Şimdi Ara

Chrome'de sorun yok Firefox'da sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox'dan Facebook'u kullanmaya çalıştığımda çok belli bir yavaşlık var bir yorumumu silmeye tıkladığımda en azından bir kaç dakika sanırım beklemem gerekiyor buton için veya mesajları açarken veya herhangi bir sayfasını açarken sayfalarda donukluk var, bu sorunu şimdi fark ettim ne zamandır var bilmiyorum, chrome ise çok seri bir şekilde giriyor ama ben çoğunlukla Firefox kullandığımdan bu soruna bir çözüm aramaktayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 13 Şubat 2013; 2:12:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cLck'

Firefox'dan Facebook'u kullanmaya çalıştığımda çok belli bir yavaşlık var bir yorumumu silmeye tıkladığımda en azından bir kaç dakika sanırım beklemem gerekiyor buton için veya mesajları açarken veya herhangi bir sayfasını açarken sayfalarda donukluk var, bu sorunu şimdi fark ettim ne zamandır var bilmiyorum, chrome ise çok seri bir şekilde giriyor ama ben çoğunlukla Firefox kullandığımdan bu soruna bir çözüm aramaktayım?

başlığı değiştir kurallara aykırı. soruna gelince kaldır yeni sürümünü kur düzelmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Firefox'dan Facebook'u kullanmaya çalıştığımda çok belli bir yavaşlık var bir yorumumu silmeye tıkladığımda en azından bir kaç dakika sanırım beklemem gerekiyor buton için veya mesajları açarken veya herhangi bir sayfasını açarken sayfalarda donukluk var, bu sorunu şimdi fark ettim ne zamandır var bilmiyorum, chrome ise çok seri bir şekilde giriyor ama ben çoğunlukla Firefox kullandığımdan bu soruna bir çözüm aramaktayım?

başlığı değiştir kurallara aykırı. soruna gelince kaldır yeni sürümünü kur düzelmesi gerekir.

Sonunda ki "?le" kısmını kast etdiyseniz sayfa hata vermişti o yazıda otomatik oluşmuş, hata sayfası yüzünden birden 3 tane aynı konudan oluşturdum...
    Onun dışında kaldır/ güncel sürümü kur'u bi deniycem.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Sorun devam ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XGSpirit -- 13 Şubat 2013; 2:23:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.