Şimdi Ara

chevrolet aveo mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ilk arabamı alacağım fazla yakmayan ve üst limit 34000 tl olan araç arıyorum. aşağıdaki aracı buldum sizce almak mantıklı mı? bunun dışında tavsiye edebileceğiniz sahibinden linki varsa lütfen yazar mısınız?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kazasiz-masrafsiz-410900675/detay

• bu kesin kazasız ama 5 parça boyalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet in 1.3 dizelleri multijet zaten parçaları bakkalda bile var sorunsuz binersiniz uzun ömürlü

içinize sinen varsa boya konusu vs keyfinize göre alın
  • Fiyatına göre iyi bir otomobil zamanında çok araştırdım. Kısmet olmadı. Alt platform Opel Corsa, Motor Fiat 1,3 mj. Motorsiklet göstergeleri sorun etmezseniz alınır. L, LT ve LTZ olanları var. L çok boş ama LTZ hakikaten dolu bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumumuzun Chevrolet uzmanını çağıralım
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum Aveo hakında fazla bilgim yok, kullanmadım da fakat bütün chevroletler gibi f/p aracı olduğu ortada. Motor Fiat'ın multijeti, paltform da corsa platformu. Bence alınmaması için bir sebep yok. Euro ncap'ten aldığı rekor puanı da unutmamak gerekir.
  • Bende bunu 2011 makyajlı otomatik HB'lerine bakıyorum. Bayan için ideal olur heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 34e aveo alacağınıza 3-5daha verin cruze alın hocam.

Tabi c sınıfı isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.