Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ankara da 15000 e kadar temiz "Kalos HB 1.4 16V SX" arıyorum... bu piyasa ya ne oldu böyle
  • piyasa gerçekten cok yuksek ve bende tek kapı almayı dusunuyorum bılıyorum satarken aracı cok zorlanacagım ama baska carem yok tek kapı arabaya dayanamıyorum
    bu arada yukarıda özellıklerını yazdıgım arac hatcback modelı ve düz vites bır aractır , lpg de 36000de takılmıs

yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgekagan20066

merhaba
    bende fiat bravo 1.6sx vardı ve onu sattım araç gayet seri ve dinamikti ama 15 yasındaydı acıkcası

şimdi bii tek kapı 1.4 SX 16v tek kapılı+ atiker lpg'li bir araç buldum sizce bunun fiyatı kaç gibi olmalıdır araç temız ve 74000km'de sahıbı 14350 fiyat biçmiş bende almak istiyorum fiyat konusmadım şimdilik , zaten tek kapılı araç istiyorum 5 yıldır tek kapılı arac kullanıyorum,, 5 yıl daha kullanırım

atıker marka kaloslarda nasıldır?
    debriyaj baskı balata ve triger kayısını kaç bin km de degıstırmek gerekıyor acaba ?
    fiyatı sızce kaç olmalıdır yanı piyasası nedir tek kapılıların ?

yardımcı olurmusunuz ??

Tek kapı piyasasını hiç bilmiyorum ama benim arabadan yakışıklı tek kapısı.Atiker 1.4 16V motorunda oldukça uyumlu ancak kit markası kadar belki önemli montajı yapan ustanın kalitesi triger set ve devirdaim 60 binde bir değişiyor.Debriyaj baskı balata olayı tamamen kullanıcıyla alakalı misal şirket aracımız 40 binde bitti.Benim arabanın üstünde orjinal debriyaj var usta bile şaşırıyor sen hiçmi debriyaj kullanmazsın diyor :) arabam 132 binde.

• debriyaj baskı balata ve triger kayısını sordum değiştirmemis sahibi ama gerek olmadıgını söylüyor arabada herhangi bir sıkıntı yok diyor?

peki bu aracların triger kayıslarını kaç tl ye degıstırıyorlar ve benım için önemli olan istanbulda bir servis fiyatı ne kadardır acaba ?
    baskı balata fiyatını bilen varsa yardımcı olabılırmı servis fiyatları önemli
  • arkadaşlar sayfaya söyle biraz baktım ama 1,2 8 valf kalos ne yakar pek veri göremedim.Alım aşamasındayız bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
  • merhaba arkadaslar bir sorum olacaktı?

kalosların sadece 1.4 SX modellerindemi direksiyonun üstünde müzik sistemini kontrol eden 3 tane tuş var acaba ???

bazılarında var bazılarında yok anlamadım

yardımcı olurmusunuz
  • Yeni alacak arkadaşlara;
    ben 1.4 sx HB modelini 6 yıl kullandım. (0 olarak alıp, 6 yıl sonra sattım).
    Bu aracın alınacak tek modeli 1.4 sx tir.
    1. Çünkü 94 beygirlik motor; klima açıkken, 4 kişi ile düz yol-rampa dinlemez at gibi gider, teke gibi çıkar.
    2. Donanımı, sınıfına göre gayet yeterlidir.
    3. İçi hacim gayet ferahtır. Bagaj hariç.
    4. LPG ile uyumludur. Ben atiker ile 2 yıl bindim. Tık demedi.

1.2 motor alıp, benzinle binerim diyen arkadaşlara;
    Arkadaşlar aşağı-yukarı aynı ağırlıktaki kasalarda 1.2 motor, 1.4 ile aynı yakar. Küçük motor kasayı kaldırmakta zorlanır, özellikle ramplarda. Sonuç olarak 1. 2 de benzini bolca yuvarlar. Kısaca 1.2 de alsan, 1.4 de, LPG günümüzde şart (yılda 5000 km yaparım dersen, benzine devam).

Bence 1.4 sx alın, huzur bulun. Bu laflarımdan 1.2 sahipleri alınmasın. O versiyonda, fiyat/performansta başarılı bir araçtır. ama yeni alacak olanlar. 1.4 SX 94 beygirliği tercih etmeli. UYARI: 1.4 OLUPTA 82 BEYGİRLİK, 8 VALFLİ OLAN ARAÇLARA DİKKAT EDİN.
    HERKESE KAZASIZ SÜRÜŞLER...

• aracı almak için antalyaya gidecektim ama chevrolet yetkili bayilerini aradım antalyada 2 tane varmıs ve aracı expertiz yapamayacaklarını söylüyorlar bende fatura yada belge vermeden yapın dedım onun içinde yapamayız dediler ŞAŞIRDIM açıkcası

antalyada olan arkadaslarımın yardımını bekliyorum sanayide yaptırırsın dediler ama kimseyi tanımıyorum

antalyanın sanayisine gitsem orada büyük firma yada yerler varmı acaba ???

nasıl iş anlamadım!!!!
  • antalya'da Akdeniz sanayi sitesi içinde özel chevrolet/opel servisler var. Biri Favori Oto 242 2215450 biri OPAY 242 2210052. Bir de eskiden yetkili servis olan şimdi özel servise dönüşen Hedef Otomotiv var Altınova mevkii Havalimanı karşısında 242 3403535 ben alırken buraya yaptırmıştım. hala expertiz yapıyorlar mı bilmiyorum ama telefonla sorabilirsiniz.
  • bilgekagan kardeşim tek kapıalrın pek piyasası yok 4 kapılı almanı tavsiye ederim
    direksiyondan kumanda sadece sx 1.4 modellerinde mevcuttur
  • Alınmaz:)
  • Arkadaşlar bir tecrübemi paylaşmak için yazıyorum.

Aracım 2005 kalos HB SX Km 57700
    Birçok yazı okuduktan sonra ve "Korkulu rüya görmektense uyanık durmak iyidir" Atasözümüze uyarak Triger kayışını set olarak devirdaim motoru,v kayışını ve bilyasını değiştirdim.V kayışı gerçekten yıpranmıştı ,ancak çıkan triger kayışı pırıl pırıldı!! gergi bilyası süperdi sadece diğer bilyada çok çok az bir ses vardı ,oda illa bir ses duyarmıyım diye çok dikkatli dinlerseniz.

Sonuç olarak keşke değiştirmeseydim dedim ama malzemeleri almıştım ve motor açıldıktan sonra değişsin dedim.Yanlız V kayışınızı kontrol edin (Kayış aslında düz V değil de birok insan öyle biliyor diye yazdım)Açıkta çalıştığı için soğuk sıcak yağmur vs. yıpranıyor.

Triger seti Canada malı 125.00 GM olan 200.00
    Devirdaim motoru 75.00
    V kayış 25.00
    Kayış bilyası 25.00
    İşçilik 100.00

• arkadaslar abiler meraba

****CHEVROLET KALOS??????

2005 model 77binde 1,4 sx 16Vatiker tüplü
    4 cam otomatik
    klima
    alarm
    2 airbag
    park sensörü
    abs
    cd mp3 -usb teyp daha nolsun
    kalos aldım cok sevdim cok güzel bi araba bi kac sorum olcak yardımcı olurmusunuz

arabanın lastik durumu iyi degil hangi lastikleri önerirsiniz yol tutus fiyat performans degerlemesi yaparak

celik jant mı alsam güzel jant kapagı varmıdır

teyzeogluna 3-5 gün araba kullanmayı ögretmeye calıstık baskı balatayı yedi kaça degişir

lpg tüpü simit kac lt oldugunu bilmiyorum ama 60 küsür liraya fullendi içinde belki biraz vardır üstüne fulledim toplamda şehir içi 220 km falan yaptım bitti bu tüketim biraz fazla geldi normalmidir baktırmalı mı yada basit çözümü var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 25 Eylül 2012; 19:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN
    2005 model 77binde 1,4 sx 16Vatiker tüplü
    arabanın lastik durumu iyi degil hangi lastikleri önerirsiniz yol tutus fiyat performans degerlemesi yaparak

Aracınız hayırlı olsun. Ben bu araca 6 yıl bindim. ilk 4yılın sonunda üzerinde Kumho vardı, gittim yine kumho aldım. Parasına göre iyi lastiktir. Forumda Petlası çok övenlerde var.
    Bütçe varsa,
    Bozuk yollarda kullanaksanız, Bridgestone er300; Sağlam, balon yapmaz, yol sesi alır
    Düzgün yollarda kullanacaksanız, Michelin energy saver; Yumuşak, konforlu, ses yapmaz.
  • SLM 2005 Kalos 1.4 sx 16 v düz vites 110 bin km de tek parça boyalı beyaz lpg li işli 15000 tl ye almayı düşünüyorum .... sizce fiyatı nasıl uygun mu????
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanker2012

SLM 2005 Kalos 1.4 sx 16 v düz vites 110 bin km de tek parça boyalı beyaz lpg li işli 15000 tl ye almayı düşünüyorum .... sizce fiyatı nasıl uygun mu????

temizse uygun. ben 2006 1.2 8v 120 binde belaltı boyalı 14'e alacağım yarın kısmetse.
  • merhaba arkadaşlar. ben aşağıdaki linkteki aracı almayı düşünüyorum. acaba tavsiye eder misiniz?

www.araba.com
    Sucuri WebSite Firewall - Access Denied
    http://www.araba.com/108241306/Chevrolet-Kalos-14-SX-16V
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_02

merhaba arkadaşlar. ben aşağıdaki linkteki aracı almayı düşünüyorum. acaba tavsiye eder misiniz?

http://www.araba.com/108241306/Chevrolet-Kalos-14-SX-16V

bende 2006 1,2 8v siyah kalos sahibiyim ve kusursuz mükemmellikte bir araç olduğunu söyleyebilirim. hele ki senin almayı düşündüğün 1,4 çok daha iyidir. bu paralara binilecek en iyi araba bence.
  • Arkadaşlar bende 2004 model 1.2 SE yeniden yapılandırılmamış 86.000 Km kazası yok bır ıkı rede lokal boya var Trıger kaysı yenı değişmiş 13.000 tl adlım nasıl fıyatı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

Arkadaşlar bende 2004 model 1.2 SE yeniden yapılandırılmamış 86.000 Km kazası yok bır ıkı rede lokal boya var Trıger kaysı yenı değişmiş 13.000 tl adlım nasıl fıyatı sizce?

gayet iyi bence. daha ne kadar ucuz olabilir ki? güle güle kullan :)
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.