Bildirim
Cho'gath nasıldır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İyidir.Dene bence pahalı değil zaten. -
almadın mı cho yu daha ? -
alma çöp
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KromTaker
almadın mı cho yu daha ?
Hep başka şampiyonlara yöneldim ve bir türlü fırsatım olmadı. -
iyi bence ama kasmassa çöp -
Peki nasıl bir build çıkılıyor ? Şuan aldım botlarda deniyicem.
Ve hangi laneye gidilir ? Mid mi top mu ? -
Güzel herodur. Bana göre en verimli olduğu lane TOP lane'dir. Ama mid gideni de gördüm jungle gideni de. Ultisi baya beladır. Hem creep yiyerek hp artırır, hem de combat sırasında çok can yakar ve iyi vurur.
AP tank gidilmelidir. Ama bazı insanlar çılgın gibi AP kasıp sadece ulti stacklemesine güvenerek tank gidiyor ki bu işe yarayabilir de fail de verebilir. Rakibe bağlı. Ancak hard tank gitmek daha doğrudur. -
choya gelene kadar neler var yok dibine gelicekde vurucak can verdıgıne bakmayın zırhı yok hemen erıyor ultısı harıcınde verdıgı dmg dmg degıl -
Aldım şampiyonu, 2-3 oyun attım, alışırsam iyi oynarım fakat daha iyi seçenekler olduğundan pek oynamam gibi görünüyor -
Bence full stack ulti ile çok faydalı zibilyon tane skill atsan bile arka tarafa adcye geçmiyor o skiller.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En verimli yeri solotop. Earlysi biraz zayıf 6dan sonra güçlenmeye başlıyor. İyi bir tanktır, offtank kasarsan beklenenden fazla bir hasar çıkarabiliyor.Farmı kolay sadece earlyde dikkatli oynaman gerekiyor o kadar. -
Darius al teq at qnq, herşeyi de ben mi söyleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adc dışında her rolde oynuyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X