Şimdi Ara

Chopper Motosiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chopper motosiklet almayı düşünüyorum, ilk kez motosiklet kullanacağım o yüzden pek bi tecrübem yok 13000 ₺'ye kadar bütçem var. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

• Regal Raptor 250-350 al dicem senin fiyat aralığına uygun en iyi tercih bence ama yeni başlıcam diyosun bu motorları kullanmak pek kolay değildir, uzundur dönüşü zordur, kubanın süperlight 200 üne bakabilirsin.

ama o paraya hiç acınmadan Regal Raptor alınır geçilir, tam bi bobber (kesinlikle beyaz olmalı)

• 13.000 var regal öneriyorsunuz.

gv250..
  • Regal 0 10.400 lira ayrıca 13 ün 13ünüde motormu alsın ekipmanda alır o paraya herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Ekipman alacağım elbet ama almisken iyi bisey almak istiyorum her yeri inletsin. Bir sorum daha olacak, Harley-Davidson chopper larının fiyatının yanına yaklaşılmıyor fakat sportster custom bazılarının fiyatına benim bütçem yetisebiliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-forty-eight-2013-219617590/detay

Mesela buna. Ne farki var diğerlerinden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbimSal

Regal 0 10.400 lira ayrıca 13 ün 13ünüde motormu alsın ekipmanda alır o paraya herhalde

usta 13 bütçem var demiş adam bu paraya motor önerin demiş, o paraya bu motor işte, motora gönül verdiysen ekipman paranı zaten başta ayıracaksın, arkadaş ayırmıştır ayırmadı isede önce ekipman alınır sonra motor alınır, o parayada benim önerdiğim motor+ekipman çok rahat bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    uzun boyluya cruiser tavsiyesi ??
    18 yıl önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolunayK

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Ekipman alacağım elbet ama almisken iyi bisey almak istiyorum her yeri inletsin. Bir sorum daha olacak, Harley-Davidson chopper larının fiyatının yanına yaklaşılmıyor fakat sportster custom bazılarının fiyatına benim bütçem yetisebiliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-forty-eight-2013-219617590/detay

Mesela buna. Ne farki var diğerlerinden?

Hocam bu motor 12,750 euro yani 40-45 bin tl arası sanırım para birimini yanlış gördünüz

• Siralidan chopper mi olur? V2 hyo devam et kardes

• Hocam para birimini yanlis gormusum dediginiz gibi, kusura bakmayin. Evet dediginiz gibi ekipman parasi hazir 13000 tl sadece motosiklete ayirdigim para. Almisken regal raptor alayim o zaman peki piyasasi nasildir hemen elden çıkarabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolunayK -- 19 Temmuz 2015; 3:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolunayK

Hocam para birimini yanlis gormusum dediginiz gibi, kusura bakmayin. Evet dediginiz gibi ekipman parasi hazir 13000 tl sadece motosiklete ayirdigim para. Almisken regal raptor alayim o zaman peki piyasasi nasildir hemen elden çıkarabilir miyim ?

Regal nasildir soyliyeyim sana.AjdaPekkan gibidir goruntu vardir ama ne oldugu bellidir.Yada 10-15 yasinda japon bakicaksin o japonda kim bilir kaç toto değismistir,tek tavsiyem gv'dir, hyo alma sikintili problemli diyenede bakma sen sagdan soldan duyup sallamaya bayilirlar

• Kesinlikle Hyosung GV250 al. Regal Raptor falan tıraş görünümü güzel ancak motoru bile V Twin olmayandan ne kadar beklentin olur ki? Çin malları arasında kalitelidir yalan yok ancak sonuçta yine Çin malı. Hyosung al kafan rahat olsun 3-4 yıl sonra fazla bir kaybın olmadan satarsın hem. Güzel bir deneyim olur üzmez.

Ama yine de regal raptor alıcam diyorsan, al hayrını gör 1-2 seneye satarsın zaten yarı fiyatına yakın bir fiyattan.
  • Yeni başlayana vitesli önermiyorum. Hele chopper cruiser gibi alçak ve ağır motorlar hiç olmaz. Önce eğitim alın orda belli olur neyi kullanabileceğiniz.

• @ölümüne çArşı ulan:Tavsiyeler çoğunlukla Regal yönünde olunca ben de oyle düşünmüştüm ama ortada bir sey yok daha, zaten ilk kez motosiklet alacagim icin sizlere sordum. Hyosung gv 250 görüntüsü vs hoş almayi düşünebilirim gerçekten.
    @zibidi gonzales : Soruma cevap verdiginiz icin teşekkür ederim ama yeni model birsey istuyorum, yoksa harley-davidson hayranıyım onun eski model motosikletlerini satan arkadaslarim var.
    @LeiMei : Ben 2.el piyasasi ve sürüşü iyi olan bi motosiklet almayi dusunuyorum, dediginize göre hem piyasası iyi hem de sürüş deneyimi. İnternette sarf edilen sözlerden sonra regal almam sanırım.
    @forumnik : Hocam chopper motosiklet alabilmek icin herseyim tamam fakat ne alacağımı bilmiyorum vitesli falan sorun yapmaz bana.

Bu - veren hangi işsiz ki

• Regal Daytona 250 ile başladım, bir gün bile pişman olmadım ve sorun yaşamadım. Üzerinde oynaması, bakımı, modifikasyonu çok kolay ve tarz bir makine. Şimdi 5 kat daha pahalı ve büyük motorlu bir makine aldım, inanın Daytona kadar ilgi çekmiyor, sadece bilene veya almayı düşünene denk gelirsen soruyor :) Estetik olarak da hala bana çok güzel geliyor, satmaya kıyamıyorum :) Daytona'nın kötü yanları lastiği (kesinlikle değiştirilmesi gerekir, ölçü nedeniyle 1000TL tutar) ve arkada amortisör olmamasıdır, yani var da bir faydası yok çok sert bir makinedir. Son hız olarak 130-140 arası takılabilir ama çok rahatsız olur, 110-120 fena olmaz (ibre daha yüksek gösterir bu arada). İkinci kişi için at arabasından farksızdır, altına minder vs. almadan yarım saat dayanılmaz, çukurda ah uh sesler çıkarır :) Motor V değil, ama ben bu V motorun ne işe yaradığını anlamadığım ve duygusal olarak da bir yakınlık hissetmediğim için olumsuzluk olarak görmedim.

İki kişi ile konfor öncelik değilse kesinlikle Regal Raptor alınır, öğrendikten sonra daha büyük motorlara bakacaksın, bu nedenle ikinci el de alabilirsin sıfır fiyatı çok saçma bir rakama çıkmış..

• Emre kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Zaten 0 düşünmüyordum modelli ya da kmsi dusuk bisey istiyorum chopper a ayri bir ilgim var, ama bu gidişle sporta donus yapacağız gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TolunayK -- 21 Temmuz 2015; 18:13:30 >
  • Bende tavsiye istiyorum, boy 1,90 kilo 95 üzerinde komik görünmeyeceğim oturaklı bir chopper motor arıyorum. 2. el düşünüyorum ve bütçe 20.000 TL altı.
    Yardımcı olabilirseniz memnun olurum...
  • akaraa A kullanıcısına yanıt
    Gv650 kalıplı bir makine ve 80hp

• Yamaha XVS 650 Drag Star
    Yamaha Virago XV 1100
    Honda VT 750 C Shadow

düşünüyorum aslında hayalim Yamaha XVS 1300 A veya Honda VTX 1300 S
    ama çok pahalı :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.