< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Chippin 100 TL Eski Hesaplara (23. sayfa)

-
-
Arkadaşlar yeniyim şuan Chippin hesabımda 100 tl chip puan ve 55 tl banka puan olmak üzere 155 tl puan gözüküyor şimdi ben bunu en verimli nasıl kullanırım Migros’tan 200 liralık alışveriş yapsam 155 i ini buradan çekip 45 inin normal karttan ödeyebilir miyim ve Migros’tan böyle bir alışveriş yaparsam puan kazanır mıyım tekrar yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi forumlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün 100 tl chip kullandım ni ara sileceğim. Böyle gereksiz uygulamalarla zaman kaybetmeyin
son durum nedir hocam nasıl yaptınız işlemi, bende bugün üye oldum 100 chippin 50 world marka puanı verdi, bunları migrosta nasıl kullanacağız kasada chippinle ödeyeceğim deyince yeterli mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hala duruyor kullanmadım kimse de cevap vermedi forumda bende tam bilmiyorum
son kullanma tarihlerine dikkat et hocam, world karta tanımadıkları 30 gün chippindeki 90 gün geçerli yazıyor, opette falan geçmiyormuş bu hediye puanlar 200 lira chippin üye iş yeri alışverişinde geçerli yazıyor ama chippin üye iş yerleri listesini bulamadım, muhtemelen migros carrefoursa koçtaş vs... gibi kampanya yaptıkları yerlerdir . hafta içi migrosta deneyeyim olmazsa tanıdık kasiyer varsa sorar öğrenir haber veririm sanada👍
Sağ olun hocam teşekkür ederim bende aynı şekilde tam öğrenirsem size haber veririm
hocam tekrar merhaba, bugün uğradığım migrosta chippin puanları sorunsuz bir şekilde kullandım. migrosa gitmeden önce yaptığım işlemler şu şekilde ;
chippin uygulamasından cüzdan sekmesine girip kart ekle diyoruz. buraya masterpass altyapısında kayıtlı olan kartınızı getiriyor direkt, fakat biz YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KARTINI ekleyeceğiz (banka kartı kabul edilmez yazıyor chippin sitesinde) şayet başka bankadaki kartınız ekli ise masterpass sitesine girip onu silmeniz lazım çok basit bir işlemle (masterpassa kayıtlı olan kartın kayıtlı olduğu telefona mesaj geliyor) teferruatlı gibi görünsede çok basit ve kısa bir işlem, forumda belki başka birilerininde işine yarar diye detaylı anlatıyorum. devam edelim ;
masterpass kısmını hallettikten sonra chippin cüzdana kart ekle deyip gelen masterpass ekranına YAPI KREDİ BANKASI KREDİ KARTINI ekliyoruz, kart ekledikten sonra ana mendeki puanlarınız 150 TL oluyor (yapı kredi kartındaki chippin puanı da geliyor yani)
ürünleri kasadan geçirmeden önce kasiyere masterpass puanlarını kullanacağım işlem yapmayı biliyor musunuz diye sorun okey derse ürünleri geçirin money indirim vs... sonrası toplam ödenecek tutarın 200 TL altında olmamasına dikkat edin. kasiyer ödeme adımında ilgili ekrandan chippin seçecek ve sizden chippin numarasını isteyecek (uygulama ana ekranındaki chippinle öde yazan yere tıklayın) size bir sms gelecek o smsi girdikten sonra ödeme ekranı geliyor oradan önce chippin 100 TL puanı daha sonra ödeme aracının (kredi kartı) altındaki puanı seçin ve öde deyin, onay verdikten sonra 8-10 saniye bekleyebilirsiniz ekrana düşmesi için sonrasında işlem tamamlanmış olur.
ben bu şekilde bir işlem yaptım bugün ve sorunsuz gerçekleşti , dilerim yardımcı olabilmişimdir sizde sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz puanlarınızı 🖐🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam uzunca açıkladığınız için çok teşekkür ederim bende inşallah bu hafta deneyeceğim merak ettiğim acaba nays kart ya da Paycell gibi kartlarla ödeyebilir miyiz onlarda ekstra hediye para veriyor öyle olursa çok iyi olur, bi de bende 100 chip puan 55 de banka puan gösteriyor toplam 155 puan diyor acaba hepsini mi kullandırıyor böyle Migros’ta yani 155 tl düşer mi ki
rica ederim hocam işinize yararsa ne mutlu bize , chippin yapı kredi kuruluşu olduğu için farklı kartları kabul etmez muhtemelen zaten kendi içindeki banka kartını da kabul etmiyor sadece ykb kredi kartını istiyor .
hesabınızdaki 155 tl puanı da yukarıda anlattığım gibi ödeme adımında siz seçeceksiniz , aldığınız şeylerin toplam tutarı 200 TL altında olmasın buna dikkat edin . 210 liralık alışveriş yaptınız diyelim 210-155 = 55 TL para çıkar cebinizden . ödeme adımında puanları seçmeyi unutmayın kafi , baktınız kasiyer tecrübeli yardım isteyin ben öyle yaptım yok kasiyerde tecrübesizse bırakın aldıklarınızı olsun bitsin başka kasada/mağazada deneyin gerçi migros personeli genelde biliyor bu tür işlemleri muhtemelen çözersiniz .
-
yapı kredi debit kart ile işlemi gerçekleştirdim sadece 50 tl lik world puan için kredi kartı istiyor. 100 chippin puanda öyle bir sorun yok. ayrıca ziraat debit ile de diğer hesaptan ödeme yaptım. yanlış yönlendirmeyelim herkes faydalansın.
-
Arkadaşlar chippinle opet yakıt alan var mı?Biri kişiye özel olmak üzere 500/75 opet yakıt puan veriyor..
Kampanya için chippin üzerinden opet kart oluşturdum.Bu kartla kampanyaya dahil olabiliyor muyum?,
Bir de örneğin poca 500/100 yaparsa ödemeyi chippin üzerinden pocayla yaparsam sanırım 75 yakıt puan + 100 iade oluyor değil mi?
-
opet kartın bağlı olduğu telefon numarası ile chippin aynı olmalı ki zaten chippin üzerinden opet kart oluşturmuşunuz.
kampanyaya dahil olunur. (opet uygulamasından da aynı tel no ile uygulamaya girip kontrol edebilirsiniz)
chippine poca eklendiğinde 500/100 gelmemesi için neden yok çünkü paycell market kampanyasında da iade geldi.
-
MARKET ben de çok faydalandım ama akaryakıt sıkıntı olur mu diye düşündüm.Poca kampanyayı yaparsa 500/175 yakıt +iade iyi olur.
-
hocam chippin sistemi biraz yavaş hızlı hareket etmezseniz migros sistemi alısverişi iptal ediyor ödeme alınmadan.
işlemi seri bir şekilde yapmanız gerek
-
Bu ara 200/100 kampanyası bitti ama kampanya tarihleri arasında kaydolanlar için chippinler kaydolma tarihinden 3 ay sonraya kadar geçerli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu chippin hangi online uygulamalarda kullanılıyor
bir deneyelim şu chippin i.
-
Sanırım hiçbir online uygulamada. Ben 2 ay önce bulamamıştım çünkü. Migros'ta kullandım en son mağazada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eskiden Carrefoursa online da kullanılıyordu artık olmuyor ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X