Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harun_daymoon

arkadaşlar bende forumda yeniyim. aveo 1.3 ltz 95 bg. 6 ileri vites aldım. beyaz renk. arkadaşların merak ettikleri sorular varsa cevaplayabilirim. arabam şu an 1000 km de. ve çok memnunum...fakat morolimi bozan bazı şeyler var mesela araç full ama arka frenler kampana ona takıldım ayrıca far kısmını temizlemek bana çok zor geliyor :) aralara kaçan tozları çıkarmak baya uğraştırıyor. merak ettiği bir soru var, googlede araştırdım ama bulamadım. aveo ltz 1.3 95. bg arabanın motoru kaş subaplı (valveli) ?

arkalar kampana olmasına rağmen fren mesafesi 4 tekeri de disk olan yeni hyundai accent blue dan daha kısa, daha iyi yani. yeni aveonun frenleri çok iyi bu konuda sıkıntınız olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: harun_daymoon

merak ettiği bir soru var, googlede araştırdım ama bulamadım. aveo ltz 1.3 95. bg arabanın motoru kaş subaplı (valveli) ?

Opel ve fiattada kulanılan üstten çift egzantrik 16 valve.
  • Arkadaşlar bende 1.3 LT dizel modelini satın aldım teslimatını bekliyorum. Yeni Aveo kullanan arkadaşlara bir sorum olcak. Araçta dış sıcaklık göstergesi varmı. Bununla ilgili hiç bir yerde bilgi bulamadım. Ancak bir fotoğrafta cd çalar ekranında sağ köşede 17 °C gibi bir yazı gördüm. Yeni Aveo sahibi arkadaşlar bizi bilgilendirirse çok memnun olurum.
  • Evet dış sıcaklık göstergesi var
  • 2008 aveo akum bitti acil akü modeli soylerseniz sevinirim amperi nedir?
  • güzel araba ama o motorsiklet kadranı gibi kadranı görünce nedense buz gibi soğudum araçtan
  • arkadaşlar selam
    bugün 2011 aveo 1,4 HB LTZ AT baktım. 3bin kmde kırmızı renkte. fiyatı 34bin tl. tavsiyeleriniz nedir?bu arada birde kafamda honda jazz var ama jazz'ın AT vites mantığını görünce soğudum arabadan. fikirlerinizi alabilir miyim?
  • tekrardan selam arkadaşlar, lütfen bu konuyu sürekli açık ve güncel tutabilir miyiz? malum aynı arabaları kullanıyoruz ve ne zaman ne olacağı konusunda bilgi alışverişi yapabiliriz.

bu arada bende bugün 2011 1.4 HB LTZ aveo aldım, kırmızı renkte ve 3bin km'de. umarım bir sorun yaşamadan uzun süre kullanabilirim. allah hepimizi kazadan beladan korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO

arkadaşlar selam
    bugün 2011 aveo 1,4 HB LTZ AT baktım. 3bin kmde kırmızı renkte. fiyatı 34bin tl. tavsiyeleriniz nedir?bu arada birde kafamda honda jazz var ama jazz'ın AT vites mantığını görünce soğudum arabadan. fikirlerinizi alabilir miyim?

2011 model hatchback LTZ AT vites aveoyu bayi 35.000 e bırakıyodu bana aralık ayında .)

biraz daha fiyatta pazarlık yapın derim.

onun haricinde honda jazz da iyidir fakat yeni aveo honda jazz dan bir çok açıdan daha iyi, oturaklı, güvenli ve donanımlı bi arabadır. 6 ileri otomatik vitesi sorunsuzdur vites geçişlerini vs. hissettirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

arkadaşlar selam

2011 model hatchback LTZ AT vites aveoyu bayi 35.000 e bırakıyodu bana aralık ayında .)

biraz daha fiyatta pazarlık yapın derim.

onun haricinde honda jazz da iyidir fakat yeni aveo honda jazz dan bir çok açıdan daha iyi, oturaklı, güvenli ve donanımlı bi arabadır. 6 ileri otomatik vitesi sorunsuzdur vites geçişlerini vs. hissettirmez

Cuma günü aracı aldım 2 günlük deneyim ile çok memnunum. Galiba tek sıkıntım sanırım büyük arabadan sonra ufak arabayı park edememe=)

• Arkadaşlar Merhaba,

HB 1.4 16V SE 2AB ABS AT almak istiyorum. Bazı yerlerde okuyorum servisi çok kötü malzemesi çok kötü falan. Bazılarıda bu fiyata bu kadar olur diyorlar.

Hani 23 bine gidip opel 90 binde corsa mı almak lazım sonuçta opel kalitesi ama o kadar para vereceğime 28.9 bine yeni 0 araba alırım diyorum.

Çok kararsızım + ve - yönlerini söyleyebilir misiniz?

Teşekürler...
  • quote:

tekrardan selam arkadaşlar, lütfen bu konuyu sürekli açık ve güncel tutabilir miyiz? malum aynı arabaları kullanıyoruz ve ne zaman ne olacağı konusunda bilgi alışverişi yapabiliriz.

bu arada bende bugün 2011 1.4 HB LTZ aveo aldım, kırmızı renkte ve 3bin km'de. umarım bir sorun yaşamadan uzun süre kullanabilirim. allah hepimizi kazadan beladan korusun.

hayırlı olsun güle güle kullan.
    bende de AVEO var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Arkadaşlar Merhaba,

HB 1.4 16V SE 2AB ABS AT almak istiyorum. Bazı yerlerde okuyorum servisi çok kötü malzemesi çok kötü falan. Bazılarıda bu fiyata bu kadar olur diyorlar.

Hani 23 bine gidip opel 90 binde corsa mı almak lazım sonuçta opel kalitesi ama o kadar para vereceğime 28.9 bine yeni 0 araba alırım diyorum.

Çok kararsızım + ve - yönlerini söyleyebilir misiniz?

Teşekürler...

90.000'lik opelle Chevroleti mi kıyaslıyorsun.
    Aynı senin durumundaydım. Gittim sıfır Aveo aldım. Pişman değilim.
  • Hocam işte bu araba alırken kafa çok karışıyor :) herkes bişeyler söylüyor.

Peki sizin kaç kmde şu an, şu ana kadar büyük sorun yaşamadınız sanırım... Sonuçta motor GM tarafından yapılıyor ama dışı konusunda çok hafif olduğu ve elde kaldığı söyleniyor.

Yani bu arabaya ben 10 sene binebilirmiyim?

Teşekkür ederim...
  • quote:

Hocam işte bu araba alırken kafa çok karışıyor :) herkes bişeyler söylüyor.

Peki sizin kaç kmde şu an, şu ana kadar büyük sorun yaşamadınız sanırım... Sonuçta motor GM tarafından yapılıyor ama dışı konusunda çok hafif olduğu ve elde kaldığı söyleniyor.

Teşekkür ederim...

Araba 9 aylık, 5100 KM'de. Elde kaldığı falan yok :))
    Çok şükür nazar değmesin tek bir sorun bile yaşamadım.
    10 sene binme konusunda bişey diyemem ama bakımlarını aksatmadıktan sonra neden binemeyesin ki?
    2004 model nerdeyse 9 yaşındaki ve aveodan daha eski teknolojiyle üretilmiş kalos'a bile binilir durumda iken alacağın Aveo'ya hayli hayli binilir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-92000-de-masrafsiz-lpg-li-kalos-77870635/detay

ha ikinci el benim için önemli diyorsan chevrolet ikinci elde henüz gelişmedi.
    servisi kötüdür diyenlere bakma sen. Nihayetinde GM getiriyor.

• Teşekkür ederim cevabınız için. Aldığımda haberdar edeceğim :)
  • quote:

Hocam işte bu araba alırken kafa çok karışıyor :) herkes bişeyler söylüyor.

Teşekkür ederim...

Markaların kendilerine göre kalite standartlarının olduğu kesin. ancak unutmayın ki fiyatlarda buna göre değişiyor. toyota corolla dizel 53000 tl den başlarken yeni aveo dizel 36000 tl den başlıyor. bence chevrolet köklü bir firma uzun zamandır da araçları yollarda. yeni kasa ve yeni teknolojilerle kendini geliştirdiğine eminim . ben yaklaşık 10 gündür 1.3 LT dizel aveo kullanıyorum ve çok memnunum. toyota corolla 1.6 sol aracımı aratmadı bana. hatta yeni teknolojileri sayesinde corollayı çabucak unutturdu diyebilirim. motor performansı ve yakıt tüketimi çok iyi.(bunlar benim önceliklerim). aracın ömrü konusuda bence kesinlikle kullanımla ilgili. bakımlarını zamanında yaptırır ve hor kullanmassan çok uzun yıllar sorunsuz binersin.

• benzinli AVEO kullananlara sormak istiyorum veya fikri olanlara. Genel de hangi benzinciyi tercih ediyorsunuz(ben Opet) bir de oktan olarak 95 mi 97 mi kullanırsınız?
  • quote:

benzinli AVEO kullananlara sormak istiyorum veya fikri olanlara. Genel de hangi benzinciyi tercih ediyorsunuz(ben Opet) bir de oktan olarak 95 mi 97 mi kullanırsınız?

shell 95 oktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

benzinli AVEO kullananlara sormak istiyorum veya fikri olanlara. Genel de hangi benzinciyi tercih ediyorsunuz(ben Opet) bir de oktan olarak 95 mi 97 mi kullanırsınız?

shell 95 oktan

neden 95 peki? teknik açıdan mı tercih ediyorsunuz yoksa alışkanlık mı? benim bildiğim 97 oktanın gidişi daha iyi yakması daha kolay.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.