Şimdi Ara

Chrome İDm Eklentisi Durdurulsunmu Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU sorunu sürekli alıyorum mesela 3 den fazla youtube video su açtımı falan hemen bilinmeyen uygulama kapatılsınmı diyor evet diyorum ve idm plung crash diyor

• aynen aynen bende böyle bi konu açacaktım sen açmıssın da.. kimse cevap vermemiş...

UP belki cevap veren çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

BU sorunu sürekli alıyorum mesela 3 den fazla youtube video su açtımı falan hemen bilinmeyen uygulama kapatılsınmı diyor evet diyorum ve idm plung crash diyor
    İyilikte Yaramıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 2 Nisan 2013; 20:22:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: draj3n

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

BU sorunu sürekli alıyorum mesela 3 den fazla youtube video su açtımı falan hemen bilinmeyen uygulama kapatılsınmı diyor evet diyorum ve idm plung crash diyor

quote:

Oldu O zaman
    Kaldırın Programı ve Bunu Kurun. Tıkla İndir

illagel içerik paylaşmıssın sen bende 6.15 build 5 yüklü zaten build 7 yüklemek istemiyorum başka türlü bi çaresi yokmu bunun

• yardımm
  • Arkadaşlar IDM'nin son sürümünü kullanıyorum ve bende de aynı sorun var son birkaç haftadır. Biraz araştırdım ama IDM'nin ayarlarındaki gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kaldır tikini kaldırmaktan başka bir öneri bulamadım.

Ne IDM'den ne de Chrome'dan vazgeçmek istemiyorum ama durum iyice canımı sıkmaya başladı. Zaten Firefox göz kırpıyor masaüstümden her an ona dönebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.