Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (640. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.122
Cevap
160
Favori
3.550.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lanciaHF

quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cruze Kardeşliği

Odak Bülent Bey'le konuştum şimdi.İşçiliği yapan arkadaş izinliymiş o nedenle işçilik için ne kadar verildiğini bilmiyor.
    Ürün fiyatı 160 tl.İşçilikte olsun 20-30 tl dıye tahmın edıyorum arkadaşlar.
    Birde boya korumayla ilgili olarak başka düşüncesi olan varmı?Yapılmalımı sizce?

Dostum naçizane fikrim şu... En başta iyi bir yerde yaptırmalısın. Sıradan bir yerde yaptıracaksan hiç yaptırma, kendin at bir cila gitsin... Benim araç bir keresinde ağır kuş pisliği bombardımanına maruz kalmıştı. Ve daha kötüsü birkaç gün üzerinde kaldı. Hemen yıkattım ama o yuvarlak göller boyada matlık yarattı, gözle görünür izler kaldı. İşte o zaman boya koruma şart oldu. İzler yok oldu, bir daha da ortaya çıkmadı. Brandayı kullanmamdaki ana sebep de bu oldu. Faydası var, bu kesin... Ama kaliteli bir ortamda uygulanmak şartıyla...

bende branda kullanmayı düşünüyorum. iş gereği ist.dışına çıkıyorum ve arabayı evin önünde bırakıyorum. ancak brandanın özellikle yaz aylarındaki sıcakta 2-3 gün hatta daha fazla sürekli kullanılmasının zararı var mı? bazıları boyayı bile yakabildiğini söylüyor brandanın çok tavsiye edilmiyor.
    Nedir sizin görüşünüz.?

Çok memnunum. Yıkatıyorum, kapatıyorum. 3 gün sonra açtığımda yine tertemiz. Az kullandığım için çok iyi oluyor. Yıkatma parasından kazancım ile defalarca branda parası çıkatmış oluyorum. Bizim otoparkta ağaçlarda sürekli kuş var, hem de bazen yüzlerce... Kongre yapıyorlar diyorum ben Komşuların araçları acınası halde iken benim boyamda iz yok... Islak örtmemek lazım. Ve 4 günde bir açıp havalansa yeter. Zaten içine rüzgar giriyor havalanmasını da sağlıyor. Ortada kanca yerlerinden takmazsam rüzgar açıp uçuruyor.

Tavsiye ederim. Merak edersen gelip görebilirsin, nasılsa yakınız. Ayrıca; brandanın iç yüzü plastik değil. Özel bir madde ile kaplı. Temas yüzeyi de içi zaten...

Evet yakınız mutlaka müsait bir zamanda görüşelim. Hem cruze lar da tanışmış olurlar :)
  • Brandayı ben de tavsiye ediyorum. Hafta içi arabama hep evimin önünde durduğu için, sürekli bizim cikcikler bombardıman yaptığı için ben de 3 aydır kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

Brandayı ben de tavsiye ediyorum. Hafta içi arabama hep evimin önünde durduğu için, sürekli bizim cikcikler bombardıman yaptığı için ben de 3 aydır kullanıyorum.

Park halinde ufak tefek çizikleri de engellediğini de düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanciaHF -- 17 Haziran 2010; 16:56:23 >
  • Hemde nasıl abi, bizler sitenin önüne diklemesine park ediyoruz mecburen. Yanıma park eden bazı kendini bilmezler araçtan inince kapılarını öyle bir açıyorlar ki, şu ana kadar iki sağ arka ve sol arka kapılarımda çizik meydana geldi, yarım santim kadar. Bunu bile engelliyor yani branda.
  • quote:

Resimler Odak Oto'da Bülent Bey nezaretinde cemercemer (İbrahim Ağabey) üyemizin aracına takılan yeni kapı eşiklerini aittir. Forum üyelerimize özel fiyat olan 160TL+işçilik ücreti ile montajı yapılmış. İstanbul dışından istekliler de aynı fiyattan alabileceklerdir. Kargo ile ulaştırır Bülent Hocam.

NOT: Shark Fin Anten için bir pürüz çıkmış. Şimdilik satışı beklemede imiş. İlerleyen günlerde bilgi verilecek bizlere...

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

arkadaşlar montaj o kadar da basit değil.

Aracın kapısı açılınca eşik ışıkları yanıyor. Araç çalışmadığı halde bile kapılar açılınca eşikteki mavi ışıklar yanıyor .

yani eşik ışıkları için elektrik iç aydınlatma tavan ışığından alınıyor. 4 kapı maşbellere kadar hat çekiliyor.

montaj o kadar basit ve kolay değil ama odak oto sağolsun.

harika ürün.

harika montaj .

harika işçilik.

harika fiyat.

önceden aldığım krom kapı eşiklerini da kapı eşiklerindeki plastik kısmın üstüne monte ettirdim.

hem görüntü hem koruma harika oldu.

tavsiye olunur......
  • Hocam herkesin merak ettiği konu toplamda kaça geldiği?
  • Arkadaşlar selam, hayırlısı ise yarın 2010 met. gri otomatik LS Plus -2.el-aracımı alacağım.
    Bu navi için fiyat montaj bilgisini Odak-Bülent beyden mi alabilirim yada sizlerin bilgisi varmı acaba?
    Hayırlı Kandiller
  • Evet çok şık olmuş güle güle kullansın
  • ANLAŞILDI FAZLA İLGİ GÖRMÜYOR PARA HARCANAN ARABALAR ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrplt -- 18 Haziran 2010; 20:12:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrplt

Tekrardan Merhaba Arkadaşlar !

CRUZE İÇİN YAPILAN SON UYGULAMALAR BUNLAR. İlginizi çeker diye düşündüm!

EKSİK YADA FAZLALIK GÖREN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN ??? ( birkaç haftaya tavan parlak siyah folio ile kaplanacak )

Dikiz aynası için sinyal arıyorum.bilenler doğrudan ulaşabileceğim bir numara verirse sevinirim.

İstanbul Odak Oto'dan alabiliyoruz. Üstelik de indirimli olarak. Ankara'dan Daos arkadaşımız (Baki) kargo ile 235TL'den almış ve montajını Ankara'da yaptırmıştı. Ondan bilgi isteyebilirsin... Odak oto'ya sormak istersen 0212 449 13 13 Bülent Denk... İndirimli almak için DONANIM HABER CRUZE GRUBU'ndan olduğunu belirtmen ve adını belirtmen gerekli.
  • quote:

Hocam herkesin merak ettiği konu toplamda kaça geldiği?

160TL Kapı eşik çıtaları ve 70TL montaj işçiliği... Bülent Hoca'dan gelen son dakika fiyat bilgisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDALUSTA

Arkadaşlar selam, hayırlısı ise yarın 2010 met. gri otomatik LS Plus -2.el-aracımı alacağım.
    Bu navi için fiyat montaj bilgisini Odak-Bülent beyden mi alabilirim yada sizlerin bilgisi varmı acaba?
    Hayırlı Kandiller

Hayırlı olsun...
    Navi için bilgilere forum içerisinde bi kaç sayfa geride ulaşabilirsin.Ayrıca, Odak oto 0212 449 13 13 Bülent Denk bilgi alabilirsin.
  • quote:

quote:

Hocam herkesin merak ettiği konu toplamda kaça geldiği?

160TL Kapı eşik çıtaları ve 70TL montaj işçiliği... Bülent Hoca'dan gelen son dakika fiyat bilgisi...

Biraz uzak kalmama rağmen bize sağlamış olduğu imkanlardan ve ilgiden yararlanmak açısından kendisini ziyaret etmek güzel olacak.

Hatta bi ara ayarlayabilirsek hep birlikte bi ziyarete gitsek nasıl olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDALUSTA

Arkadaşlar selam, hayırlısı ise yarın 2010 met. gri otomatik LS Plus -2.el-aracımı alacağım.
    Hayırlı Kandiller

Dostum Bülent Hocam aradı az önce... Navi için fiyat verdi.

1780TL ve montaj ücreti yok. Tabi forum için geçerli bu fiyat... İstanbul dışından olanlar kargoyla alabilir, ama montajı kendisi yaptırmak zorunda kalacak... Ya da İstanbul'a bir ziyaret...
  • Sevgili Arkadaslarim,

Canim cok sıkkın. Bu saha Cruze'm ile ise gelirken zaten toplamda iki adet olan hoparlorlerimden on sagdakini kaybetmek uzere oldugumu farkettim. Cizirti geliyor ama dusuk ses seviyesinde. Sesi artirdigimda farketmiyorum.

Simdi bu vesile ile Canavarim icin guzel 4 adet hoparlor alip taktirmak istiyorum. Anfi vs istemiyorum. Yani mevcut Cruze hoparlorlerinden kaliteli olsun yeter bana.

Daha once ugrasan arkadaslar vardi. Fiyat ve oneri konusunda fikir ve onerilerinizi rica ediyorum.

Saygilar,
  • Yaw merak ettim Opis Ankara'yı aradım. Kenan Bey isimli bir yetkili ile konuştum. Navi için 2100TL eşik çıtaları için 460TL fiyat verdi. Şu malum kulüple anlaşmalarının olmadığını onlara da artık indirimin kalktığını belirtti.

Çüş diyemedim ama Ankara'daki arkadaşlara bıraktım bunu söylemeyi... Bence Ankara filo için saldırsın artık. Şu anda gördüğüm kadarıyla, çevre illeri de dahil edersek en etkin en kalabalık grup İç Anadolu Grubu... İstanbul her imkana sahip en avantajlı grup olmasına rağmen son derece pasif kaldı. Bir buluşma organizasyonu bile beceremedi. Forumun İç Anadolu Grubunu hem tebrik ediyorum hem de şu filo olayını tavsiye ediyorum...
  • Arabamı alalı tam 15 gün oldu bugün ve bir türlü doyamıyorum canavara.Hangi arkadaşım görürse bayılıyor,aşık oluyor.
    Artık sabahları daha mutlu bır şekilde uyanıyorum ve arabama ınıyorum.O merkezi kilit in sesi yokmu:) sabah sabah dünyanın en güzel sesi gibi geliyor.Yolda giderken insanlar nasıl bakıyor, birbirleriyle nasıl konuşuyor inanamıyorum.Geçen gün arabanın yanında sigara içiyordum ve arabanın teki yaklaşıp "ya birader bu nedir böyle süper araçmış dediler sahibinin ben olduğumu bilmeden. Bende valla bilmiyorum ama süper araçmış dedim:) "ayağa düşmesin diye:) zaten öyle herkese tavsiye etmiyorum hak edebileceklere tavsiye ediyorum arabayı:).
    Her neyse bunları biraz keyfinizi düzeltiyim diye anlattım.Canavarımız olduğu sürece çok şanslıyız.
    Beyaz mat kaplatmaktan vazgeçtim. Sadece sonax boya koruma yaptırcam.Eğer isteyen olursa ben bir yerle anlaştım bostancıda 200 tl ye sonax yapıyorlar.Nano boya koruma hemde.
    Işıklı kapı eşiklerinden yaptırmayı planlıyorum gerçekten çok şık duruyor.
    Son olarak arkadaşlar bu film camı bende yaptırmak istiyorum ama şimdi 200 tl ye yaptırıp ikinci gününde 150 tl ceza yemek ıstemıyorum. Bana ne önerirsiniz?Yaptırıyımmı yoksa hiç cezaya gerek yok bırak böyledemi güzel diyorsunuz...
  • quote:

Arabamı alalı tam 15 gün oldu bugün ve bir türlü doyamıyorum canavara.Hangi arkadaşım görürse bayılıyor,aşık oluyor.
    Artık sabahları daha mutlu bır şekilde uyanıyorum ve arabama ınıyorum.O merkezi kilit in sesi yokmu:) sabah sabah dünyanın en güzel sesi gibi geliyor.Yolda giderken insanlar nasıl bakıyor, birbirleriyle nasıl konuşuyor inanamıyorum.Geçen gün arabanın yanında sigara içiyordum ve arabanın teki yaklaşıp "ya birader bu nedir böyle süper araçmış dediler sahibinin ben olduğumu bilmeden. Bende valla bilmiyorum ama süper araçmış dedim:) "ayağa düşmesin diye:) zaten öyle herkese tavsiye etmiyorum hak edebileceklere tavsiye ediyorum arabayı:).
    Her neyse bunları biraz keyfinizi düzeltiyim diye anlattım.Canavarımız olduğu sürece çok şanslıyız.
    Beyaz mat kaplatmaktan vazgeçtim. Sadece sonax boya koruma yaptırcam.Eğer isteyen olursa ben bir yerle anlaştım bostancıda 200 tl ye sonax yapıyorlar.Nano boya koruma hemde.
    Işıklı kapı eşiklerinden yaptırmayı planlıyorum gerçekten çok şık duruyor.
    Son olarak arkadaşlar bu film camı bende yaptırmak istiyorum ama şimdi 200 tl ye yaptırıp ikinci gününde 150 tl ceza yemek ıstemıyorum. Bana ne önerirsiniz?Yaptırıyımmı yoksa hiç cezaya gerek yok bırak böyledemi güzel diyorsunuz...

Okuduğum en ilgi çekici yazılardan biriydi... Klasik bir söz vardır... "Mutluluğun tarifini yapabilir misiniz?" diye... Sanırım kardeş yapmış

Beyaz mat kaplamadan vazgeçmene sevindim. Boya koruma iyi yerde yaptırdın mı faydası kesin. Cam filmi için ise ne desem bilemiyorum... Ben yaptırdım, amacı belirsiz bir kural yüzünden söktürmek de ceza yemek de istemiyorum. Bu konuda da Avrupa Birliğine uyum sağlamak istiyorum O kadar çok yakışıyor ki, cam filmi olmayan cruze benden bonus puanı alamadan sınavı tamamlıyor. Tek sıkıntısı içini görmek isteyenlerin park halinde cama iki avuç ve bir yüz izi bırakmaları
  • omrplt
    arkadaşım öncelikle maşallah deyim allah nazardan saklasın. aracınız çok güzel olmuş sade ve çok gösterişli duruyor
    bence fazla oynamasan iyi olur
  • Abi eyvallah:) canavarla bir bütün olduk artık:) bazen yataktan cıkıp içinde uyumak istiyorum arabanın.Özelikle direksiyonu tuttuğumda kendimden geçiyorum:)
    Film cam gerçekten cok yakışıyor ama dediğin gibi polis söktürcek ceza yazacak, hatta bir arkadaşımın camını çizmiş anahtarla çıkarcaksın nasıl olsa diye...
    Bunlar üzüyor beni.Diyorum kı 1 numara yaptırıyım sanırım bişey demezler ona dimi?
  • 
Sayfa: önceki 638639640641642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.