Şimdi Ara

Chromaggus of Darbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi akşamlar ve hayırlı iftarlar diliyorum.

Uzun bir koşuşturma sonrası eskiden birlikte oynadığımız Pre TBC arkadaşlarım dahil bir çok kişi oyuna tekrar sayemde başlamış bulunmaktadır.
    Hepimiz Chromaggus server'ına migrate edip ..... Darbe ...... Adlı guild'i kurmuş bulunmaktayız. ******, ****** guild'inin (Birkaç) oyuncusu ve ağırlık olarak A I A Guild'inin eski oyuncuları ile hep birlikte oynamaktayız.

Migrate işlemleri henüz bitmedi gelecek olan bir çok arkadaşımızın yanı sıra sizlerinde gelmesini temenni ediyoruz...

Amaç: PvE ve PvP Hardcore oynamak, Yapılan baskınlarda kesinlen boss'larda Videolar çekip güzel bir movie haline getirmek.

Darbe isimli oyuncuların oyun içerisinde tek tek kurallara uygun bir şekilde davranmasını sağlamak.
    .....................

Catalysm'e olan ön hazırlıkları tamamlamak amacı ile oyunda gece yaptığımız çalışmalar arasında topluca AH piyasasını ele geçirmek oluyor. Catalysm'de. En çok işimize yarıyacak şeyin para olduğunu düşünür isek bu en mantıklısıdır.

-----------------

Arkadaşlar gelmek isteyen herkez bizimle gelebilir. Fakat baştan belirtiyorum Kurallar katıdır. Disiplin hükmünü sürecektir.
    Herkezin Merak ettiği gibi kimseye haksızlık etmek istemiyeceğimizden dolayı...

Loot Sistemi: Yerinde Müdahale etmek üzre EPGP olacaktır.
    Guild içerisinde kesinlikle kadrolaşma yapılmayacaktır.
    Düzene haykırı hareket eden her kim olur ise olsun Sorgusuz Gban alır.

Sizlerde iyi bir muhabbet ortamı iyi bir oyunculuk ile raid, pvp yapmak istiyorsanız.

Welcome to DARBE diyorum.

Oyun içerisinden

Devilbozzo
    Xylem
    Darbe
    Xolid
    Xollid
    Médo
    Mellyboy

Nickli oyunculardan inv isteyip sorularınızı sorabilirsiniz.

-------------------------------

Not: Arkadaşlar Rica ediyorum. Bir konu hakkında tartışılabilecekse bile seviyeli hareket edelim.

Edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 15 Eylül 2010; 12:27:47 >

• Öncelikle başarılar ama şu realm ismini doğru yazsan iyi olurdu. Chromaggus bizim serverın ismi.

Chromaggusun Ally tarafına gelmişsiniz hoşgelmişsiniz. Okuduğum kadarıyla AH yi ele geçirecekmişiniz :D Buna güldüm ALly tarafında AH bulursanız benden de selam söyleyin :)

2. si baskın olayı. Serverda gidipde horde şehirlerini basmanıza gerek yok her gün if yi korusanız pvpden bıkarsınız zaten :D benim gibi 3-4 kişi dışında pvp yapan bulamazsınız ki hiç pvp guildi yok Allyda. Biz bir kere 25 kişi toplayıp orgrimmar zeppline kulesini bastık. 2 dk sonra hordelar o kadar yığıldı ki lagdan herkes toplu düştü :D daha da kimseyi bulamadık götürecek. Bir keresinde de 5 kişi orgrimmarın önüne gittik zevkine. Kesileceğimizi bile bile. Orda kesildikten sonra ifye döndüğümüzde orda bulunan hordelarında dahil olduğu yaklaşık 40*50 hordeun ifyi bastığını gördük. Adamlar çok rahat toplanıyor ama bunu allyde bulamazsın. Bana göre pvp yapcaksanız yanlış realm seçmişiniz.

Ben 100 kişi de olsalar asla kaçmam dalarım öyle bi huyum yoktur ama böyle manyaklar pek bulamazsınız :)

• Hatırlatman için teşekkür ederim.
    AH piyasası konusunda demek istediğim şuydu şimdilik geceleri yapabilecek birşey yok pek fazla Catalysm'i beklediğimizden dolayı Para biriktirmenin en doğru yol olduğu kesin. Fakat AH piyasası gerçekten çoğu server'a göre berbat derecede bunuda belirtmeden geçemiyeceğim.

Pardon eklemeyi unuttum Arkadaşlar Catalysm'de Server dengeleri eşitlenip bazır server'ların birleştirileceğinide unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 6 Eylül 2010; 17:43:45 >
  • Hayırlı olsun o taraflara yolumun düşeceğini hiç sanmam ama iyi işler başarmaya niyetlisiniz gibi görünüyor, yolunuz açık olsun. Belki serverlarımız birleşir görüşürüz.

Bu arada AH den crafting malzemeleri satın alıp biriktirmekde iyi fikir. deneyin cataclysm çıkacağı zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PortaL| -- 6 Eylül 2010; 17:48:01 >
  • Teşekkür ederim Portal yolun düşmesede misafirliğe gelirsin.
  • Hayırlı olsun orhan

Ally oynasam gelirdim ama horde Ftw

Frostwhisperdan Uurcan
  • Uurcan dostum bende Horde yi bırakıp tekrar ally a geçiyorum Catalysm de. Senide aramızda görsek süper olurdu walla. Yakında web sitemizin yapımına başlıycam takip edersiniz bizi artık.

Xylem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyl -- 6 Eylül 2010; 18:38:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chromaggus kötü bir tercih olur hemde alliance. DH guildi kurup oynamıştık orda 6-7 ay ama nasıl oynama, dungeon finderda yoktu hc yapacak adam yok, ah bomboş şehirlerde in cin top oynuyor vb.
  • keşke Twisting nether a gelseydiniz ..yaklaşık 1 yıl kadar önce horde kısmında chromaggusda oynadım serverda in cin top oynuyodu resmen..Dungeon yapcak adam yoktu Bg,arena yı saymıyorum bile:(

Orhana Real id yolladım abi ondan alıp eklersiniz ordan konuşuruz
  • Ben de Chrodayım. Pek iyi bir seçim olmamış arkadaşların dediği gibi.

Arkadaşlar biraz fazla abartmış. DPs için dungeon süresi ortalama 8 dakika. Bglerde 5 dakikada geliyor.
    Ayrıca bu dungeonların gelmemesinin realmle ne alakası var ki? Ortak nasıl olsa tüm realmler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 6 Eylül 2010; 19:00:38 >
  • Chromaggus Horde Beklerim Hocam Bundan sonra wglere özellikle kaçırmayacağım
    Gerçi WG ler %90 bizde.
    Chromaggus ally seçerek hayatınızın hatasını yaptınız açıkcası... Horde a geçin gelin bizim guilde yeni kuruldu. İCC 25 yapıyoruz .
  • ARkadaşlar sanırım dediğim şeyi es geçtiniz.

85 lvl'da bütün server'ların dengeleri değiştirelecek. Zaten oyun içerisindeki lag'ın sebebide bundan ibaret.
  • zamanında oraya free migrate açılmıştı bende dk getirmiştim horde olarak diyeceğim berbat bir realm hordelar çok üstün çok sıkıcı mavi itemli adam arkasında 50 kişi ile seni kesmeye geliyor herhangi bir şüphr ve baskı olmadan wg de bir ara 2gün kadar wg hordeda kalmıştı ana kapıda çizik bile yoktu ve ilk rare mob u orda kesmiştim :D
    neyse başarılar ally kısmında grim batoldan gelmiş güzel bir guild bulunmakta adını hatırlamasamda sizle 2 oldu keşke grim batol ally kısmındada türk guildi bulunsa ancak neyse o ayrı konu :)

sonuç olarak başarılar cataclysm geldiğinde hangi realmle birleştirirlerse artık ordada başarılar
  • Teşekkür ederim arkadaşım yorumun için.
  • hangileri birleşicek bütün lowları birleştirirler umarım
  • Wow Forumları ve dh forumlarından okuduğum kadarıyla dk 2 gol 2 (dk1 gol1 = Bkz Frostwhisper dh guildi) . AH vasat Alli vasat böyle bir realm de sadece kendi grubunuzla raid yapabilirsiniz. Bozzo nun tecrübesi Anatolia guild'i frostwhisper'de kendi yağında kavrulan sağlam guildlerden biriydi ama neden bozzo uzaklaştırıldı orası da göz önünde bulundurulursa kıkırdayarak başarılar dilemekten daha ileri gidemem

7/24 online hardcore guild memberlere Allah sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavii_yosun -- 6 Eylül 2010; 23:29:04 >
  • Bozzo uzaklaştırıldı çünkü Serjuman ile kavga etmişti Serjuman MT liğe adım atma döneminde iken onun sözü dinlendi. Ve A I A yemeğinde Bozzo da yer aldı. Ardından guild'e tekrar geri inv ile geri geldi. Serjuman A I A dan aldığı adamları alarak shine guild'ini kurdu ve gitti. A I A Samaella tarafından Kanuni ( GM ) Emri ile Disband edildi.

Gerçeği bilmek istiyorsan gerçek budur.
  • Serjuman la tartışma snrası böyle şekillenmiş olabilir bizim bilgimiz serjumanla tartışma sebebi zaten konu da bu değil ben sadece realm hakkında bilgilerimi sizlerle paylaştım
  • Destansı bi hikaye. Bozzo senin bu hikaye ile süper bi film çekmek istiyorum. pukamonuda oynatıcam sana yenilcek hep danışıklı olarak. wcmye koyaruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
  • Olur beklerim... Konunun akıbetini farklı şekilde yönlendirmeyin.

Yukarıda insanlar için [ Rica ediyorum ] Diye bir cümle yazmıştım lütfen şu cümlenin hatrına yazacaklarımıza dikkat edelim arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.