Şimdi Ara

Chocolate (2008) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Müthiş filmdir. Kesinlikle tavsiye ederim. Konuyu görünce tekrar izleyesim geldi ama DVDsini kaybettim.
    kızın beyninde sorun var gerizekalımsı ama her nasılsa dövüşte neyi nasıl ne zaman yapacağını hızlı hızlı düşünüp vuruşlarını ve kaçışlarını gerçekleştiriyor ayrıca hareketleri çok hızlı bir şekilde öğrenebiliyor bu nasıl bir gerizekalılık

Sırf kızın nasıl dövüştüğünü merak ettiğimden izledim yoksa izlesem de olurdu izlemesem de film oldukça kısa cast ile birlikte 1saat 28 dk buna kamera arkası da dahil. Bu arada kamera arkasını izleyince kızı takdir ettim hatta ekibi, adamlar bir yerlerini yaralamaya incitmeye çatlamaya ne kadar da meraklı onu gördüm buradan çıkarılacak sonuç, kızımız dublör falan kullanmıyor kendin pişir kendin ye. Filmdeki o 2. 3. kattan yüzüstü sırtı üstü düşmeler hırpalanmalar essah

• Uzakdoğu dövüş filmlerine müthiş bir örnek. Ip Man'den sonra favorimdir bu alanda. Kesinlikle tavsiyedir. İlk filmi olmasına karşın başroldeki kızın oyunculuğu da, dövüş sahneleri de muazzam. Mutlaka izleyin.

Chocolate (2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 7 Eylül 2010; 13:08:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 2 Ocak 2011; 23:52:12 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.