Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.850
Cevap
33
Favori
604.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojana

ayrıca benimde bir sorum var, lacetti 1.4 se ile aveo 1.2 se arasında sıfır fiyatında çok az bir fark var. lacettinin tüketimi kağıt üstünde aveodan 2.6 lt (şehir içi) daha fazla. eşime alacağım hangisini almalyım?

Bana göre lacetti' yi tercih et satarken zorlanmazsın diye düşünüyorum..

Orijinalden alıntı: wosswoss

merhabalar benimde 20.000TL'ye kadar bütçem var ve 2.el lacetti hb bakıyorum.fakat bi kaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim;
    1)bu lacetti hb'lerin en full modeli hangisi oluyor? se'mi? cdx mi? wtcc'mi? (dijital klima vb.gibi en fullü hanigisi?
    2)sunroof yokmu?
    3)lpgli düşünüyorum, lpgsi hazır takılmış bir araçmı alayım yoksa benzinli alıp kendimmi taktırayım lpgyi?
    4)lpi diye birşey varmış bu nedir? lacettiye oluyormu?faydası zararı varmı..

teşekkür ederim

• Arkadaşlar 2000 Model 125.000 Km Opel Astra aracımı Lacetti Sedan almak için sattım geçen hafta, Çevremdeki herkes opel satılıpta Lacetti alınırmı dedi, ama hiç kulak asmadım, opel denilen vasıta sanki çok mu güzel, bence alakası yok.... Arkadaşım 6 ay önce aldı 2005 ve inanın ne 5 kuruş masraf ne de bir tık diye ses var, inanın çok daha konforlu 4-5 saatlik bir uzun yolculukta Astra süründürürken, Lacetti de yorgunluk bile yok......

Astra HB ile Lacetti Sedan arasındaki bana göre farklılıklar şunlar.......

-Astra görünüm olarak daha güzel, parça fiyatı olarak sıkınıtısı olmayan ve Lacettiye göre hada ucuz, 2.eli hada hızlı, ve değer pek kaybetmeyen bir otomobil,

-Lacetti ise Fiyat/Donanım/Yaş göz önüne alındığında tüm bunların önüne geçen bir araç... Geçen sene 14.500 liraya aldım atiker LPG taktırdım1.050TL , ve bir ton bakım, parça değişimi v.s.17.000 liraya sattım iki parça da değişen, 5 parça boya.... Sattım ama bana bir sorun...

Bu rakamlarla biraz kar ettim ama, arabaya ısınamadım... 1 yıl içinde tavanı sarktı, Klima iç peteği delindi (500 lira masrafı vardı yaptırmadım), boğaz temizlendi, termostat, rolanti ayarlayıcısı, Kasatçaları Cd çalar yaptım, daha bir çok hatırlayamadığım sorun, ve bunların hepsi para..... Ve aracım inanın temiz bir araçtı, ama yaşlı....... Yaşlandı artık......

Öğrendiğim tecrübelere göre şunu söyleyebilirimki, gidip 2000 Model astra alınacağına aynı paraya 2005 model daha mekanik v..s. aksamı eskimemiş bir araç almak....

Bu yazıyı okuyanlar olursa yardımcı olması ümidiyle.......

Bu arada arkadaşlar bir tavsiyeye ihtiyacım olacak, 2005 model 82.000 km de G.Gri Boyasız bir araç mı alırdınız, 2006 Model 40.000 Km de 4 parça boyalı bir araçmı alırdınız aynı fiyata????

4 Parça boyada, çocukların çizmesinden kaynaklanan boya, fotoğrafları mevcut, expertiz raporunda da belirtiliyor..... siz olsanız hangisini seçerdiniz????

17.500 TL param var G.Gri Sedan Lacettisi olan arkadaşlar var sa bana ulaşabilirler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termometre -- 29 Haziran 2011; 1:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bazdaran

quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

tüm sorularınızın cevapları için...

http://www.chevroletkulubu.org/

içerdeyim

Sayın Admin, burada bir sitenin reklamı yapılmış. Neden uyarılmamış bu şahıs? Eğer uyarılma yapılmamışsa benide uyarmayacaksınız. Chevrolet ile ilgili tüm bilgiler için chevrolet dunyasina bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan32m -- 21 Kasım 2010; 0:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: termometre

Arkadaşlar 2000 Model 125.000 Km Opel Astra aracımı Lacetti Sedan almak için sattım geçen hafta, Çevremdeki herkes opel satılıpta Lacetti alınırmı dedi, ama hiç kulak asmadım, opel denilen vasıta sanki çok mu güzel, bence alakası yok.... ortağım 6 ay önce aldı 2005 ve inanın ne 5 kuruş masraf ne de bir tık diye ses var, inanın çok daha konforlu 4-5 saatlik bir uzun yolculukta Astra süründürürken, Lacetti de yorgunluk bile yok......

Astra HB ile Lacetti Sedan arasındaki bana göre farklılıklar şunlar.......

-Astra görünüm olarak daha güzel, parça fiyatı olarak sıkınıtısı olmayan ve Lacettiye göre hada ucuz, 2.eli hada hızlı, ve değer pek kaybetmeyen bir otomobil,

-Lacetti ise Fiyat/Donanım/Yaş göz önüne alındığında tüm bunların önüne geçen bir araç... Geçen sene 14.500 liraya aldım atiker LPG taktırdım1.050TL , ve bir ton bakım, parça değişimi v.s.17.000 liraya sattım iki parça da değişen, 5 parça boya.... Sattım ama bana bir sorun...

Bu rakamlarla biraz kar ettim ama, arabaya ısınamadım... 1 yıl içinde tavanı sarktı, Klima iç peteği delindi (500 lira masrafı vardı yaptırmadım), boğaz temizlendi, termostat, rolanti ayarlayıcısı, Kasatçaları Cd çalar yaptım, daha bir çok hatırlayamadığım sorun, ve bunların hepsi para..... Ve aracım inanın temiz bir araçtı, ama yaşlı....... Yaşlandı artık......

Öğrendiğim tecrübelere göre şunu söyleyebilirimki, gidip 2000 Model astra alınacağına aynı paraya 2005 model daha mekanik v..s. aksamı eskimemiş bir araç almak....

Bu yazıyı okuyanlar olursa yardımcı olması ümidiyle.......

Bu arada arkadaşlar bir tavsiyeye ihtiyacım olacak, 2005 model 82.000 km de G.Gri Boyasız bir araç mı alırdınız, 2006 Model 40.000 Km de 4 parça boyalı bir araçmı alırdınız aynı fiyata????

4 Parça boyada, çocukların çizmesinden kaynaklanan boya, fotoğrafları mevcut, expertiz raporunda da belirtiliyor..... siz olsanız hangisini seçerdiniz????

17.500 TL param var G.Gri Sedan Lacettisi olan arkadaşlar var sa bana ulaşabilirler.....

Chevrolet Lacetti ile ilgili yorumunuzu ilgiyle okudum. Gerçi istediğiniz o fiyatlara sedan Lacetti bulmanız mümkün görünmüyor gibi. Chevrolet dunyasi'nda ve satılık araç forumlarında ancak o fiyatlara 2005 model HB serisi yüksek km'Lerde modeller bulunabileceği ortaya çıkıyor.

• quote:

merhabalar benimde 20.000TL'ye kadar bütçem var ve 2.el lacetti hb bakıyorum.fakat bi kaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim;
    1)bu lacetti hb'lerin en full modeli hangisi oluyor? se'mi? cdx mi? wtcc'mi? (dijital klima vb.gibi en fullü hanigisi?
    2)sunroof yokmu?
    3)lpgli düşünüyorum, lpgsi hazır takılmış bir araçmı alayım yoksa benzinli alıp kendimmi taktırayım lpgyi?

teşekkür ederim

Sorularınızın cevapları;
    1- Lacetti HB serisinin 2011 full modeli WTCC modelidir. Ancak daha eski modellerinde CDX versiyonu lüks opsiyondaydı. Artık CDX Lacetti 2011 modellerde sadece StationWagon serilerinde mevcuttur.

2-Sunroof, yurt dışında standart donanımlardada bulunmaktayken, Türkiye'ye gönderilen modellerde bulunmamaktadır.

3-Her iki şekildede LPG sistemi uygulayabilirsiniz. Tabiki aracınız ikinci el olduğu için pazarlık şansınızı deneyeceksiniz. LPG kiti için Chevrolet'in fabrika çıkışlı araçlara uyguladığı anlaşmalı firma olan 2A Mühendislik bayileri uygulaması güvencesinde BRC kitini tercih ediniz.

4-LPİ sistem sıvı püskürtmeli LPG sistemidir. Henüz yaygınlığı yoktur. Güncel olan Chevrolet anlaşmalı BRC kiti Lacetti'nin motorlarına en uygun kittir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Daha detaylı bilgi için chevrolet dunyasina bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalam_m

Selam arkadaşlar bendede 14.000 lira nakit var ve yukarıda arkadaşın dediği gibi bende yaklaşık 5 aydır araba bakıyorum bu fiyata düzgün araba bulmak gerçekten zor aklımda 2000 honda civic 127.000 km de ve ayrıca reno megane hb 2001 ilk sahibi öğretmen 125.000 km de bu iki araçtan birini alırsam satarken zorluk çekebileceğimi düşünüyorum nitekim km leri yükselecektir ve sorun çıkarma olasılığı yüksek olacaktır, lacetti leri ilk çıktığı zamandan beri beğeniyorum son 2 gündür bu arabaya karşı yoğunlaştım hb modeline fakat 14.000 lira gibi bir bütçeyle temizini bulabilirmiyim bilmiyorum izmirde yarın chevrolet mercanlara gidip aracı incelemeyi düşünüyorum ayrıca otokentte lacetti denk gelmedi hiç, her yerde clio symbol var opel astra reno megane tarzı araçlar mevcut ve araçlara göre fiyatları oldukça yüksek sahibinden.com sitesinin personelleri bile benden daha az çalışıyordur..benim sorum bu kadar kısıtlı bir bütçeyle 1.6 sını bulma şansımız olurmu malum sene sonu ucuz olur arabalar diyorlar ama bana denk gelmedi hiç biraz beklemekte faydamı var yoksa meganı falan alayımmı ( 1.4 16v 125.000 km de ilk sahibi, araç hb, boya yok, değişen yok 4 airbag abs klima 2 cam otomatik) ne dersiniz?

Bahsettiğiniz fiyatlara Lacetti bulamazsınız. Arada çıkan tek tük olan modellerde ya kazalıdır, yada motor sorunludur, bitmiştir. Dikatli olmanızı öneririm. Lacetti modelleri pek 2.ci ele düşmez.

• quote:

ayrıca benimde bir sorum var, lacetti 1.4 se ile aveo 1.2 se arasında sıfır fiyatında çok az bir fark var. lacettinin tüketimi kağıt üstünde aveodan 2.6 lt (şehir içi) daha fazla. eşime alacağım hangisini almalyım?

Bir kere her iki marka arasında klasman farkı var. Lacetti'yi Aveo ile kıyaslamanız doğru olmaz. Ekonomi arıyorsanız Aveo'yu tercih edebilirsiniz. Ama hem ekonomi, hem konfor, hem şekil, hemde ivme arıyorsanız direkt Lacetti'yi tek geçin derim.

Orijinalden alıntı: Serkan32m

quote:

2)sunroof yokmu?

teşekkür ederim

Sorularınızın cevapları;
    1- Lacetti HB serisinin 2011 full modeli WTCC modelidir. Ancak daha eski modellerinde CDX versiyonu lüks opsiyondaydı. Artık CDX Lacetti 2011 modellerde sadece StationWagon serilerinde mevcuttur.

2-Sunroof, yurt dışında standart donanımlardada bulunmaktayken, Türkiye'ye gönderilen modellerde bulunmamaktadır.

3-Her iki şekildede LPG sistemi uygulayabilirsiniz. Tabiki aracınız ikinci el olduğu için pazarlık şansınızı deneyeceksiniz. LPG kiti için Chevrolet'in fabrika çıkışlı araçlara uyguladığı anlaşmalı firma olan 2A Mühendislik bayileri uygulaması güvencesinde BRC kitini tercih ediniz.

4-LPİ sistem sıvı püskürtmeli LPG sistemidir. Henüz yaygınlığı yoktur. Güncel olan Chevrolet anlaşmalı BRC kiti Lacetti'nin motorlarına en uygun kittir.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Daha detaylı bilgi için chevrolet dunyasina bekleriz.

teşekkür ederim bu wtcc serilerinde dijital klima bulunmuyor sanırım sadece cdx'lerde var..peki bu cdxlere wtcc'deki gibi body kit sonradan takılabiliyormu
    bir başka sorumda bizim lacettiye uygun sanırım 7"dvd playerlar var konsola göre..fakat navigasyonlu olanları yokmudur..veya hangi 7" dvdler uygun.nette bakındım ama pek sağlıklı sonuçlar bulamadım

• quote:

quote:

Bir kere her iki marka arasında klasman farkı var. Lacetti'yi Aveo ile kıyaslamanız doğru olmaz. Ekonomi arıyorsanız Aveo'yu tercih edebilirsiniz. Ama hem ekonomi, hem konfor, hem şekil, hemde ivme arıyorsanız direkt Lacetti'yi tek geçin derim.

listede 800 tl fark var ama aveo 3 yıl garantili, 1.2 motor ve daha küçük bir araba. araçlar küçüldükçe kaliteside düşüyor bence. lacettide bir 5 yıl garanti var bu çok önemli. bu hafta sıkı bir araştırma yapacağım ama sonuçla lacetti alacağız büyük bir ihtimal ile. çünkü bu fiyata ufak sınıfta bile araç bulmak çok zor.

• quote:

quote:

quote:

2)sunroof yokmu?

teşekkür ederim

Sorularınızın cevapları;

teşekkür ederim bu wtcc serilerinde dijital klima bulunmuyor sanırım sadece cdx'lerde var..peki bu cdxlere wtcc'deki gibi body kit sonradan takılabiliyormu
    bir başka sorumda bizim lacettiye uygun sanırım 7"dvd playerlar var konsola göre..fakat navigasyonlu olanları yokmudur..veya hangi 7" dvdler uygun.nette bakındım ama pek sağlıklı sonuçlar bulamadım

Satışta olan 2011 CDX'lerde elektronik iklim kontrollü klima bulunmaktadır. Eski modellerde mevcut bulunan Sedan veya HB serisi CDX serilerindede dijital klima mevcuttur. Eski model CDX serisi Lacetti'lere istek üzerine WTCC yan marpiyel ve ön arka rüzgarlıklar uygulanabilmektedir. Bu konuda yetkili Chevrolet bayilerinde bulunan Aksesuar Departmanı ile görüşünüz. Lacetti marka araçlara uygun DVD ve Navi sistemler mevcuttur. Bilindiği üzere Captiva marka araçların Navi sistemi Lacetti marka araçlarada uygundur ve konfigurasyon etkilenmemektedir. Direksiyon kontrol ünitesi ise çalışmaya devam etmektedir. Diğer uygulamalarda direksiyondan kontrol ve konfigürasyonlar iptal olmaktadır. Detaylı bilgi için Chevrolet Dunyası.

• 2011 model için sitesinde sadece se ve wdcc modelleri mevcut cdx yok?

quote:

quote:

listede 800 tl fark var ama aveo 3 yıl garantili, 1.2 motor ve daha küçük bir araba. araçlar küçüldükçe kaliteside düşüyor bence. lacettide bir 5 yıl garanti var bu çok önemli. bu hafta sıkı bir araştırma yapacağım ama sonuçla lacetti alacağız büyük bir ihtimal ile. çünkü bu fiyata ufak sınıfta bile araç bulmak çok zor.

Zaten iki marka arasındaki klasman farkını bayilerde yapacağınız araştırmada göreceksiniz. Aveo nispeten daha ekonomik bir araç. Kalitesinin düşük olduğunu kabul etmiyorum. Bence Aveo tam bir aile arabası. Özellikle Sedan'larını çok beğeniyorum. HB Aveo'lar ise tam bir genç işi. Lacetti modeli ise daha üst segment bir araç. Her ne kadar 2005 yılında Türkiye'ye girsede daha yeni yeni piyasası ortaya çıktı. Dolayısıyla oldukça yeni bir araç. Diğer C segment markalar arasında çok dikkat çekiyor ve çok şekil bir araba Lacetti. Ve dünyada oldukça popüler. Modifikasyona çok uygun ve en çok Fan klüplerine sahip bir marka. Tavsiye ederim. Kendimde bindiğim araç olduğu için söylüyorum. Ataklığına ve rahatlığına diyecek yok. Chevrolet servisleride çok alakadar. Pişman olmazsınız. Ancak zaman zaman çok saçma iddialarda bulunuyorlar bazı araç sahipleri (yok şöyle olmuş, yok böyle olmuş) ben bu araç sahiplerinin araba kullanmasını bilmeyen kesim olarak görüyorum. Onların altına Alman bavyerası versenizde mutlaka kullanım hatasından araçlarını hallederler. Ayrıca, ikinci el alınan bazı Chevy markalarının zamanında bakımını aksatmış veya bakımsız olması nedeniyle ortaya çıkan tatsızlıklarda tamamen araç sahibinden kaynaklı sorunlardır. Bunun dışında Chevrolet'in ekonomik ve sorunsuz bir marka olduğu konusunda güvenebilirsiniz. Lacetti alacaksanız LPG opsiyonunu mutlaka konuşunuz. Çünkü fabrikasyon LPG sistemi ile Lacetti'ler nerdeyse hiç yakmıyorlar bile. Aveo düşünürseniz 1.2 serisi fabrikasyon LPG'e uygundur. Daha detaylı bilgi için bana yazabilirsiniz. Saygılar.

• quote:

2011 model için sitesinde sadece se ve wdcc modelleri mevcut cdx yok?

CDX sadece Lacetti'nin amiral gemisi StationWagon serisinde mevcuttur. HB serisinde CDX geçen yıllar kaldırıldı. Sedan Lacetti ise tüm dünyada satışa devam ederken ne hikmetse ülkemizde Cruze'ye feda edildi. Sebep ise Cruze satışları etkilenmesin diye imiş. Zaten Sedan Lacetti satışa devam etseydi bugün C sınıfta en çok satılan Sedan markası olacaktı.
  • ben hb almayı planlıyorum şu anda sıfır alırsam alabilceğim en dolu model wdcc sanırım.ama dijital klima yok...2.el alırsam cdx alabilirim full olarak.ondada body kit yok fakat sonradan taktırılabilir..ztn şimdide cruze hb gelecek lacetti hb'de kalkacak...2.el 2006-2007 bir cdx alıp body kit yaptırıp bide o navigasyonu taktırdımmı oh..

Orijinalden alıntı: Mali2834

sa arkadaşlar chevrolet lacetti geri vitese nasıl takılır bana bi yardımcı olurmusunuz

Vitesi elinize alınca iki işaret parmağınızla vites kolu altına gizlenmiş yuvarlak kolu yukarı kaldırıp 1'e atar gibi vitesi geçiriyorsunuz. Birinci vitesin sol yanına yerleşiyor zaten geri vites. Geriye sadece gözlerinizle, donanımına göre park sensörüyle veya kameralı geri görüş ile geri geri gitmeye başlıyorsunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mali2834 -- 22 Kasım 2010; 20:49:42 >
  • Merhaba Arkadaşlar bende lacetti otomatik sedan veya hb almayı düşünüyorum araçlar çok hoşuma gidiyor .Aranızda otomatik kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var .Bunlar şanzımanlarda sorun varmı ,aracın performansı nasıl,yakıt gibi durumlar.şimdiden hepiniz cevaplarınız için teşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozdem07

Merhaba Arkadaşlar bende lacetti otomatik sedan veya hb almayı düşünüyorum araçlar çok hoşuma gidiyor .Aranızda otomatik kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var .Bunlar şanzımanlarda sorun varmı ,aracın performansı nasıl,yakıt gibi durumlar.şimdiden hepiniz cevaplarınız için teşekürler.

Bugüne kadar Lacetti'lerin otomatik versiyonları ile ilgili şikayet hiç duymadım. Zaten Lacetti serileri en sorunsuz ve ekonomik C sınıfı araçlar olarak biliniyor. Ayrıca servislerin Chevrolet marka araçlarla ilgili alakaları memnuniyet verici. Lacetti 1.6 motorlu E-TECH II yeni modellerde görülen motor. Daha eski modellerde E-TECH veya E-TECH I şeklinde yazılar var. Son modellerinde motor kaputunu açtığınızda E-TECH II yazar. Modeli yükseldikçe teknik olarak iyileştirmeler yapılmış. Yakıt tüketimi olarak ise Chevrolet firmasının onayladığı fabrikasyon marka BRC LPG sistemli olarak ortalama km'de 0.15 kuruş tüketim söz konusu. Performansı çok iyi. Bir çok 1.6 motorlu aracı trafikte duman attırır. Seri ve hızlı araçlar. Zaten uğruna dünyanın her yerinde fun klüpler kurulmuş bir marka Lacetti. Tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.