Şimdi Ara

CHP'li belediyede yolsuzluk operasyonu: 20 gözaltı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antalya'nın Kemer İlçe Belediyesinde gelir yönetim sistemi üzerinden tahakkuk eden vergileri, tahakkuk etmemiş gibi göstererek haksız menfaat sağladıkları öne sürülen 19'u belediye çalışanı 20 şüpheli gözaltına alındı.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Kemer Belediyesince kullanılan gelir yönetim sistemi içeriğinde yapılan bilirkişi incelemesinde usulsüzlük tespit edildi.

Teknik ve fiziki takip neticesi sabah saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, 19’u Kemer Belediyesi çalışanı 20 şüpheli “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık”, “zimmet” ve “resmi belgede sahtecilik” suçlamalarıyla gözaltına alındı.

Şüphelilerin, 2014 yılından bugüne belediyenin gelir kaynağını oluşturan imar, eğlence, ilan reklam, katı atık ve pazar yeri gibi kalemlerden tahakkuk edilen gelirleri kullanılan gelir yönetim sistemi üzerinden usulsüz olarak sildikleri ve düzenlenen sahte evrak ve tutanaklarla tahakkuk edilen gelirleri tahakkuk edilmemiş gibi göstererek menfaat temin ettikleri, kamuyu zarara uğrattıkları öne sürüldü.

Operasyon kapsamında yeni gözaltıların olabileceği belirtildi.

• Darısı kalan tüm belediyelere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçdaroğlu istifa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi(TÜM PARTİLER) aynı al birini vur ötekine.

Bu halka yazık Allah rızası için birazda bizlerle ilgilenin.

• Belediye Başkanı'nın kolunda, İran asıllı ve ne iş yaptığı belli olmayan birinden hediye geldiği anlaşılan 300 bin Euro değerinde kol saati yakalanmış ve soruşturma bundan dolayı açılmış.
  • Devletin bunların üzerine gitmesi güzel de bu ülkede sayısız AK Parti belediyesi var daha birine bile operasyon yapıldığını görmedim duymadım hepsi tertemiz herhalde.

• Hepsi akepenin suçu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Devletin bunların üzerine gitmesi güzel de bu ülkede sayısız AK Parti belediyesi var daha birine bile operasyon yapıldığını görmedim duymadım hepsi tertemiz herhalde.
    Tabikide tertemizler...Olur mu hiç,akp demek ak demek,temiz demek,rüşvet almayan demek,adam kayırmayan demek,torpille adam almayan demek.
  • chpli ise hiç canımı sıkmadı

rakı balık , sigara , alkole harcanacagı için devletımıze vergi olarak geri dönecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 31 Ekim 2018; 12:18:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadiköye de bekleriz

• Kim belediyelerde tek kuruş mazlumun yetimin hakkını yiyorsa Allah hesabını soracak.

Belediyelerin hepsi aynı, Ak Partisi de Chp si de. Herkes cebistan..

Reis bunlarla başa çıkamıyor, Kılıçdaroğlu hiç çıkamaz, devlet denetçi sayısını artırmalı.
    Faturaya göre kasadan 50k çıkar 10k firmaya gerisi müdüre bilmem kime, hepsi aynı.
    Kimse çıkıp da o parti bu parti demesin.

Doğru duzgun calışan tabi ki var ama çoğu maalesef böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

Kim belediyelerde tek kuruş mazlumun yetimin hakkını yiyorsa Allah hesabını soracak.

Belediyelerin hepsi aynı, Ak Partisi de Chp si de. Herkes cebistan..

Reis bunlarla başa çıkamıyor, Kılıçdaroğlu hiç çıkamaz, devlet denetçi sayısını artırmalı.
    Faturaya göre kasadan 50k çıkar 10k firmaya gerisi müdüre bilmem kime, hepsi aynı.
    Kimse çıkıp da o parti bu parti demesin.

Doğru duzgun calışan tabi ki var ama çoğu maalesef böyle.
    Sen kimsin ki Türkiye Cumhuriyeti Başkanı'na lakap takıyorsun.Reis nedir?Senin gibiler ak partiyi tutmasın senin gibilerini istemiyoruz
  • chp nin işi bu.
    rant, torpil ve yolsuzluk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: por favor

chp nin işi bu.
    rant, torpil ve yolsuzluk.
    Asıl partiyi sen de biliyorsun. Audi uğruna chpyi savunmuyorsun burada.

• carpenokte kullanıcısına yanıt
    hesap sormayı allaha bıraktığımız için bul haldeyiz
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Ne tipler türedi son zamanlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirli zihniyet kendi yaptığı karanlık işlerini saklamak için sağa sola suç atıyordu iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.