Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45.111
Cevap
162
Favori
3.530.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya benim buğu çözücülerden birinin düğmesinin ışığı sürekli yanıyor kaç kere bastım bi türlü söndüremedim acep nedendir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ILTERIS45

    ya benim buğu çözücülerden birinin düğmesinin ışığı sürekli yanıyor kaç kere bastım bi türlü söndüremedim acep nedendir

    BEŞİKTAŞŞŞŞ KArdeşim kaç tane buğu çözücü ışığın var senin.???
  • ONLARDAN BİRİ YANAR GENELDE....
  • hep aynı soruyu soruyorlar kac tane var diye ön ve arka var 2 tane ya
  • bir tanesi aracın içini ısıtır digeri camdaki bugu çözer...biri yanar genelde haa sönsün dersen baska br tusa bas hava ayaklara gelsin vs o zaman söner...anladıgım bu herhalde...
  • istersen arka cam için olanı açıp kapatabiliyosun, o tek başına çalışıyor..
    diğeri de diğer üfleme butonlarıyla bağlantılı..
    fan/klima kapalıyken hiç sorun değil yanması ışığın..işe yaramıyor o an..
  • NEYSE SALLA PARTY
    HADİ BAKALIM ADANA-MERSİN ARASI CRUZE KULLANICI SAHİPLERİ.. LİSTE AŞAĞIDADIR BU PARTY E KATILMAK İSTEYENLER LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİR. . .
    1)fadetoblack
    2)tezcan
    3)meth01
    4)manisher
    5)abdullahbey(navili)
    6)cello81
    7).....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meth01 -- 26 Ocak 2010; 16:12:05 >
  • metin sen olaya bayagı hızlı girmişsin bakıyorum yahu...yenge sana su cruze'yide cevir onunlada buluş demesin sana..ama saka biryana listeyi netleştirelim de tarihi konusuruz öncelikle bu arkadaşlardan bir olur onayı alalım....liste için gerisi kolay..ben,metin,tezcan sanırım ok'dir diyor listede diger arkadaslarıda eklemişler eger onlarda ok derse bir buluşma gene yapılabilir..abdullah bey bu sefer sizi ekledik gecenki görüşmede tezcan size söyledi muhabbet güme gitti herhalde..bu sefer davet edelim yazı ile eger uygun bir zaman ayarlanırsa bekleriz mutlaka navili cruze olarak diger illerden tek farkımız olacak NAVİLİ CRUZE'li toplantı olması
  • BU SEFER YENGENİ DİNLEYECEĞİM ÖZHANN ÇEVİRCEMKAFAYA KOYAR GİBİYM BENDE NAVİYİ AMA HADİ HAYIRLISI. EVET BİR TARİH KOYALIMDA NETLEŞTİRELİM. BENCE YİNE PAZAR OLACAK AMA BEN CUMARTESİNDEN YANAYIM ORTAK. TEZCAN HANİ NERDESİN.???
  • TEZCAN VE ÖZHANA SESLENİYORUUMM..!!! BİR ANIMI ANLATMAK İSTİYORUM.. 15"
  • İSTERSEN ANLATIP REZİL OLMA DERİM SANA AMA GENE DE SEN BİLİRSİN BU 15" SENİ KÖTÜ DURUMA DÜŞÜREBİLİR ORTAK....BENCE YENGEYİ DİNLE O ZAMAN METİN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okayhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: ybarutcu

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkanterzi


    quote:

    Orijinalden alıntı: ybarutcu

    Bu arada arkadaşlar servis beni yazılım için çağırdı. Yazılım atılmıştı dediğimde ise bu yazılımın fabrikadan yeni gönderildiğini söylediler. Bazı araçlarda aracın otomatik olarak taşıma moduna( ki bliyorsunuz bu modda araç kilitleniyor yani akü koruma modunda her şey devreden çıkıyor.) geçtiğini ve bunu engellemek amacıyla yazılım atılacağını söylediler. Pazartesi gününe randevu verdiler. Bilgisi olan arkadaş var mı bu konuda ?


    Arkadaşım o yazılımı benim araca yüklediklerinde benim bazı özellikler gitti. Sende yükletmeden önce bir sor sonra yüklet.



    Yazılım yüklenmeden önce sordum. Bilmiyoruz dediler.Servis görevlisi de bagajın içerden açılabildiğini gördü. Sonra yazılımı yüklettim. Aynen dediğin gibi bagaj içerden açılmaz oldu. GM İzmir'i aradım. Durumu anlattım. Serviste benim yanımda program sahibi Yaşar Bey arandı. Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını söyledi. Ama maalesef öyle dedik. Sonra ilk defa yazılım konusunda bir şikayet geri bildirimi aldıklarını söyledi. Daha önce kendilerine böyle bir problem iletilmemiş. Bende yazılım yükleten 2009 araçları sahiplerinin bu sıkıntıyı yaşadığını söyleyince forumumuzla alakalı sitenin adresini istedi. Ayrıca sizin yüklediğiniz 2010 model araçlara ait dedim. Yani gördüm arkadaşlar PC nin başındaydım. 2010 tıklanıyor direk.Sonuçta 2010 larda olmayan özellik bizden de gitmiş oluyor.(Bu arada isteseler bir yazılımla neler yüklerler neler)Ne olacak dedim. Macaristan daki fabrikaya rapor göndereceklermiş. Yeni bir yazılım için. O zamanda ya sadece 2009 model araçlar çağrılacak ya da 2010 larda da bu özellik olacak dedi. Tabi yazılım gelirse. Bu yüzden arkadaşlar sıkıntı ile ilgili GM İzmir i telefon yağmuruna tutalım.Özellikle 2009 modelli araç sahipleri bu özellik büyük bir rahatlıktı. Ayrıca elimizde var olan bir özellik geri alınmış oldu. Ben bu işin peşini bırakmayacağım. Ayrıca bazı arkadaşlar kontak kapatıldığında farlar sönmüyor demişti. Bende sönüyor nedenini sordum. Yazılım işlemi bittikten sonra "yetkili servis kurulum konfigürasyonunu yapmamıştır" dediler. Ayrıca bir şey daha soracam yazılımdan sonra config de "kapılar açıkken kil. önleme " diye bir modül var o ne demek? Ne anlatmak istiyor?



    İşte geçenlerde anlatmak istediğim de buydu arkadaşlar. 2009 ve 2010 modellerin özellikleri eşitlenmiş oldu Gm tarafından.

    Dostum "gecikmeli kapı kilitleme" gibilerinden de bir ayar çıkıyor mu sende? Bazı arkadaşlarımda ben dahil bu özellik çıkıyor menüde, yeni yazılımla. Fakat denemedim nasıl bir şey diye..



    Girişimler sonuç buldu GM İzmir den Arzu hanım aradı. Sorunu tespit ettiklerini bazı bayilerin yeni yazılım olmasından ötürü sıkıntı yaşadıklarını ancak çözümün basit bir yazılım olduğunu söyledi. İlgili bayiye var olan bir fonksiyonun (içerden bagaj açabilme) nasıl geri yükleneceğini anlatmışlar. Bayi aradı gelin geri yükleyelim diye. Haftaya gidip yükletecem. 2 gündür GM izmir arıyor beni. En azından ilgili olmaları memnun etti beni. Aracın LT modelinin Türkiye'ye ne zaman geleceğini sordum. Çünkü dedim ki satış politikanız olsa gerek bu model gelmeden donanım olarak araca hız sabitleyici taktıramayacağız herhalde. Tarih vermedi ama açık kapı bıraktı. Bilginize...
  • Hımm hadi hayırlısı ama bizi ne arayan var ne de soran. Seni aradılar mı özhan?
  • Siz 15" anladınız ama ya
  • KARDES SANIRIM BİZİ SERVİSTEN HAYATTA ARAMAZLAR KAZABELA GİDERSEK BELKİ ORDA YÜKLERLER BİŞİLER..İŞİN GERCEGİ BEN ARACI GÜNCELLEMEK İSTEMİYORUM HAZIRKİ ÖZELLİĞİ GÖTÜRMESİNLER...BU ARADA 15"ANLADIK TABİ KARDESİM TEZCAN HERHALDE BANKAYI KURTARMAYA ÇALIŞIYOR YOKTA PİYASADA..
  • uleeeeee yazılar küçüldü minnacık oldu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fadetoblack_01

    KARDES SANIRIM BİZİ SERVİSTEN HAYATTA ARAMAZLAR KAZABELA GİDERSEK BELKİ ORDA YÜKLERLER BİŞİLER..İŞİN GERCEGİ BEN ARACI GÜNCELLEMEK İSTEMİYORUM HAZIRKİ ÖZELLİĞİ GÖTÜRMESİNLER...BU ARADA 15"ANLADIK TABİ KARDESİM TEZCAN HERHALDE BANKAYI KURTARMAYA ÇALIŞIYOR YOKTA PİYASADA..

    Garantide pek revaçta ya bu aralar.. BAŞ KA Bİ AR ZU NUZZZ
  • arkadaslar istanbulda xenon taktıran varmı aramızda
  • geldim burdayım.. biraz yoğunlaşmıştım..

    ybarutcu dostum şimdi eski yazılımda servisler kendi ellerindekinin
    üstünde oynama yaparak mı düzeltecekler, yoksa yeni yazılım mı
    gelecek tekrardan.. eğer yeni yazılım gelirse 2010 larda da bu özellik
    kullanılmaya başlar.. acaba yeni yeni özellikler de eklenebilir mi bu
    durumda.. şu hız sabitleyici olayını da bastırsan keşke.. gencay mıydı bi
    aralar uğraşmıştı bunun için..

    Arzu hanımın telefonunu alsak da bizim servislerede versek onlar da
    görüşseler, biz de çözsek şu sorunu
  • Arkadaşlar size bir şey danışacağım ama acil. Navigasyon için bir hatunla görüşüyorum Çin'den. RDS li olarak yokmuş Çin yeni yılından sonra olacakmış .4 Şubat ve 22 Şubat arasıymış yani Mart aynına kalır. RDS çok önemli mi alsammı ne dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.