Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.128
Cevap
159
Favori
3.562.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Secant-FX

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

CRUZE SET SİPARİŞ LİSTESİ; ( CAM ÇITASI-EŞİK ÇITASI-KAPI KOLU )

1.......Secant-FX
    2........gencay35
    3.amras_tasartir
    4...........tridiART
    5..........sehapert
    6......................
    7......................
    8......................
    9......................
    10.....................

(Ödemeyi ister şimdi ister sayı tamamlandığında yapabilirsiniz.)
    Sipariş ödemelerinizi;
    INGBANK BANDIRMA şubesi 4441584 nolu hesaba Ünal DÖNMEZ adına,
    AKBANK BANDIRMA şubesi 95464 nolu hesaba Ünal DÖNMEZ adına,
    PTT BANDIRMA / BALIKESİR 5985865 nolu hesaba Ünal DÖNMEZ adına yatırabilirsiniz...

ROBINHOOD, sahibindennoktacomda senin satışın var zaten. Bize özel paket açabilirmisin? Havale ücreti ödemeyelim gerçekten...
    Bi arkadaşın dediği gibi 5 erli gruplar olsa , nasıl olur. Bu 10 şimdilik olmuycak anlaşılan.

Arkadaşlar o zaman şöyle yapalım;
    sahibinden getli satış yaparsam kesintim oluyor gerçi bazı ürünlere yansıtıyorum bazılarına ise yansıtmıyor ben karşılıyorum.
    Siz benim posta hesabıma yollayın bende 5 kişinin kargosunu çıkartayım.
    posta hesabına para yatırmalarda 500 liraya kadar 1 lira kesintisi var sizin için en iyiyisi bu olsa gerek.

Pazartesiden itibaren posta hesabına yatırmaya başlayabilirsiniz o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROBINHOOD -- 30 Ekim 2009; 20:21:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: twindiablo

Sevgili Cruze dostları . Şöyle bir teklifte bulunacağım . Eski yazılanlarda bahsettiğim gibi bir arkadaşım Almanya'da yaşıyor. Sadece annesi Türkiye'de. Eğer 100$ ürün başı bana verirseniz ben 4-5 adet getiririm diyor. Uçak parası çıksın bende annemi göreyim diyor kendisi . Bunu bir hafta önce bana söyledi ben sizler tarafından yanlış anlaşılmamak iin bunu yazmadım . Bu işten en ufak karım olmayacak. Hatta ben şöyle düşündüm bunları ebaydan değil de Alibaba'dan direk alsak fiyat ebay fiyatından da düşüğe gelir sanırım. Bizim elimize de ebay fiyatına geçer.

twindiablo , bu alamanyadan getirteceğin naviler orjinali mi, yoksa cin işi mi bea?Fiyatı ne alemde, bu konuda bilgi verebilirmin?
    100 $ cihazın parası değil herhalde...

Sevgili secant bence uygun bu teklif. Arkadaslarla karar verip bence gerceklestirelim direk alibabadan alinsin dahada uygun olur almanyadan o 100 dolari arkadasa versek bile. Ama bide su var 4-5 adet gecirebilcekmi elde cantada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencay35

quote:

quote:

Sevgili Cruze dostları . Şöyle bir teklifte bulunacağım . Eski yazılanlarda bahsettiğim gibi bir arkadaşım Almanya'da yaşıyor. Sadece annesi Türkiye'de. Eğer 100$ ürün başı bana verirseniz ben 4-5 adet getiririm diyor. Uçak parası çıksın bende annemi göreyim diyor kendisi . Bunu bir hafta önce bana söyledi ben sizler tarafından yanlış anlaşılmamak iin bunu yazmadım . Bu işten en ufak karım olmayacak. Hatta ben şöyle düşündüm bunları ebaydan değil de Alibaba'dan direk alsak fiyat ebay fiyatından da düşüğe gelir sanırım. Bizim elimize de ebay fiyatına geçer.

twindiablo , bu alamanyadan getirteceğin naviler orjinali mi, yoksa cin işi mi bea?Fiyatı ne alemde, bu konuda bilgi verebilirmin?

Sevgili secant bence uygun bu teklif. Arkadaslarla karar verip bence gerceklestirelim direk alibabadan alinsin dahada uygun olur almanyadan o 100 dolari arkadasa versek bile. Ama bide su var 4-5 adet gecirebilcekmi elde cantada..

Alibaba dan bir satıcı ile görüştüm . Posta dahil 519$ diyor cazip değil ayrıca Paypal kabul etmiyordu. Navigasyonu ya göndermezse ya da bozuk çıkarsa ? O yüzden şu anda ebay'ı düşünüyorum . İmzamdaki 16kg lık ev sinema anfi sini getirdi 1kg lık bu cihazlarımı getiremeyecek ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gencay35

quote:

quote:

Alibaba dan bir satıcı ile görüştüm . Posta dahil 519$ diyor cazip değil ayrıca Paypal kabul etmiyordu. Navigasyonu ya göndermezse ya da bozuk çıkarsa ? O yüzden şu anda ebay'ı düşünüyorum . İmzamdaki 16kg lık ev sinema anfi sini getirdi 1kg lık bu cihazlarımı getiremeyecek ?

arkadaşlar bende düşünüyorum ancak bendeki plus olduğu için kafamda soru işetleri var düşünen arkaşlar içinde plus olan varsa bu ayar işi nasıl olacak bi yorum yapsın lütfen birde bunu kime nasıl takdıracağız garanti bozmadan
  • arkadaşlar chevrolet azerbaijan sitesine girdim az önce .....GM ; azerbaycanlı gardaşlarımıza bile 1.6 LS modelinde cruise control'ü standart,, 7 inç navigasyon ekranınıda opsiyonel sunmuş .... Buradan 2 sonuç çıkardım... GM göz göre göre türkiyeye kazık atıyor.... ikinciside ığdır-bakü arası 399 km olduğuna göre ve azerbaycana vize de olmadığına göre bir hafta sonu özellikle ığdır- erzurum-kars illlerinde oturan arkadaşlar azerbaycana gezi düzenleyip 7 inç navigasyon ekranını orjinal bakü chevrolet servisinde taktırabilirler.... dönüştede araca takılı olan bir cihaz için kimsenin gümrükte uyanmayacağını da göz önüne alırsak ....... iyi çözüm dimi??? (sıyırmış olabilirim).......... en azından internete navigasyon ilanı veren meçhul şahıstan daha uyanıkça bir düşünce Cruze azerbaycan donanım listesi için ;;;;;;;

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

quote:

Orijinalden alıntı: utkuyakar

arkadaşlar mardinde domuz gribi var bu hafta yatış oldu, okullar tatil.

bilgisayarım serviste pek giremiyorum. konular oldukça değişmiş. cruze aksesuarları sanırım olay yaratacak.
    çok etkilendim. özellikle led arka farlardan...

benim derdim ön plakanın iğrenç duruşu. öndeki plastik zemini söküp plakasını doğrudan kaportaya monte
    eden varsa bunu nasıl yaptığını anlatabilir mi? o bombe sorun yaratır mı? bir usta plakanın o plastik zeminde sağlıklı olmayacağını
    söyledi. ben de kaportaya mı montelesem diyorum. ne dersiniz?

O plakalığa ben de iyice gıcık olmaya başladım artık, gözüme batıp duruyor son günlerde, yarın sanırım o plakalık hakkında zaman bulursam çalışma yapacağım kendi imkanlarımla. Tamamen kaportaya vidalama düşüncesindeyim. Umarım başarırım.

Arkadaşlar ön plakalık gerçekten sinir bozucuydu benim içinde.
    Bende plakalığı çıkardım, aracın kendı tamponunda olan çıkıntıya uygun olacak şekilde plakanın siyah çerçevesini kestirdim ve silikonla tamponun üstündeki cruzeun orjinal plakalığına uygun olacak şekilde yapıştırdım. herkese tavsiye ederim.
    silikonu kaportaya veya tapmona direk olarak sürmediğim için herhangi bir sıkıntısı da yok, söylediğim gibi cruze da tamponun üstünde gelen küçük olan orjinal plakalığa göre kestim plakayı.

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★
  • quote:

quote:

quote:

1.......Secant-FX
    2........gencay35
    3.amras_tasartir
    4...........tridiART
    5..........sehapert
    6......................
    7......................
    8......................
    9......................
    10.....................

Sipariş ödemelerinizi;
    PTT BANDIRMA / BALIKESİR 5985865 nolu hesaba Ünal DÖNMEZ adına yatırabilirsiniz...

ROBINHOOD, sahibindennoktacomda senin satışın var zaten. Bize özel paket açabilirmisin? Havale ücreti ödemeyelim gerçekten...
    Bi arkadaşın dediği gibi 5 erli gruplar olsa , nasıl olur. Bu 10 şimdilik olmuycak anlaşılan.

sahibinden getli satış yaparsam kesintim oluyor gerçi bazı ürünlere yansıtıyorum bazılarına ise yansıtmıyor ben karşılıyorum.
    posta hesabına para yatırmalarda 500 liraya kadar 1 lira kesintisi var sizin için en iyiyisi bu olsa gerek.

Ok. tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j. oliva

arkadaşlar chevrolet azerbaijan sitesine girdim az önce .....GM ; azerbaycanlı gardaşlarımıza bile 1.6 LS modelinde cruise control'ü standart,, 7 inç navigasyon ekranınıda opsiyonel sunmuş .... Buradan 2 sonuç çıkardım... GM göz göre göre türkiyeye kazık atıyor.... ikinciside ığdır-bakü arası 399 km olduğuna göre ve azerbaycana vize de olmadığına göre bir hafta sonu özellikle ığdır- erzurum-kars illlerinde oturan arkadaşlar azerbaycana gezi düzenleyip 7 inç navigasyon ekranını orjinal bakü chevrolet servisinde taktırabilirler.... dönüştede araca takılı olan bir cihaz için kimsenin gümrükte uyanmayacağını da göz önüne alırsak ....... iyi çözüm dimi??? (sıyırmış olabilirim).......... en azından internete navigasyon ilanı veren meçhul şahıstan daha uyanıkça bir düşünce Cruze azerbaycan donanım listesi için ;;;;;;;

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★

Yavf oliva, nerden bulursun bunları bea... Acaip keyiflendim okurken, akşam akşam.

"Qabaq oturacaqların qızdırıcısı" bile varmış bea. (ühehehe) 1.8 modeli tabi o.
  • quote:

Bizim navigasyonlarda fiyatların daha da düşeceğini düşünüyorum. Örneğin aşahıdaki satıcı Amerika'ya Shipping Free yazmış posta ücreti almıyor ve fiyat 519$ buna Make Offer yapabiliyoruz. (519$ dan düşük bir fiyat yazıyoruz mesela bizim ederimiz diyoruz 450$ satıcı kabul ediyorsa 450$ a ürüne sahip oluyoruz.)

Hatta Cruze için park kamerasında bir satıcı var 1$dan arttırmaya çıkarmış 20$ posta diyor . 3-5$'a kazanmış olsak 25$'a kameraya da sahip oluyoruz.

Bu arada twindiablo dostumuzun önerisi gözden kaçtı herhalde... Posta dahil 519 $ diyor satıcı, 500 $ desek bile kabul eder sanırım.
    Paypal ile satıyor. Daha ne.. Tek sorun gümrüğe takılır mı? Şeytan diyor yum gözünü, acıma 750 papele...
  • robin posta hesbaına kaç lira aktarcaz tüm takım için?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1.......Secant-FX
    2........gencay35
    3.amras_tasartir
    4...........tridiART
    5..........sehapert
    6......................
    7......................
    8......................
    9......................
    10.....................

Sipariş ödemelerinizi;

Ok. tamamdır.

Bendende ok... Posta hesabi mantikli...
  • HERKESE SLM ARKADAŞLAR BENİM CANAVARI SATTIM AMA INANIN BU FORUM BAĞIMLILIK YAPTI SÜREKLİ TAKİP EDİYORUM CRUZE SAHİBİ OLMASAMDA :)

J.OLIVA ARKADAŞI TEBRIK ETMEDEN GEÇEMEDİM GERÇEKTEN NASIL BULUYOR BÖYLE İLGİNÇ ŞEYLERİ... ASLINDA ÇOK BASİT AMA İŞTE KİMSENİN AKLINA GELMİYOR. AMA İNANIN BENİM ZORUMA GİTMEDİ DEĞİL. AZERBEYCANDA BİLE DAHA İYİ ÖZELLİK VE DONANIM HATTA 1.8 MOTOR VARKEN TÜRKİYEDE NEDEN BÖYLE ANLAMAK İMKANSIZ. AZERBEYCAN DAHAMI GELİŞMİŞ BİR ÜLKE TÜRKİYEYE GÖRE ???

AMA FİYATLARI BULAMADIM SİTEDE FİYATLARI ÇOK MERAK ETTİM DOĞRUSU :)
  • evet bende bulamadım fiyatları.
  • iyi aksamlar dostlar, az önce annemi otogardan istanbula yolcu ettim, arabama döndüm, ne göreyim, valizinin biri kalmış, neyseki ankara yoluna kadar basarak yetistim, verdim valizi. Eve dönerken cılgınlık yapayım dedim. Konyaya gelenler bilirler, upuzun yol, gece vakti radar yok bisey yok. önce triptoniğe aldım vitesi, 4. Vitese geldiğimde 160 a kadar kökledim, benim canavar inim inim inledi, hızımı azaltarak vitesi otomatiğe aldım, kökleyerek 200 ü gördüm, eminim bassam kadran sonuna kadar giderdi, yalnız o motor sesi yokmuuuu, mükemmeldi, fırsat buldukça daha 1100 km de olan canavarımı bu sekilde ucuracağım. Asığım buna yaaa :)
  • bizim araçların motor sesine hayranım zaten ah birde az yaksada bol bol canavarlaştırsak
  • mrb arkadaslar bazi arkadaslar almanyadan navi getirtmeyi düsünenler sizlere bir iki tecrübemi anlatmak istiyorum,ben yaklasik 28 yilim almanyada gecti
    2007 de dönüs yaptim bi arkadasin transport arabasini kiralayarak ebayda satamadigim esyalarimi ve bir kacta yeni esya alarak türkiyeye getirdim
    büyük kismi kullanilmis esya oldugu halde ipsaladan 15 saatde cikabildim tabi her bir seyin vergisini ödeyerek niye bu kadar uzun sürdü derseniz memur arkadaslarin keyfiyetine kaldigi icin yani isim görülsün diye yalvarmayla anca sonucta eskiyede yeniyede gümrük bandrol vs ödeyerek!...

2008 ölesine bir gezmeye gittigimde almanyadan bir HD receiver getireyim dedim almanyada gümrükte valizler cihazdan gecmeyince almiyorlar malumunuz tabi gördüler fatura gösterince birsey demediler gerci yasaklta degil zaten elektronik esya cikarmak, ama türkiye giriste 300€ ya kadar degeri olan bir esyaya bir sey demediklerini biliyorum yanlisim varsa düzeltin tabi toplu siparis veripde 3-5 tane birden getirecek arkadas kesin gümrüge takilir 300€ dan degerli ve ayni maldan fazlasiyla var birde gümrüge beyan edilmedigi icin artik ugras dur moralinizi bozmak istemem ama yillardir bu gibi durumlardan cok örnekler gördüm ve yasadim

s&s
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

iyi aksamlar dostlar, az önce annemi otogardan istanbula yolcu ettim, arabama döndüm, ne göreyim, valizinin biri kalmış, neyseki ankara yoluna kadar basarak yetistim, verdim valizi. Eve dönerken cılgınlık yapayım dedim. Konyaya gelenler bilirler, upuzun yol, gece vakti radar yok bisey yok. önce triptoniğe aldım vitesi, 4. Vitese geldiğimde 160 a kadar kökledim, benim canavar inim inim inledi, hızımı azaltarak vitesi otomatiğe aldım, kökleyerek 200 ü gördüm, eminim bassam kadran sonuna kadar giderdi, yalnız o motor sesi yokmuuuu, mükemmeldi, fırsat buldukça daha 1100 km de olan canavarımı bu sekilde ucuracağım. Asığım buna yaaa :)

Bende fiyat aradım ama bulamadım fakat Epica'nın giriş fiyatı yazıyordu 15.000 AZN diye bu da yaklaşık 28.600 lira yapıyor, Epica burada 45000-50000 civarı başlıyor.
    Demek ki adamlar hiç vergi vermiyor... Ama sonuçta bu harcama teşviği Azerilerin sovyetlerden kurtulduktan sonra yakalamak istediği yaşama kalitesini desteklemek için yaptıkları bir ajenda olduğunu unutmamak lazım.
    Teknoloji ucuz ki herkes alabilsin ve ülkenin genel olarak yaşam standartı yükselsin, petrolde sonuçta ucuz orada...
  • quote:

5 Adet için %10
    10 Adet için %20 iskonto yaparım.
    Ayrıca bu cihazın garantilisini 2500 TL den aşağıya alamzsınız.
    Saygılar.

2500'e araba satıyor sanırım.:)

Günaydın, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun.

Bir de azerbaycandaki maaşlara bakmak gerek, 350 dolara polis çalışıyor diye biliyorum orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 31 Ekim 2009; 11:15:04 >
  • Azerbaycan' a sık sık giden bi müteahhit abimle geçenlerde görüşmüştüm. Akaryakıt fiyatları çok ucuzmuş orda, hep lüks araçlar varmış, fakat asgari ücret olsun, memur maaşı olsun çok düşükmüş orda, tabi ülkemize göre de ucuzmuş çoğu şey, yani demek istediğim gelire göre giderler de ona göreymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRUZE18

mrb arkadaslar bazi arkadaslar almanyadan navi getirtmeyi düsünenler sizlere bir iki tecrübemi anlatmak istiyorum,ben yaklasik 28 yilim almanyada gecti
    2007 de dönüs yaptim bi arkadasin transport arabasini kiralayarak ebayda satamadigim esyalarimi ve bir kacta yeni esya alarak türkiyeye getirdim
    büyük kismi kullanilmis esya oldugu halde ipsaladan 15 saatde cikabildim tabi her bir seyin vergisini ödeyerek niye bu kadar uzun sürdü derseniz memur arkadaslarin keyfiyetine kaldigi icin yani isim görülsün diye yalvarmayla anca sonucta eskiyede yeniyede gümrük bandrol vs ödeyerek!...

2008 ölesine bir gezmeye gittigimde almanyadan bir HD receiver getireyim dedim almanyada gümrükte valizler cihazdan gecmeyince almiyorlar malumunuz tabi gördüler fatura gösterince birsey demediler gerci yasaklta degil zaten elektronik esya cikarmak, ama türkiye giriste 300� ya kadar degeri olan bir esyaya bir sey demediklerini biliyorum yanlisim varsa düzeltin tabi toplu siparis veripde 3-5 tane birden getirecek arkadas kesin gümrüge takilir 300� dan degerli ve ayni maldan fazlasiyla var birde gümrüge beyan edilmedigi icin artik ugras dur moralinizi bozmak istemem ama yillardir bu gibi durumlardan cok örnekler gördüm ve yasadim

s&s

Her işin yöntemi var. Merak etmeyin ;) İşin püf noktası şu sabaha karşı 4-5 gibi Atatürk Hava limanına iniyorsunuz. Herkes uykuda oluyor tıngır mıngır giriyorsunuz. Arkadaş benim Avr yi o şekilde getirdi 70cm e 70cm orjinal kutusunda valizin içinde geldi.
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.