Şimdi Ara

chevrolet cruze alinirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2.eli çok ölü bir araç satana kadar çok zorlandım ve şimdi GM in çekilmesi dolyısıyla galericiler bile almıyorlar cruze'u, tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

2.eli çok ölü bir araç satana kadar çok zorlandım ve şimdi GM in çekilmesi dolyısıyla galericiler bile almıyorlar cruze'u, tercih sizin.

5 yil kadar binecek olsak yinede onermezmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

2.eli çok ölü bir araç satana kadar çok zorlandım ve şimdi GM in çekilmesi dolyısıyla galericiler bile almıyorlar cruze'u, tercih sizin.

5 yil kadar binecek olsak yinede onermezmisiniz?

Binecekseniz alınır tabi, güzel araç ancak 5 yıl sonra satış zor olacaktır, ya evladiyelik tutarsınız ya da öldü,bitti rakamına verirsiniz.
  • 30k ya arabamı yok hocam git b sınıfı c sınıfı dizel bi araç bak.. rahat rahat gez bu araca benzin mi dayanır kullananlar 10-12lt/100km den bahsediyor.. dış görünüş donanım güzel hakkı yenmez ancak gerisi boş..
  • 2.El piyasası pek yayın değil. Hantal ve çok yaktığı forumda ve kullanan arkadaşlardan duydum. Dış görünüş olarak çok hoşuma gidiyor fakat alırmıyım kısmına gelirsem almazdım muhtemelen.
  • arkadaşlar teşekkür ederim herkez hemfikir cruze dan vazgeçtim :)
  • Madem vazgeçtiniz, Focus bakmanızı öneririm, az yakar, yalıtımı iyidir, sağlamdır, ikinci eli kuvvetlidir vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 9 Mart 2014; 22:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redmoons

Arkadaşım sen böyle kulaktan laflara duyumlarla yorum yapanlara kanma. 2 yıldır kullanıyorum kronik sorunu yok. Taş gibi araba. Zaten tüm parçası GM yani genaral motor opelle aynı. Araç çok yakmıyor. Atmosferik motora göre normal yakıyor. Bir honda civicle aynı tüketime sahip. Yok sabah çalışmıor yok araç hantal bunlar karalamak için söylenen laflar. Araç gayet iyi çekiyor. Kasası ağır olmasına rağmen . Beni avrupadan çekilip çekilmemesi ilgilendirmiyor. Zaten 10 yıl opel servisleri yetkisi devam ediyor. Ben aracımdan memnunum. Ve f/p olarak gayet dolu. 30 bine boş araç alacağına al dolu donanımlı cruze tadını çıkar hem tip olarakta güzel. Birde kullanıcı arkadaşlar yorum yaparsa daha mantıklı olur. Yoksa forumun kalitesini azaltıyorsunuz. Yorumlar gerçekliğimi yitiriyor. Saygılar.

hocam karalamk düşüncesinde söylemedim bilakis ben şekil olarakta beğeniyorum cruze u ama kullanan sahibi olanlar hantal diyor onlarda kulaktan dolma laf etmezler diye düşünüyorum.

• Dengi değil ama şahsen cruze alacağıma gider Linea dizel alırım. Kalite ve sınıf farkını da gözeterek söylüyorum bunu.
  • Elinde ne var 30.000 TL piyasada yeni model max 3-4 yaşında bir araba almak istersen %90 Benzinli B segmenti orta dolulukta araçlar bulursun hatta bazı markaların baz dolulukta B segmentini alamazsın... Cruze C segment bir araç en baz donanımı bile birçok aynı segment aracın orta seviye donanımında yok.. Avrupadanda çekliyorlar ya işte ne güzel 30.000 TL'ye LT donanımını bulursun.. Yakıt evet fazla ama kime neye göre? 125 Hp modelllerde manuelde ş.içi ortalama 10 Lt otomatikte 10-12 Lt bana benzinde 1,6 yada 1,4 motor 9 Litreden aşağı yakan C segmenti hangi model var söyleyi verin? Hantal olduğuda doğru ama hantal olmayan istersen Vw, Ford yada Honda bakacaksın C segmentlerinnin ikinci elleri yine aynı yaş aralığında 40.000-55.000 TL arası ama maalesef cepte 30.000 TL var :(
    Ya orta düzey bir B sınıfı alacaksın yada gaza gelip bir focus yada Civic alabilmek için %50 daha fazla vereceksin yani kredi çekip borçlanacaksın...
    Hesabını sen yap...
    Ayrıca hep söyleirm forumda araç arayanlar bu tür konuların özellikle direkt olumsuz yorum yapanların profillerine o yoksa son cevapladığı konularına iyi bakın bir çoğu ergen yaşlardalar evde kardeşine çocuğuna sen karışma aklın ermez diyenler foruma gelip ciddi ciddi o yaşlardakinin tavsiyesi ile araç almaya karar vermeye çalışıyorlar...

• Aslında gayet guzel araba kullananlar olumlu yorumlar yapıyo genelde ama bildiğim kadarıyla biraz fazla yakıyor
  • Maalesef dünyada asgari ücrette sonlarda yer alıp, benzin fiyatlarında dünya liderliğine oynadığımız için...(elhamdürillah, yarabbi şükür! diyen andavaların bol olduğu bir ülkedeyiz maalesef), ülkemizde benzin fazlalığından (çoğu benzinli araç sahibi bu zulum karşısında lpg taktırmak zorunda kaldı maalesef.., o yüzden ülkede benzin arzı fazlalaştı) yurtdışına 1.5 tl civarından satıldığı ancak vergi kaybı yaşanmaması için ve iç piyasada vergilerini düşürmek iktidara zul. geldiği için başka ülkelerde millet 5k motorlu araçlara binip gününü gün ederken biz 1.6 atmosferik motorların ne kadar çok yaktığından dem vuruyoruz.. sonrada bazı aklı selimler kalkıp inadına.... diyorlar... Allah akıl fikir birazda insaf versin demekden başka bir şey elden gelmiyor.. Sonuç: o araç çok yakmıyor, bizde benzin fiyatları kol gibi! olduğu için bize çok yakıyormuş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @p4p800se -- 10 Mart 2014; 1:28:48 >

• 2011 otomatik Cruz kullandım 6 ay .Yakışıklı araç eyw. Ama iligimi kuruttu resmen.100km de 12 litre.şehir içi dışı karışık.+bütün çukurlar içinde hissedersiniz.

Ama donanım ve sınıfına göre fiyatı uygun.clioya 50 bin vereceğine Cruz al daha iyi ama kullanacaksanız tüp taktırmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

Maalesef dünyada asgari ücrette sonlarda yer alıp, benzin fiyatlarında dünya liderliğine oynadığımız için...(elhamdürillah, yarabbi şükür! diyen andavaların bol olduğu bir ülkedeyiz maalesef), ülkemizde benzin fazlalığından (çoğu benzinli araç sahibi bu zulum karşısında lpg taktırmak zorunda kaldı maalesef.., o yüzden ülkede benzin arzı fazlalaştı) yurtdışına 1.5 tl civarından satıldığı ancak vergi kaybı yaşanmaması için ve iç piyasada vergilerini düşürmek iktidara zul. geldiği için başka ülkelerde millet 5k motorlu araçlara binip gününü gün ederken biz 1.6 atmosferik motorların ne kadar çok yaktığından dem vuruyoruz.. sonrada bazı aklı selimler kalkıp inadına.... diyorlar... Allah akıl fikir birazda insaf versin demekden başka bir şey elden gelmiyor.. Sonuç: o araç çok yakmıyor, bizde benzin fiyatları kol gibi! olduğu için bize çok yakıyormuş gibi geliyor.

Ağzına sağlık.

Not: Cruze binilcekse lpg şart.

• Orijinalden alıntı: esenlik

Elinde ne var 30.000 TL piyasada yeni model max 3-4 yaşında bir araba almak istersen %90 Benzinli B segmenti orta dolulukta araçlar bulursun hatta bazı markaların baz dolulukta B segmentini alamazsın... Cruze C segment bir araç en baz donanımı bile birçok aynı segment aracın orta seviye donanımında yok.. Avrupadanda çekliyorlar ya işte ne güzel 30.000 TL'ye LT donanımını bulursun.. Yakıt evet fazla ama kime neye göre? 125 Hp modelllerde manuelde ş.içi ortalama 10 Lt otomatikte 10-12 Lt bana benzinde 1,6 yada 1,4 motor 9 Litreden aşağı yakan C segmenti hangi model var söyleyi verin? Hantal olduğuda doğru ama hantal olmayan istersen Vw, Ford yada Honda bakacaksın C segmentlerinnin ikinci elleri yine aynı yaş aralığında 40.000-55.000 TL arası ama maalesef cepte 30.000 TL var :(
    Ya orta düzey bir B sınıfı alacaksın yada gaza gelip bir focus yada Civic alabilmek için %50 daha fazla vereceksin yani kredi çekip borçlanacaksın...
    Hesabını sen yap...
    Ayrıca hep söyleirm forumda araç arayanlar bu tür konuların özellikle direkt olumsuz yorum yapanların profillerine o yoksa son cevapladığı konularına iyi bakın bir çoğu ergen yaşlardalar evde kardeşine çocuğuna sen karışma aklın ermez diyenler foruma gelip ciddi ciddi o yaşlardakinin tavsiyesi ile araç almaya karar vermeye çalışıyorlar...

sizde de cruze var galiba.. nasıl memnunmusunuz sizin görüşlerinizi alalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 10 Mart 2014; 8:31:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DueN

quote:

Orijinalden alıntı: @p4p800se

Maalesef dünyada asgari ücrette sonlarda yer alıp, benzin fiyatlarında dünya liderliğine oynadığımız için...(elhamdürillah, yarabbi şükür! diyen andavaların bol olduğu bir ülkedeyiz maalesef), ülkemizde benzin fazlalığından (çoğu benzinli araç sahibi bu zulum karşısında lpg taktırmak zorunda kaldı maalesef.., o yüzden ülkede benzin arzı fazlalaştı) yurtdışına 1.5 tl civarından satıldığı ancak vergi kaybı yaşanmaması için ve iç piyasada vergilerini düşürmek iktidara zul. geldiği için başka ülkelerde millet 5k motorlu araçlara binip gününü gün ederken biz 1.6 atmosferik motorların ne kadar çok yaktığından dem vuruyoruz.. sonrada bazı aklı selimler kalkıp inadına.... diyorlar... Allah akıl fikir birazda insaf versin demekden başka bir şey elden gelmiyor.. Sonuç: o araç çok yakmıyor, bizde benzin fiyatları kol gibi! olduğu için bize çok yakıyormuş gibi geliyor.

Ağzına sağlık.

Not: Cruze binilcekse lpg şart.

lpgli olabilir ama lpg araçların performansı kesinlikle bozuluyor ve lpgninde çok artısı kalmadı pek

• mamy57 M kullanıcısına yanıt
    Araçta LPG uygulaması yapıldıysa normaldir. Benim kullandıklarımda böyle bir sorun olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Elinde ne var 30.000 TL piyasada yeni model max 3-4 yaşında bir araba almak istersen %90 Benzinli B segmenti orta dolulukta araçlar bulursun hatta bazı markaların baz dolulukta B segmentini alamazsın... Cruze C segment bir araç en baz donanımı bile birçok aynı segment aracın orta seviye donanımında yok.. Avrupadanda çekliyorlar ya işte ne güzel 30.000 TL'ye LT donanımını bulursun.. Yakıt evet fazla ama kime neye göre? 125 Hp modelllerde manuelde ş.içi ortalama 10 Lt otomatikte 10-12 Lt bana benzinde 1,6 yada 1,4 motor 9 Litreden aşağı yakan C segmenti hangi model var söyleyi verin? Hantal olduğuda doğru ama hantal olmayan istersen Vw, Ford yada Honda bakacaksın C segmentlerinnin ikinci elleri yine aynı yaş aralığında 40.000-55.000 TL arası ama maalesef cepte 30.000 TL var :(
    Hesabını sen yap...

Güzel bir yorum olmuş, 30.000 TL düzeyinde 2-3 yaş aralığında C segmenti donanım olarak bu kadar dolu başka seçenekte yok. Motor zaten opel değilmi sanayide her usta anlar parça sıkıntısı olacağınıda pek sanmam. Motor hantallığını kullanıcılarına ayrıntılı sormak lazım

• Dediğim gibi kullandığım bir araç değil ama dediğiniz gibi LPG li bir araç.Kendimden pay biçersem benzinle kullanmak zorlar sanırım maddi olarak...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.