Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (475. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.127
Cevap
160
Favori
3.557.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORD TRANSİT -- 4 Mart 2010; 2:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAY04

Sayın navi kullanıcıları , cemercemer , gencay veya diğer kullanıcılar ,

O kadar bakmama rağmen aracımda bu parçaların nasıl ( resimde görülen 1 VE 2 ) söküldüğünü anlayamadım.

Konu ile ilgili bilgi , varsa sökümün nasıl olduğunu gösteren resimleri forumda payaşabilirseniz sevinirim.

Saygılar

cemercemer

KUTAY04 kardeşim;

ben naviyi odak serviste taktırdım. işim olduğundan dolayı başında bulunamadım.

önceki sayfalarda bir arkadaşımız. sanıyorum mersin'li değerli arkadaşımız bu konuda bir hayli açıklayıcı bilgiyi bizlerle paylaşmıştı. benim becereceğim işler değil montaj falan. basit gözüküyor. kurulumu , montajı siz de yaparsınız deniyor ama ben cesaret edemedim.
    birde odak takınca elektrik le ilgili garanti da bozulmamış oldu. bu husus çok önemli.
    ama ustalığın varsa ,kolay gelsin.
    gülegüle kullan.
  • çokkk eskilerde mırc diye bir chat programı vardı herhalde halada var 95-96 larda orada takılır saçma sapan böyle dalasmalar olurdu yaww yeter beyler kocaman adamlarsınız 1 gün girmiyorum 5 sayfa atmıs şimdi diyorum yeni şeyler öğreneceğiz diyorummmm..........
    bir bakıyorum bir sayfa kavga bir sayfa araba yakıtı bir sayfa dalaşma bir sayfa sataşmaaa ohooo beyler vallahi giresim gelmiyor artık lütfen yapmayın illahaki kavga dövüş istiyorsanız işte adres size

www.turkiyemirc.org

lütfen beyler ciddi söylüyorum artık bay geldi yok araba ucuzmuş,pahalıymış, yok 800 litre yakıyormuş yakıttan şikayeti olan gitsin yazılım attırsın hala şikayeti olan varsa lpg taktırsın hala şikayeti olan varsa arabayı satsın dizel araba alsın yapmayın artık paylaşım yapın ben yazılım attırdım aracım otomatik vites yakıtım yaklasık 34-35 km ortalamayla 8-8,5 e kadar düştü (biliyorum konu değiştirmeye çalıştığımın farkındasınız yine aynı olacak ama etmeyin eylemeyin) bu arada baki dostum opisten naviler için toplu alıma bir fiyat işini görüşssekmi ne dersin ....

geçelerde shapperd vardı bizim ankarada onu gördüm benzinlikte ya nerdesin sen falan muhabbeti abi dedi ben artık takılmıyorum dedi ya hayırdır falan ,hemen anlattım gelişmeleri vallaha çok süper dedi hemen tekrar gireyim dedi insallah 50 sayfa kavgayı görüp yine kaçmaz adam :))))

opanda atılan güvenlik yazılımı kafamı karıstırdı o ne olaki başka bu yazılımı attıran varmı? aramızda

cc olayında hala düşüncem değişmedi eğer izmirde cc li araçlar harbiden varsa yine idda ediyorum bizim yazılımlar uygundur diyorummm aksi taktirde bu adamlar yeni yazılım attırdıgında cc leri devre dısı kalacak chevrole bunu göze almaz diyorum şahsennn...
  • sesler:
    quote:

Orijinalden alıntı: ADenus

Selam arkadaşlar,

Bir sorum olacak benim aracımda arka fren balatalarında bir ötme sesi geliyor. (ötme dedim bildiğiniz ötüyor gibi :)) 4-5 gün önce servise aynı sıkıntıdan götürmüştüm aracımı. Fren disklerini yağlayıp teslim ettiler. Ancak 2 gün sonra tekrar aynı ses gelmeye başladı. Sanırım yağlamak bir çözüm oluşturmuyor. Aracımda 12 bin km de yani bakıma 3 bin kilometre kaldı. Bu sorundan ötürü bir parçanın değişmesi gerekirse yedek parça garantisi ilk bakıma kadar mı sürüyor yoksa 3 sene mi?

Bir sorum daha olacak. Otomatik vites kullanıcılarına,

1. vitesten 2. vitese geçerken bir tıkırtı sesi geliyor aracımdan. Tıkırtıdan biraz fazla bir ses. Tam da gaz pedalının altından geliyormuş gibi çünkü ayağımın altında hissedebiliyorum resmen. Sizde de bu sorun mevcut mu?

Teşekkür ettim şimdiden, iyi forumlar :)

arkadaşım benim kulaklar da biraz hassas, hatta şizo olabileceğimi de düşünüyordum ancak aracın içeriye çok fazla insan sesi alması dışındaki diğer ses duyumlarımı şükür ki sizler de paylaşıyorsunuz.
    1- manuel viteste 1 den 2 ye geçerken o tıkırtıyı duyuyorum . sanki bir tel bir yerden yerden kurtulmuşcasına titreşiyor, gerilip bırakılan bir metalik bir ses gibi geliyor bana , hatta o anda gaz pedalı da hafifçe titreşiyor.. şanzumanla ilgili olduğunu sanıyorum. bunu bir ustanın refakatinde sürerken yaptırıp ona da algılatmak oldukça güç.
    2-fren balataları , yokuş aşağı frenle usul usul ilerlerken gıcırtıları duyuyorum ama müdahale ettirmeyi düşünmüyorum şimdilik. çok rahatsız edici değil ..
    3- b sütunundaki emniyet kemeri mekanizmasının oradan gelen tıkırtıları analiz etmek için , aracı bir arkadaşa sürdürüp arka koltuğa yattım. sesler sanki arka koltuğun da arkasından bir yerden , ya menteşe bölgesinden yada orayla teker arası bir yerden geliyor gibime geldi . oturulan pozisyona göre sesler yanıltabiliyor.
  • quote:

bir bakıyorum bir sayfa kavga bir sayfa araba yakıtı bir sayfa dalaşma bir sayfa sataşmaaa ohooo beyler vallahi giresim gelmiyor artık lütfen yapmayın illahaki kavga dövüş istiyorsanız işte adres size

www.turkiyemirc.org

Alemsin abi.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet baba

Ahmet bey,

sanırım sizin sistemde, aracın cd unitesi ve audio-radyo unitesinin yerine komple yenisi geliyor.....

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

sesler:
    quote:

Selam arkadaşlar,

Bir sorum olacak benim aracımda arka fren balatalarında bir ötme sesi geliyor. (ötme dedim bildiğiniz ötüyor gibi :)) 4-5 gün önce servise aynı sıkıntıdan götürmüştüm aracımı. Fren disklerini yağlayıp teslim ettiler. Ancak 2 gün sonra tekrar aynı ses gelmeye başladı. Sanırım yağlamak bir çözüm oluşturmuyor. Aracımda 12 bin km de yani bakıma 3 bin kilometre kaldı. Bu sorundan ötürü bir parçanın değişmesi gerekirse yedek parça garantisi ilk bakıma kadar mı sürüyor yoksa 3 sene mi?

1. vitesten 2. vitese geçerken bir tıkırtı sesi geliyor aracımdan. Tıkırtıdan biraz fazla bir ses. Tam da gaz pedalının altından geliyormuş gibi çünkü ayağımın altında hissedebiliyorum resmen. Sizde de bu sorun mevcut mu?

arkadaşım benim kulaklar da biraz hassas, hatta şizo olabileceğimi de düşünüyordum ancak aracın içeriye çok fazla insan sesi alması dışındaki diğer ses duyumlarımı şükür ki sizler de paylaşıyorsunuz.
    1- manuel viteste 1 den 2 ye geçerken o tıkırtıyı duyuyorum . sanki bir tel bir yerden yerden kurtulmuşcasına titreşiyor, gerilip bırakılan bir metalik bir ses gibi geliyor bana , hatta o anda gaz pedalı da hafifçe titreşiyor.. şanzumanla ilgili olduğunu sanıyorum. bunu bir ustanın refakatinde sürerken yaptırıp ona da algılatmak oldukça güç.
    2-fren balataları , yokuş aşağı frenle usul usul ilerlerken gıcırtıları duyuyorum ama müdahale ettirmeyi düşünmüyorum şimdilik. çok rahatsız edici değil ..
    3- b sütunundaki emniyet kemeri mekanizmasının oradan gelen tıkırtıları analiz etmek için , aracı bir arkadaşa sürdürüp arka koltuğa yattım. sesler sanki arka koltuğun da arkasından bir yerden , ya menteşe bölgesinden yada orayla teker arası bir yerden geliyor gibime geldi . oturulan pozisyona göre sesler yanıltabiliyor.

sabah sabah valla güldürdün beni lebu yahu...arabanın arkasına yatıp ses dinlemek muhteşemsin valla...bu arada parkeli yolda belli hızla gidince ön göğüsten ses gelmesi normal mİ?aramızda olan varmı..
  • kore versiyonu 1

• tezcan dostum iyi hoşta bu nedir?fiyat olarak...
  • kore versiyonu 2

• kore versiyonu 3

• yukarıdakinin fiyatı, özellikleri nedir, nereye kim gönderir hiç bilmiyorum..
    sadece görüntüsü çok hoşuma gitti..
    site tamamen korece.. çevrilmiyor da türkçeye..
    adamlar tam görsel şov yapmışlar..
  • evet görüntüler gayet hoşmuş hakkaten tezcan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezcans

yukarıdakinin fiyatı, özellikleri nedir, nereye kim gönderir hiç bilmiyorum..

tezcan,

kore olanın web adresini verirmisin.. iyi derecede japonca bilen bir arkadaşa baktırıp fiyat almaya çalışacağım.
  • Herkese merhaba,

İzmir 'deki CC controllu araçların sırrı çözüldü arkadaşlar. Birinci ilanın sahibi Serdar Bey 'i arayarak aracında nasıl CC olduğunu öğrendim.
    Serdar Bey 'aracı İzmir Sürtaş 'tan almış. Doğal olarak aldığı zaman aracında CC yokmuş. Aracını kullanmaya başladıktan belli bir
    süre sonra direksiyon simidinin deri kaplamasında bariz bir şekilde soyulmalar başlamış. Bunun üzerine garantiden komple direksiyonu
    değiştirmişler. Avrupadan gelen yeni direksiyonda aynen resimde görüldüğü gibi CC aparatlı olarak gelmiş. Ancak araçlarımızın yazılımında
    CC aktif olmadığı içinde, CC aparatı Serdar Bey'in aracında süs olarak duruyor arkadaşlar. Kesinlikle çalışmadığını söyledi kendisi.
    Durum bundan ibaret. CC O araçlarda var bizde neden yok diye kimse hayıflanmasın arkadaşlar. Kısaca görüntü var ses yok :)
  • bence görüntü bile yeter yahu...:)) cruise control meselesinde..ebn ülke dısına götürürdüm aracı..orada aparatı taktırırdım valla..en kötü arap ülkelerinde de var bundan orada takılabilirmi araştırmak lazım..suriye örnegin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkay

quote:

Orijinalden alıntı: tezcans

yukarıdakinin fiyatı, özellikleri nedir, nereye kim gönderir hiç bilmiyorum..

tezcan,

kore olanın web adresini verirmisin.. iyi derecede japonca bilen bir arkadaşa baktırıp fiyat almaya çalışacağım.

korece...
    http://www.doctc.com/bemarket/shop/index.php?pageurl=page_goodsdetail&uid=40624&part_code=174002010
    2 mail atmıştım daha önce de.. ama geri dönüş olmadı..

başka güzel şeyler de var..
    bizim araç için olanlar
    http://www.doctc.com/bemarket/shop/index.php?pageurl=page_goodslist&wname=&ledname=&bname=&jname=&iname=&ename=&carname=daewoo_24&aname=&page_url=&sub_code=&pagenum=3&search_t=&search_c=&list_sun=g_level%20desc,%20uid%20desc&price_key=&part_code=126150000&part_code_q=
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

quote:

Orijinalden alıntı: lebu

sesler:
    quote:

Selam arkadaşlar,

sabah sabah valla güldürdün beni lebu yahu...arabanın arkasına yatıp ses dinlemek muhteşemsin valla...bu arada parkeli yolda belli hızla gidince ön göğüsten ses gelmesi normal mİ?aramızda olan varmı..

Hocam ses demek az olur ben de sanki ön göğüs bozuk para doluymuş gibi ses geliyor.hele hele şu yollardaki hız kesici bantlardan geçince neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgapetricli

Herkese merhaba,

İzmir 'deki CC controllu araçların sırrı çözüldü arkadaşlar. Birinci ilanın sahibi Serdar Bey 'i arayarak aracında nasıl CC olduğunu öğrendim.
    Serdar Bey 'aracı İzmir Sürtaş 'tan almış. Doğal olarak aldığı zaman aracında CC yokmuş. Aracını kullanmaya başladıktan belli bir
    süre sonra direksiyon simidinin deri kaplamasında bariz bir şekilde soyulmalar başlamış. Bunun üzerine garantiden komple direksiyonu
    değiştirmişler. Avrupadan gelen yeni direksiyonda aynen resimde görüldüğü gibi CC aparatlı olarak gelmiş. Ancak araçlarımızın yazılımında
    CC aktif olmadığı içinde, CC aparatı Serdar Bey'in aracında süs olarak duruyor arkadaşlar. Kesinlikle çalışmadığını söyledi kendisi.
    Durum bundan ibaret. CC O araçlarda var bizde neden yok diye kimse hayıflanmasın arkadaşlar. Kısaca görüntü var ses yok :)

söylemiştik,
    bu konudaki en büyük olasılık buydu zaten,
    buna rağmen ah keşke olsa hisleriyle hareket eden arkadaşlar, 1.6 ls de cc olduğunu iddia etmeye devam etmişlerdi .. ben de keşke olsaydı diyorum ama, gerçekler ne yazıkki böyle değilmiş..
  • mt_cruze dostum bunu sordunmu servise bende yeni olmaya başladı sanki...daha önce ya hiç dikkat etmedim yada yeni başladı..normalde aldıgımdan beeridir hiç anormal ses yoktu aracta..acaba ön lastiklere fazla hava mı basıldı?ondanda olabilir diye düşünmeye başladım..
  • 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.