Şimdi Ara

Chrome'da jQuery animasyonları kasıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sitede resimlere lightbox ekliyorum jquery ile yalnız google chrome'da resmin üzerine tıklayınca animasyonlar kasarak açılıyor Internet Explorer veya Firefox'da böyle birşey yok nedeni ne olabilir biliyor musunuz?

• jquery kütüphanesini jquery adresinden değilde çalışma dosyalarının içerisinde okutması dener misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lensimaii

jquery kütüphanesini jquery adresinden değilde çalışma dosyalarının içerisinde okutması dener misin?

malesef yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

quote:

jquery kütüphanesini jquery adresinden değilde çalışma dosyalarının içerisinde okutması dener misin?

malesef yine aynı

chrome üzerinde ki eklentilerini kontrol et. çok fazla eklenti olduğu için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvat1on

quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

quote:

malesef yine aynı

chrome üzerinde ki eklentilerini kontrol et. çok fazla eklenti olduğu için olabilir.

Sadece A d b l o c k
  • chrome tarayıcını silip tekrardan kurmayı dener misin? örneği görme şansımız var mı ?
  • quote:

chrome tarayıcını silip tekrardan kurmayı dener misin? örneği görme şansımız var mı ?

Pc ye geçiyim denerim örnek için google a jquery lightbox yazarsaniz çikar direk teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fancybox çıktı onu denedim ve şuan elimde explorer, firefox, chrome ve safari bulunmakta ve hepsinde aynı sürede çalışmakta
  • quote:

fancybox çıktı onu denedim ve şuan elimde explorer, firefox, chrome ve safari bulunmakta ve hepsinde aynı sürede çalışmakta

fancybox ' da aynı şimdi chrome u silip tekrar yüklicem bakalım

Edit : sildim tekrar aynı sorun bu ne saçma bir şeydir ya deliricem az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 18 Ocak 2014; 0:44:04 >
  • chrome://plugins/

Şurdan gereksiz eklentileri kaldırmayı dener misin, hatta hepsini devre dışı bırak eklentilerle mi alakası var onu anlarsın

Birde ekran kartı driverı yüklü değilse ondan da böyle sorunlar olabiliyor hatta düz sayfa bile kasıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 18 Ocak 2014; 1:19:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

chrome://plugins/

Şurdan gereksiz eklentileri kaldırmayı dener misin, hatta hepsini devre dışı bırak eklentilerle mi alakası var onu anlarsın

Birde ekran kartı driverı yüklü değilse ondan da böyle sorunlar olabiliyor hatta düz sayfa bile kasıyor.

denedim ama nafile.. ekran kartı driver'ı yüklü. yarın ftp ye atıp denicem aynı sorun olucakmı bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.