Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
373.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence İdeAL Fiyat 2006 model sedan 14500 hyr 500ytl daha dusuk olabılırdı...sonuçta temiz arabaysa değer bence
  • Yorumlar için teşlekkürler. Kazasız ve orjinal olduğu için biraz yüksek olduğunu bile bile aldım ama çok memnunum. Haftasonu Ankara-İzmir , İzmir-Ankara yaptım. Bir depo benzinle 720km yol katettim. Sürüş keyfi ve konfor çok guzel.
  • slm arkadaşlar ben mayıs ayında 1.4 se nb abs 2 ab modeli olan kalos sedan aldım
    aracı teklif eden galeriye cevap vermek için oldukça sıkıntı çektim
    bu forumda bazıları arabayı kötülemiş ama test sürüşü yapmadan kimse bu araçlara
    çamur atmasın bence araç çok güzel ve ben aracımı seviyorum alacak arkadaşlara
    gönül rahatlıyla almalarını tavsiye ederim
    birde istanbulda olan arkadaşlardan ricam bildikleri iyi servis varsa yazmaları anadolu yakasında
  • cok saol.lpg taktırdıgım yere goturdm.ayar yapamadılr.arıza lambası yandıgından dolayı.bılgısayara bagladık egr valfı arıza lı onu yaptır ondan sonra lpg ayarı olur dedıler.servıste de yok o parca su an napcam bılmıyom ole gezıyorum.
  • arkadaşım sen herahalde ilk defa araba kullancaksın motora kulağını ver yani devir saati olarak kulağını kulllan.
  • 2006 model chevrolet kalos almayı düşünüyoruz.. ..36000 km ve fiyatı 12000 tl.... Yorumları okudğum kadarıyla arabayı kullananlar yakıt harifç çok iyi olduğunu o sorunuda lpg iye çözebileceğimiz yazmışlar.. bende uzun zamandır opel corsa, peugeot 206, arasında gidip geldim ama şimdi chevrolet kalos almaya karar verdim... birde lpg yi ne kadara taktırabiliriz onu öğrenmek istiyorum...
  • lpg fiyatları markasına göre degisiyor ben atikeri 900 tl/10 taksit olarak 6 ay once taktırmıstım, (sızdırmazlık raporu, ruhsata isletme, muayene vs ucretleri haric)
    3 gün once cozum buldugum (sabahları) stop etme sorunu haricinde bir sıkıntı cıkarmadı dedigim sorunu da atiker merkez ile irtibata gecip ayar yaptırarak cozduk atiker taktırmayı dusunuyorsan sana tavsiyem fast 1 denilen kiti taktırman zira benim kullandıgım multifast (fast 2) modelinde sorun cıkartıyor
  • 2006 12.000YTL ÇOK İYİ BENCE GEÇEN SENE 2004 1.2 GALERİYE 11.500E VERMİŞTİM...
  • arkadaslar benim kalos 60 000 e yaklastı triger degisimi geldi servisten aldıgım fiyat 400 tl (250 tl triger seti kalanı iscilik) özel serviste 300 tl fiyat verdiler.simdi triger onemli bir parca aradaki 100 tl icin özel servisi mi tercih etmeliyim yoksa yetkili servise mi gideyim. triger degisimi cok zor bir islem midir özel serviste yaptırmak riskli mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leydielif

2006 model chevrolet kalos almayı düşünüyoruz.. ..36000 km ve fiyatı 12000 tl.... Yorumları okudğum kadarıyla arabayı kullananlar yakıt harifç çok iyi olduğunu o sorunuda lpg iye çözebileceğimiz yazmışlar.. bende uzun zamandır opel corsa, peugeot 206, arasında gidip geldim ama şimdi chevrolet kalos almaya karar verdim... birde lpg yi ne kadara taktırabiliriz onu öğrenmek istiyorum...

modeline göre gayet iyi bir fiyat kaç motor peki arac ? 1.2 mi 1.4 mü kazası değişeni varmı aracın geçmişini arastırın lütfen gecende siteden bir arkadasımız aldı 2006 model 12 bine araç kasko yapılrıken pert olduğu ortaya cıktı hiç birşey yapamadı sizde mahdur olmamanız için dikkatlı olunuz lütfen saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: macka_61

arkadaslar benim kalos 60 000 e yaklastı triger degisimi geldi servisten aldıgım fiyat 400 tl (250 tl triger seti kalanı iscilik) özel serviste 300 tl fiyat verdiler.simdi triger onemli bir parca aradaki 100 tl icin özel servisi mi tercih etmeliyim yoksa yetkili servise mi gideyim. triger degisimi cok zor bir islem midir özel serviste yaptırmak riskli mi olur?

bir arkadasımzıdan alıntı

60bnde değişecek parçalar ve fiyat

Özel servisten bütün parçaları orjinal olacak şekilde fiyat aldım ki bunlar triger seti,devirdaim,yağ,yağ filitresi,hava filitresi,polen filitresi,bujiler,antifiriz,fren temizliği vs vs..bana verilen fiyat 340 parça 170 işçilik toplam 510 TL.
    Yetkili servis aradım.60bin km. bakımı ne kadar diye verilen fiyat 792 TL kartın varsa Clup kart indirimi yaptılar % 25.Bana toplamda 594 TL`ye maloldu. Şöylede bi gerçek var parçaları orjinal değilde yan sanayi kullanmış olsaydım özel serviste bana daha uygun fiyat gelirdi. Ama ben yetkili serviste yaptırdım.Bundan sonraki bakımım 75bin km.`de. Ozaman ben yağı Castrol kullanarak filitreleride yan sanayi kullanarak en fazla 120 TL`ye bir sonraki bakımı çıkartırım.

• hakkip ilgin icin tskrler arac bakımını 3-4 bin km once yaptırmıstım o zaman usta trigeri de degiselim demisti ama ben kabul etmemistim henuz 60 bin dolmadıgı icin. simdilerde artık degistireyim diyorum ne olur ne olmaz. club card var bende ancak aracın ilk sahibinden kalma bu kart işime yarar mı ki? bir de bulundugum sehirde (van) tanıdıgım (ustalıgına)guvenebilecegim bir özel servis yok o yuzden yetkili serviste degisim yapılacak gb.
  • kalos sedan 1.4 sx 16v sedan ottomatik vites lpg li 2 senedir bizde ve en ufak bir masraf çıkarmadı çok sık araba değiştiren biriyim babamla kardeşim biniyo kalos a tabi arada bende:) şuan 307 hdi pejom var ama kalos un kullanımını daha çok seviyorum çok rahat ve özgür hissettiriyo bana kendimi ne bilim seviyorum ya kalos u içide çok geniş kullanmıda aşırı rahat ve lpg ile hiç yakmıyo zaten kokluyo kokluyooo eski tabirle
  • SELAM KALOSÇULAR BENDE DE2005 KALOS 1-4SX HB 16 VALVE MODELİ VAR 40 LT BENZİNLE 400 KM GİTMİYO 10 AY ÖNCE ALDIM YOLDA BAZI ARKADASLARA DURUP SORDUM ORTALAMA 550 YAPAN VARMIŞ PEKİ BENİM SORUNUM NE OLABİLİR BENİM GİBİ 1 2 KİŞİ DAHA AYNI SORUNLA KARŞILAŞMIŞ BUJİLERİ DEĞİŞTİRİN YDA OKSİJENLE İLGİLİ BİR PARÇA VARMIŞ NE OLABİLİR SORUN BENİM GİBİ BU SORUNLA KARŞILASAN ARKADASLARA SORMAK İSİTYORUM NASIL BİR ÇÖZÜM BULDUNUZ NEREYE GÖTÜRMEM GEREKİYO ARAÇ 47 BİN KM OLMADI DAHA UZUN YOLA ÇIKMAYA KORKUYORUM MSJ LARINIZI BEKLİYORUM SAYGILARIMLA
  • irfan caglayan
    40 lt ile 400 km yaptıgına göre aracın yakıt tüketimi 10 litre olarak ortaya cıkıyor, kalosun fabrika verisi ise şehiriçi 8,6 lt sehirdısı 6,1 lt. ortalama 7,1 lt. yani 8,6 litrelik sehirici tüketim yogun trafik ve sürüş özelliklerine göre 10 litreyi de rahatlıkla bulabilir çok anormal bir durum yok gibi ancak hala çok yaktıgından şüpheleniyorsan; en sağlıklı ölçümü depoyu doldurduktan sonra 100 km yol katedip aynı istasyon ve pompadan benzin alarak yeniden depoyu doldurmak ile yapabilirsin.
    yakıt sarfiyatının artmasında bujilerin ve oksijen sensöründeki muhtemel arızanın etkisi var ancak oksijen sensörü arızalı ise motor ikaz ısıgının yanması lazım sen de bu ısık yanıyor mu?
    ben yakıt tüketimine çözüm olarak lpg taktırdım ve su an benzinin lt si kac lira haberim yok 50 tl verip (lpg) depomu dolduruyorum :) keyfime bakıyorum
  • yüzbaşım
    teşekkür ederim soruma cevabın için
    ancak benim aracım düz vites olduğu halde tüketim fazla hala bakım yaptırdım aldığımda 38 bin km bakım yapttırdım daha 10 bin olmadı ilk zmanlar 40 50 lira yakıt alıyodum 150 km olmadan benzin bitiyodu sonra fuul lemeye başladım baktımki değişen bişey yok forumdaki arkadaşlarda böle bi sorunu olan bi arkadaş var ama otomatik vites onunki senin dediğini yaptım ama yine aynı tüketim bence bi sorun var ama çözemiyorum trafiğin sıkışık saatleri nadir araba kullanıyorum sabah 6 30 da çıkıyom yola akşam 5 30 çıkıyom trafik çok nadir oluyo o saattede dur kalk da fazla yok 100 km 10 lt tüketim bence çok gibi hesaplarsan 30 35 tl arası yakıyo 100 km de 1.4 araç için çok fazla bi bakıma daha sokucam eğer değişen bişey olmazsa lpg taktıracağız gibi görünüyo arçtan memnunum 1 sene önce 12 900 tlye aldım daha 38bin km idi yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

• yazmayı unuttum herhangi bi uyarı arıza ışığı vs yanmıyor
  • Aracın Eğer 100kmde 10litre yakıyorsa gerçekten ortada bir sorun var demektir.
    Bence LPG TAKTIRMADAN ÖNCE O SORUNU BUL
    ARABAYI DEVİRSİZ KULLANIYOR OLABİLİRSİN.
    ARABANIN EĞER BAKIMINI YAPTIRMADIYSAN OLABİLİR...BENDEDE 50000BİNDE SEAT TOLEDO VAR BENDE BAKIMINI YAPTIRMADIM BENIMKIDE ORTAALAMA 15 LİTRE TUKETIYOR...
  • 2005 de kardeşime 0 aldık sonra lpg taktırdı hala memnun. Ben de araç alacaklara ikinci elini tavsiye ediyorum. Ama bence burada geçen fiyatlar yüksek gibi.
  • Selamlar...
    2005 1.2 kalos sahibiyim.

Gecen gun benzin almak icin istasyona ugradığımda her zamanki gibi surucu koltugunun altındaki kol ile benzin kapağını açtım. Benzin aldıktan sonra pompacı benzin girişini kapattı. Ben de dış kapağı kapatırken biraz sertçe vurdum heralde.. ne yazik ki içerdeki plastik dişlilerden birini kırdım.
    Şu an benzin girişinin bulunduğu kapak eğreti bir şekilde duruyor.Biraz kendim ettim kendim buldum gibi oldu...

Acaba bu işi nerede halledebilirim. O plastik dişliler nerede satılır.. nasıl yapılır.. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.