi ama detaylarda BMW ve Mercedes`i birakin cogu D sinifi ile yarisamaz.

Eger kesin bu iki modelden biri diyorsaniz. Iki markada da pazarlik payi cok yuksektir. Sakin pazarliksiz almayin. Hele 1 yil once bakmis olsaniz maliyetine bile alirdiniz arabayi.

Bu da bir ornek daha pazarliksiz bayinin web sitesinde liste fiyatinin $8000 altina inmisler. Hadi lease returnu at gene $7000.

http://www.getdodge.com/new/Chrysler/2010-Chrysler-300-dc2d8b8b7f00000100aff1e859809a5e.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 24 Eylül 2010; 2:43:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Neden BMW Mercedes gibi luks bir arac getirmiyorsun. Amerikan araclari kadar ucuz olmasa da ucuz sayilirlar.
    Bu arada benim tavsiyem Chargeri icine binip test etmeden alma. Ic mekan kalitesi C sinif arabalar duzeyinde benim gozlemledigim kadariyla. 300 C de cok farkli degil. Ust donanimlarinda durum biraz daha iyi ama detaylarda BMW ve Mercedes`i birakin cogu D sinifi ile yarisamaz.

Eger kesin bu iki modelden biri diyorsaniz. Iki markada da pazarlik payi cok yuksektir. Sakin pazarliksiz almayin. Hele 1 yil once bakmis olsaniz maliyetine bile alirdiniz arabayi.

Bu da bir ornek daha pazarliksiz bayinin web sitesinde liste fiyatinin $8000 altina inmisler. Hadi lease returnu at gene $7000.

http://www.getdodge.com/new/Chrysler/2010-Chrysler-300-dc2d8b8b7f00000100aff1e859809a5e.htm

öncelikle bütün yorumlar için teşekkür ederim sayın berk ben zamanında bmw mercedes getirmeyi düşündüm ama şöyle birşey var hatta Q7 bile düşündüm
    problem war bmw mercedes ve audi gibi araçlar amerikadada üretiliyor almanyada üretilenin yarısı kadar bile saglam değil burda elçiliğimizde bir 300c ve Q7 var amerikadan ithal 2 si hergün serviste o yüzden alman arabasını almanyadan almak en mantıklısı gibi geliyo bana

• hatta şöyle bi bütçe söylersem belki bilenler yardımcı olabilirler 20.000$ a kadar nakliyat dahil

Orijinalden alıntı: DarkGate06

quote:

Orijinalden alıntı: berk984

Neden BMW Mercedes gibi luks bir arac getirmiyorsun. Amerikan araclari kadar ucuz olmasa da ucuz sayilirlar.

öncelikle bütün yorumlar için teşekkür ederim sayın berk ben zamanında bmw mercedes getirmeyi düşündüm ama şöyle birşey var hatta Q7 bile düşündüm
    problem war bmw mercedes ve audi gibi araçlar amerikadada üretiliyor almanyada üretilenin yarısı kadar bile saglam değil burda elçiliğimizde bir 300c ve Q7 var amerikadan ithal 2 si hergün serviste o yüzden alman arabasını almanyadan almak en mantıklısı gibi geliyo bana

Modele gore degisiyor o. Mesela benim Z4 Amerikan uretimi ama Almanyadakiler de Amerikan uretimi, Turkiyedekilerde. (bu arada 7 yillik araba ve bir sorunu yok:) Yeni kasa da uretim Almanya`da yapiliyor ve Amerika`da satilanlarda Alman. Amerika da genelde SUV lerin uretimi yapiliyor. ML lerde oyleydi bir ara her yere Amerikandan gidiyordu simdiki durumu bilmiyorum. Arastirip Almanyadan ithal olan modellerden birini alabilirsiniz belki. Tabi anladigim tek sorun bu degilmis butcenizin uzerinde sanirim bu araclar. Mutlaka dusunmussunuzdur ama acaba Almanya`dan getirseniz nakliye daha ucuz olmaz mi?

$20.000 demissiniz nakliye dahil. Yani yaklasik $19.000 lik bir araban ariyorsunuz. Yurtdisina cikaracaginiz icin tax free oluyor mu? Bu da onemli bir konu cunku Amerikada fiyatlar vergi haric yaziliyor. Arabayi alirken vergisini ekstra oduyorsunuz. Eyaletten eyalete degisiyor yuzde 8-10 civari genelde.

Bence $19.000 ne Jeeplere bakabilirsiniz. Donanimli bir Compass alinabilir o fiyata. Bos DOdge Charger alacaginiza donanimli bir Caliber alabilirsiniz cok daha ucuza hem de dis tasarimda guzel. Ici de makyaj gormus bu sene eskisine gore bir hayli iyi. Yine de bir Astra veya Golfle yarisamaz. Bi ara Chrysler Sebring baktim ben almaktan vazgectim ama fena araba degildi. (Amerikan arabasi alacaksaniz ic kisimda kullanilan kalitesiz malzemeyi bastan kabul etmeniz lazim.)

Tabi illa arac buyuk ve sedan olacak diyorsaniz, dodge charger en mantiklisi. Yalniz buradaki araclarin bosu hakkaten bos. $19.000ne en dusuk model bile zor bulmasi. Buldunuz diyelim. Donanimlari: 4 hoperlorlu Cd calar, cruise, elektrikli cam, manuel klima, kalitesiz kumas koltuklar, 2 tane havayastigi, bu kadar. ABS bile yok, yan hava yastiklari yok, sis fari yok. (motor 2.7 178 hp. bu devirde 1.4 ve 1.6lardan bu guc cikarken)

• haklısın galiba :) çünkü dodge ye bindim iç tasarımı bi polo ile bile karşılaştırılamaz :) vergi konusuna gelelim bizim elçilik arabalarımız vergisiz olur örneğin 2 sene önce passat variant aldık doğuş otodan komik bi rakam sölicem :) 0 aldık aracı aracın fiyatı 32 bin tl vergiden muafız açıkçası ve daha bir çok şey benzin 1.24 tl örneğin bizim için aslında amerikada 19 bin dolara onlarca yeni güzel araba alına bilr ama dediğin gibi herşey görüntü değil araba dediğin içine oturdugunda insana ni oh çektirir
    almanyadan araç alabilirim model farketmeden nakliyeside hiç bişi tutmaz 0 euro sadece benzin parası dayım orda yaşıyor araba işi yapıyor ama almanyada arabalar biraz pahalı compass a baktım biraz küçük geldi

hummer H3 bir 2. seçenek olabilir benim için

2. elmi bakiyorsunuz 0 mi bakiyorsunuz bu arada benim kafam karisti? 0 H3un fiyati baya yuksek olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 24 Eylül 2010; 11:11:43 >
    soruya dönecek olursak
    tabi ki Dodge (daç)
    Lacivert
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGate06

Tax free vergili alıcam aracı gümrükte vergisini geri alıcam H3 ün fiyatı yaklaşık 14 bin dolar

0 mi ikinci el mi? Ikinci elde bile cok zor o fiyata H3 kazali, pert vs. olmadigi surece
    2008 Passat Variant 1.8 TSİ 160 HP
    Lacivert
  • Ben de hep o siteyi kullaniyorum hatta aracimi o siteden bulup satin aldim.
    25 mil icinde en ucuzu $16500 cikti, 81.000 milde. Tenesse de fiyatlar Los Angelesa gore biraz daha ucuzmus.

Ben en bastan beri 0 araba dusunuyorsunuz saniyordum. $19.000 ne cok guzel ikinci el araclar bulabilirsiniz. Yalniz bu adamlar arabalarina cok kotu bakiyorlar, cogu arabanin ici coplukten farksiz oluyor. Adam araba satacak ben bakmaya gidiyorum yerlerde mc donalds kola bardaklari hamburger artiklari falan inanilmaz yani. Cok garibime gitmisti. Ilk araba baktigim zamanlar geldi aklima:) Neyse gonlunuze gore bir sey bulursunuz umarim.
  • Eger sadece bu 2 arac arasinda tercih ederseniz, ben 300C sahibi olarak Chrysler derim.Charger ve 300C ic olarak birbirine benzesede , Chrysler daha lüks diyebilirim.Ama 2,7 motorlan tatmin olacanizi sanmiyorum...en az 3,5 olsa daha iyi olurdu.Birde 300C de mümkünse 2008 kaslara bakmanizi öneririm.Bunlar 2007lere göre ici makyajli ve daha kaliteli.Eger baska sorulariniz olursa Özel mesajdan bana ulasabilirsiniz.
  • Türkiye'de distribütörü olan firmaların araçlarını öyle kafanıza göre getirtemezsiniz. Distribütörden izin almanız gerekiyor. İzin verse bile getirmeniz size buradaki ile aynı fiyata hatta daha fazlasına mal olacaktır.

Orijinalden alıntı: Pamk

Türkiye'de distribütörü olan firmaların araçlarını öyle kafanıza göre getirtemezsiniz. Distribütörden izin almanız gerekiyor. İzin verse bile getirmeniz size buradaki ile aynı fiyata hatta daha fazlasına mal olacaktır.

emin olun izin almam gerekmiyor :) ayrıca bir chyrsleri ordan burdaki yarı fiyatınun bile yarısına alabilirim
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.