Şimdi Ara

Chrome Kasma Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemim çok iyi olmasına rağmen chrome da kasma sorunu yaşıyorum.Çok fazla link açmadığım zaman bile kasma oluyor ki çok fazla link açsam bile kasmayacak sistemim var.Yüklediğim eklentilerde 10 tane falan ve her biri 7-8 mb ram harcıyor. ancak tarayıcı 700-800 mb ram harcıyor chrome un kendi görev yöneticisinde.Kasma problemi neden kaynaklanır sizce?

• Hiç böyle bi problem aysamadım bi firefoz kur dene bakalım onda ne olacak. Virus olabilir mi bide ?
  • diğer tarayıcılarda sorun yok.Çok fazla eklenti eklememden kaynaklanıyor olabilir mi?Ya da çok fazla yer imi kaydetmiş olmamdan?Yardımcı olcak arkadaş yok mu?
  • Hocam nasıl desem bendede cok yer imi ve eklenti var kasmıyor belki sorun snn pv inde olabilir. bide bu aralar bi kaç kişidede sanırım bi kasma sorunu varmıs
  • bilmiyorum hocam daha dorusu bendeki chromium ama chrome da kasma yok.konuyu chrome olarak açtım o chromium yaygın değil fazla diye.sonuçta sistem aynı.chromium olmasından dolayı olmasından?
  • Benim yer ilimlerimde 700-800 tane site var o sorun olamaz virüs olabilir belki firefox dene , opera da olur
  • - Eklentileri kapatıp ya da silip öyle dene.

- Flash player'ı en son sürüme güncelle. Hatta beta olanını yüklesen çok daha iyi olur. Çünkü flash player programı, performansı düşürmesin diye sürekli optimize ediliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorun bende de var bende Chrome'un aynısı bir tarayıcı kullanarak çözümü buldum SRWareIron
  • Bende benzer sorunlarla karşılaştım halada devam etmekte. Chrome da bazen kasıyo ve sayfada yukarı aşağı bile hareket ettiremiyorum. Ancak o sırada pc de başka işlem yaptığımda sorunsuz diğer işlemleri yapabiliyorum. Viruslük bi durum değil eminim ancak bu durum hazirandan sonra ki chrome sürümlerinde başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acromass -- 22 Ağustos 2011; 2:42:47 >
  • flash ı güncelledim ancak sorunlar hala devam ediyor
  • arkadaşlar sorunuma cevap alamadım, hala devam ediyor
  • Konu hortlayacak ama bende de kasma sorunu var tema filan kullanmıyorum, sadece ProxMate var oda çok küçük birşey onu sildim şimdi %10 değişiklik oldu.
    Ona ihtiyacım bazen oluyor...

Ama bende yer imleri 6392 tane sizce bundan mı kasıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 31 Mart 2013; 16:22:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP EMRE

Bu sorun bende de var bende Chrome'un aynısı bir tarayıcı kullanarak çözümü buldum SRWareIron

Zaman gerçekten hızlıca geçiyor.
  • DNS değiştirmeyi denediniz mi? Ben norton un DNSlerini kullandığından beri sorunum kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.