Şimdi Ara

CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chorus: Rise as One

    CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]


    CHORUS - Duyuru Fragmanı



    -

    Bu iş bizimle bitiyor

    Bir zamanlar Circle'ın en ölümcül savaşçısı ancak şimdiyse en aranılan kaçağı olan ve kendisini yaratan karanlık tarikatı yok etme görevindeki Nara'yı kontrol edin. Uzay savaşı nişancı türünün gerçek evrimi olan oyunda yok edici silahların ve akıl almaz becerilerin kilidini açın. Sezgisel yıldız gemisi Forsaken ile birlikte antik tapınakları keşfedin, heyecan verici sıfır yer çekimli savaşlara katılın ve gerçekliğin ötesine geçin.

    Bir kurtuluş yolculuğu

    Galaksinin ve gerçekliğin sınırlarının ötesine götüren kurtuluşa uzanan görevlerinde Nara ve sezgisel gemisi Forsaken'ı yönetin.

    Karanlığın ötesine geçin

    Gizem ve savaş dolu yeni ve karanlık bir evrene giriş yapın. Geniş uzay istasyonları, varoluşumuzun ötesindeki garip evrenler gibi destansı bölgeleri keşfedin.

    Bir pilot, bir gemi, yaşayan bir silah

    Güçlü silahlar ve savaş yükseltmeleri elde edin. Geminizin benzersiz drift mekaniğinde ve altıncı his, ışınlanma ve telekinezi gibi akıl almaz becerilerde ustalaşın. En gelişmiş canlı silaha dönüşmek için güçlerinizi zincirleme olarak birlikte kullanın.

    Chorus'un yoğun ve zorlu tek oyunculu deneyiminde eski tarikat üyesi Nara, sezgisel yapay zekalı yoldaşı ve yıldız gemisi Forsaken ile oynayın. Klasik uzay nişancı oyunlarının ruhunu ileri taşıyan hızlı ve çılgın aksiyonu deneyimleyin ve Circle ile kötü liderleri Great Prophet'e karşı direniş güçlerini birleştirerek savaşın. Yıldız gemilerinden, devasa savaş gemilerinden ve Void varlıklarından oluşan düşman sürülerinin üstesinden silahlarınız, stratejileriniz ve manevralarınızla gelin.


    -

    Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2021
    Tür: Space, Combat
    Dağıtıcı: Deep Silver
    Geliştirici: Fishlabs

    https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289720-chorus-rise-as-one
    https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/chorus

    Resmi Site:https://chorusthegame.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU] CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 24 Kasım 2021; 17:14:54 >







  • CHORUS - Gamescom Oynanış Teaser Fragmanı

  • Chorus - 8 Minutes of Exclusive Gameplay


    CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]IGNyoutube
    Watch 8 minutes of exclusive Chorus gameplay, featuring some space combat, and a closer look at the Forsaken starfighter ship. In Chorus you'll take control of formidable warrior and gifted pilot, Nara, and embark on a quest to take down the dark cult that created her. Travel through the galaxy in Forsaken, Nara's sentient ship, explore ancient temples, experiment with Nara's powerful abilities, and engage in zero-gravity combat in this upcoming space game. Chorus is scheduled to release on December 3, 2021 on PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, and PC via Steam and Epic Games Store. #IGN #Gaming #Chorus
    https://www.youtube.com/watch?v=czu1k-hcCzM
  • Oyun baya iyi görünüyor. Lakin sadece araç içinden sık sık nereye kadar diye düşündürüyor. Çabuk bayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chorus - Hikaye Fragmanı


    CHORUS [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]Xboxyoutube
    Enter a dark new universe and explore epic locations in the highly anticipated Chorus, out today. Chorus follows ace pilot Nara and her sentient ship Forsaken on their compelling journey of redemption, expertly balancing the spectacle of space exploration with frenetic, fast-paced action. Explore epic cosmic vistas and tight crystalline corridors as you fight to free the galaxy from mysterious cult, the Circle. The Circle is ruled by The Great Prophet, but not much is known about this mysterious figure. Under his command Nara and Forsaken were responsible for many of the cult’s major victories and atrocities on their path to dominate the galaxy. Once the Circle’s deadliest warrior, Nara is now their most wanted fugitive. With Chorus, FISHLABS has taken the nostalgic feel from classic space shooters and expertly blended it together with a contemporary mindset, evolving the spirit of these games.
    https://www.youtube.com/watch?v=KqMhk1yUSi0
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.