Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.127
Cevap
159
Favori
3.558.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak DEMİRAL

İlk olarak, buranın paylaşma ve saygı çercevesinde olan havasını bozanlara karşı, Donanım Haber Editörlerinin yardımı için teşekkür ederim.

Spoilerlar çok güzel, fakat ben hala "Slikon" konusunda endişeliyim. Çünkü, 100 Km ve üzeri hızlarda ben Slikonun rüzgarın gücüne dayanamayacağını düşünüyorum. umarım yanılıyorumdur...

Sevgiler...

Bende Teşekkür Ederim Formun Bilgici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SineCod -- 16 Şubat 2010; 20:16:43 >
  • en azından bunlar kadar kötü değil be yavvv

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: j. oliva

en azından bunlar kadar kötü değil be yavvv

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

cemercemer
    dostum
    sol üst köşedeki resimdekini nereden ve nasıl temin edebilirim.

sen her halinle güzelsin canavarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanyilmazc
    quote:

Orijinalden alıntı: tezcans

KUTAY04 dostum hayırlı olsun, güle güle iyi günlerde kullanırsın inşallah..

ekte 15.000 km bakımı sonrasındaki faturam...
    servisten servise sanırım bazı kalemlerde de değişiklikler olacak...
    ama mal oluşu 355 TL..

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Selam. Tezcans

Fatura Gayet Normal Kafana Takma. Ayrıca Polen Filitresini iyiki değişmişsin. Burası Nemli Memleket yazın Sürekli Klima çalışıyor. Filitre küf yapıyor ve içeride Kokuyor. Ayrıca Tıkandığı için Üfleme kaliteside düşüyor.
    Bence Her yıl değişmek faydalı. Kataloğa falan bakma Çok Klima Kullanıyorsan Değişmen iyi olmuş.
    Ayrıca
    Mersin Mermerler Aksesuara Cam altı Krom Getirttim. 6 parça 60 TL 1 takım ben aldım elinde 2 takım daha var.
    Bilgin Olsun.
    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Servisten ve fiyatından yana şikayetçi değilim zaten. Sağolsunlar çok ilgililer her zaman. Polen filtresinin değişmesi iyi oldu bahsettiğiniz o koku gelmeye başlamıştı rahatsız edici gerçekten. Bilgi için de ayrıca teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyTh128

quote:

Orijinalden alıntı: İHS@N

quote:

Orijinalden alıntı: j. oliva

Bugün SABAHTAN LANCİA HF ARACILIĞI İLE spoiler işini Odak tan halletim.... Fakat akşama doğru benim
    bayiye uğradım (yazılımlar konusunda bir kaç soracağım vardı) Bu arada beyaz bir cruze'a full body kit işlemi
    uygulamışlar ,,, bende sadece spoilerle ilgililendiğim için fotosunu çektim....

Birde "Görmemişin oğlu olmuş ??????? kesmiş hesabı" henüz takılmamış siyah body kit takımının spoilerini benim
    araçta denedim..... Ama inanın kesinlikle kötü durmadı.... Ama tabi beyaza beyaz olur diyerekten istanbuldan sabırsızlıkla
    beklemeye başladım bu spoileri

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Herkesin kendi zevkidir ama.ne bileyim arkadaslar bu spoyler benim içime sinmiyo.
    10 kişiye resmini gösterdim.yakısmıyor dediler...

Bu arada bugün serviste saolsun bülent bey bizimle cok ilgilendi.Nitrojen uygulanınca
    aracın yol sesi bile değişti gibi geldi.İlgisi için gercekten cok tesekkür ediyorum.

Can dostum tanıstıgıma bende cok memnun oldum :) görüntüden anladıgım kadarıyla sende
    mangal falan seviyosun.Bi kac kisi daha olalım gidip kömürde sucuk pişirip ekmek arası yapalım
    Ugur'a kilo aldırırız

Ben spoyler konusunda öteki tarzı daha çok yakıştırıyorum, ama bu da gerçek spoyler işlevsel olarak......
    İhsan ne zaman olursa ben uyarım,mangal olunca işi gücü bırakırım , bencede Uğura biraz kilo aldırmak lazım

Otobanda Arkanı Kontrol etmeyi Unutma. Bir varmış Bir yokmuş olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinoza21

Cam üstü spoiler ve bagaj üstü (beyaz olan tarzında) ikisini birden yaptırsak nasıl olur acaba? Cam üstü kimse söylemedi burda bekliyorum birinden gelicek diye ama gelmedi :)

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Bu Olabilir Buna Söyleyecek sözüm yok.

• Ben spoyler konusunda öteki tarzı daha çok yakıştırıyorum, ama bu da gerçek spoyler işlevsel olarak......
    İhsan ne zaman olursa ben uyarım,mangal olunca işi gücü bırakırım , bencede Uğura biraz kilo aldırmak lazım

tamam konsuruz hep beraber yaparız mangalda sucuk ekmek :)
  • Orijinalden alıntı: daos009

arkadaşlar 21 şubatta ankarada bir buluşma gerçekleştirmek istiyoruz. her kes davetlimiz katılmak isteyen arkadaşlar lütfen adlarını yazsınlar listeye bu katılımı bütün chevrolet araçlara açık yapacağız

1. daos009
    2. harika1

3. J.oliva

4. taneruran
    5. mt_cruze

evet arkadaşlar bu pazar buluşyoruz buluşma yerinin krokisini size ekde atacağım. daha sonra bilkentte ankuva alışveriş merkezinin bulunan rollhouse'da bowling oynamayı düşünüyoruz.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daos009 -- 16 Şubat 2010; 20:54:35 >
  • Orijinalden alıntı: daos009

Orijinalden alıntı: daos009

arkadaşlar 21 şubatta ankarada bir buluşma gerçekleştirmek istiyoruz. her kes davetlimiz katılmak isteyen arkadaşlar lütfen adlarını yazsınlar listeye bu katılımı bütün chevrolet araçlara açık yapacağız

1. daos009
    2. harika1

3. J.oliva

4. taneruran
    5. mt_cruze

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

evet arkadaşlar bu pazar buluşyoruz buluşma yerinin krokisini size ekde atacağım. daha sonra bilkentte ankuva alışveriş merkezinin bulunan rollhouse'da bowling oynamayı düşünüyoruz.

Sadece Cruze Olursa Gelirim.
  • Orijinalden alıntı: SineCod

1. daos009
    2. harika1

3. J.oliva

4. taneruran
    5. mt_cruze

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Sadece Cruze Olursa Gelirim.

21 subatta ankarada bulusacak arkadaslar....uzaklastırma alıpta baska isimle hala utanmadan burlarda cirit atan bu densizi bulusma ortamına almamanızı rica ediyorum..birlikteliğinizin tadını bozmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

quote:

Orijinalden alıntı: meth01

İyi yapmışsın ortak bende sökim olmazsa bagajı.. Yani bu kadar çabuk deform olacıını düşünmedim.. Ortak gelecek işte bugün yarın spoiler bekliorum, şu göüğüsün sökümüne bakıorumda ondan sonra carona geçicem. TEZCAN sende sök

kardes sökmeden karbon yaptıracam ben yapabilirse yoksa vazgecerim..aracın sagısolunu söktürme taraftarı degilim ben..bugun izinliyim dilersen kritigini yaparız...

Nereleri söküyosunuz ya anlamadım
  • arkadaşlar kendi aracıma ses sistemi yaptırma yolunda ilerliyorum inşallah 1 haftaya adar güzel bir ses sistemi yaptıracağım. planlarım öncelikle aracın kapı içlerine ve bagajına ses izalasyonu yaparak saçdaki tınlamaları engellemek daha sonra kendi ana ünitemi kullanarak 2 adet infinity kappa 16 cm komponet ve 2 adet sierra spr 6200 pro 16 cm kompenent, 1 adet esx kapasitor, 1 adet esx signum 4120 esx ses anfisi, 1 adet esx signum 2000d bas anfisi, 1 adet esx signum çift bobin 1224 kutu bas. bunları takdıracağım yapıldığında sizinle resimlerini ayrıca paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daos009 -- 16 Şubat 2010; 21:29:18 >
  • valla siz anlattıkça benim de odağa gidesim geliyo şu nitrojeni felan bastırıyım olmadı uğur o kadar uğraştı uğraşları boşa gitmesin
  • arkadaşlar odağın çalışma zamanlarını ayrıntılı bilen var mı cumartesi de çalışan ben nasıl giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fox67

valla siz anlattıkça benim de odağa gidesim geliyo şu nitrojeni felan bastırıyım olmadı uğur o kadar uğraştı uğraşları boşa gitmesin

Eğer gidip gelmede bi sorunun yasamayacaksan sende kayıdını yaptır dostum.

Odak otoda istanbuldaki arkadasların daha fazla avantajları olucak.ilerleyen
    günlerde görüceksiniz.Servis hertürlü güveni veriyor insana...
  • quote:

arkadaşlar odağın çalışma zamanlarını ayrıntılı bilen var mı cumartesi de çalışan ben nasıl giderim

Valla bazı servisler pazarda açık oluyorlar,odak açıkmı bilmiyorum,ama yarın ögreniriz,cumarteside yanlış bilmiyorsam 18 kadar açık.
  • quote:

quote:

valla siz anlattıkça benim de odağa gidesim geliyo şu nitrojeni felan bastırıyım olmadı uğur o kadar uğraştı uğraşları boşa gitmesin

giden arkadaslar merceklixenon olayınada bakabilirmi acaba...ona göre bursadan cıkıp taktırmaya gidicem :-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremtgm

quote:

quote:

giden arkadaslar merceklixenon olayınada bakabilirmi acaba...ona göre bursadan cıkıp taktırmaya gidicem :-))

Ben sordum bugün, Bülent bey araştırıp en kısa zamanda haber verecek,bende dört gözle bekliyorum....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

quote:

Orijinalden alıntı: meth01

İyi yapmışsın ortak bende sökim olmazsa bagajı.. Yani bu kadar çabuk deform olacıını düşünmedim.. Ortak gelecek işte bugün yarın spoiler bekliorum, şu göüğüsün sökümüne bakıorumda ondan sonra carona geçicem. TEZCAN sende sök

kardes sökmeden karbon yaptıracam ben yapabilirse yoksa vazgecerim..aracın sagısolunu söktürme taraftarı degilim ben..bugun izinliyim dilersen kritigini yaparız...

Nereleri söküyosunuz ya anlamadım

kardes ben bagaj çıtasını söktüm...uçları kalkmıstı..metinde de aynısı olmus sanırım onlar sökülen
  • quote:

quote:

ihsan listedeyim zaten çalışma saatleri dedeidiğiniz gibiyse süper olur
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.