Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
227.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 Model Aveo Sedan 1.2 S kullanıyorum. Bir depo benzinle şehiriçinde 600km yol yapıyorum. Şehirler arası da 700-750 km arası yol yaptığım oldu. Ankara'da Dikmen^de oturuyorum. Evim oldukça yokuşlu bir semtte olmasına rağmen hiçte üzülmedim. Herkese tavsiye ederim.

Bu arada Palio tarzı araçlarda görülen boya solması problemi kesinlikle Aveo'da yok. Çünkü bu araçlarda standartın iki katı kalınlıkta boya var. Araştırabilirsiniz.
  • Merhaba...Bi sorum olacak, geçen günlerde yağan yağmur sonrası arka lambalarım içten buğulandı ve halen daha düzelmedi. Bu konuda ne yapabilirim sizce?

Bu arada benim aveo'yu makyajlamaya başlıyorum. Aşağıdaki linkteki araça benzetmeye çalışacağım. Şimdilik sadece rengi tutuyor:)

commons.wikimedia.org
    File:Chevrolet Aveo MY08 Front-view.JPG - Wikimedia Commons
    http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chevrolet_Aveo_MY08_Front-view.JPG

• quote:

Orijinalden alıntı: mdursungul

2006 Model Aveo Sedan 1.2 S kullanıyorum. Bir depo benzinle şehiriçinde 600km yol yapıyorum. Şehirler arası da 700-750 km arası yol yaptığım oldu. Ankara'da Dikmen^de oturuyorum. Evim oldukça yokuşlu bir semtte olmasına rağmen hiçte üzülmedim. Herkese tavsiye ederim.

Bu arada Palio tarzı araçlarda görülen boya solması problemi kesinlikle Aveo'da yok. Çünkü bu araçlarda standartın iki katı kalınlıkta boya var. Araştırabilirsiniz.

Açıkcası depo hesabı falan yapamam sizin değerlerle. Kaçla alıyorsunuz benzini vs...

Ben 100 KM için 12 TL yakıyorum şehir içinde, gaz. Aracım 1.4.

1.2 Aveo var, okuldan bir arkadaşımda. Ne yazık ki benden çok yakıyor gazda. Biliyorum cünkü, kendisi söylüyor ve ben o aracı kullandım. Kendi aracımda 4.000 deviri görmezken, o araçta 4.000 devir normal gelmeye başlıyor bir süre sonra...

Sevgili cemko78,

Farlarınız su almış olabilir. Belki bir çatlama olmuştur. Garantideyse aracınız, servisiniz ile görüşün benim tavsiyem.

Bu arada gösterdiğiniz araç çok hoş, sadece şu camlarda ki SİMSİYAH filmler benim pek ilgimi çekmiyor...

Saygılarımla...

• Selam.

Aracım 17000 km de ilk başlarda yokuş aşağı inerken frene basınca gacırtt diye bir ses geliyordu.Servis bunun normal olduğunu her araçta dik inişlerde bu sesin gelebileceğini söylemişti.Son 1 aydır artık normal yolda giderkende (hızlı yada yavaş) frene basınca (her seferinde) bu ses gelmeye başladı ve çok rahatsız edici.Yorumlarınızı bekliyorum..

baki selamlar
  • Fren balata ve disklerini gözden geçirt balatalarının değişmesi gerekiyor sanırım.
  • Arkadaşlar Chevrolet Aveo 2008 SE A/T aracım inanırmısınız 30 lira gaz ile tam 112 km yol yaptı, yani nerdeyse uçak yakıtı gibi yakıyor, yani anlamıyorum bir türlü anlamıyorum, aldığım günden bu yana çok yakıyor, ha geçer ha km yeni geçer dedik ama 1 yıl oldu nerdeyse, hala çok yakıyor ya, bugün BRC servisine gittim, kalabalıktı yarın yine gidecem ama, adamlarda zaten bi ilgisizlik, bi sorumsuzluk, bana yine dönüp normal ya bu kadar yakması derse o zaman ne yapabilirim, garantili sözde ama yani adamlar sallamıyor ki, acaba diyorum tüp beyninde bi sıkıntı olabilir mi?

Burak bey, sizin aracınızın yaktığının tam 3 katını yakıyor bu araç, üstelik benzini de hiççççç hesaba katmıyorum, ne yapmam lazım ya arkadaşlar, bi yerde bi sıkıntı var ama nerde, lütfen yardımcı olun..
    Saygılarımla...
  • Hocam ben buna inanamamam.

Çünkü benim aracım sizin araçla aynı. Motoruda aynı. Lastikleri de aynı. Herşeyi aynı.

Benim verilerim:

Şehir içi Verisi: 0.13 TL (13 kuruş) yakıyorum KM de. Bu tüketim, tam şehir içi trafiğidir. İzmir şehir içi trafiği.(Haftanın 5 günü 300-320 Km yol yapıyorum Şehir içinde. Ve haftalık aldığım gaz 40 TL dir. Bu ölcüm son LPG zammından sonradır.)

Karma Veri: 0.11 TL (11 Kuruş) yakıyorum KM de. Bu tüketim, hem şehir için hemde şehirler arası yol trafiği içindir. İzmir merkez ile Aydın'ın Kuşadası ilçesi arasında bu tüketimi yapıyorum. (İzmir Karşıyaka - Aydın'ın Kuşadası ilcesi arası 100 KM'dir, ben 11 TL gaz alarak gidiyorum ve Kuşadası merkeze geldiğimde Gaz'ım bitiyor. Bu ölcüm soz LPG zammından sonradır.)

* Gazı 1.83 den alıyorum. Önceden yani şehir içinde 0.12 kuruş yakarken 1.78 dan alıyordum.

Benim size tavsiyem, derhal TÜP'cünüzle görüşün. Aracınızda mutlaka bir sorun vardır. Eğer düzensiz çalışıyorsa aracınız, zaten hemen gidin. Ama teknik acıdan birşey hissettmiyorsanız, yazılımsal acıdan bir sorun olabilir LPG beyinde...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 25 Aralık 2009; 19:25:21 >

• Dün sabah aracım ile BRC servisine gittim ve olanları tekrar anlattım, 350 kuruş yaktığını vs...
    Tabi servis yine mümkün değil falan etti, görevlendirdikleri birisi direksiyona geçti ve tam bitik olan depoya gidip birlikte 5 liralık gaz aldık ve görevlinin yönetiminde yola çıktık..
    Aracı ortalama 60-70 km hız ile çevre yolunda kullanmaya başladı, tabi trafiğe girmedi, tüm 14. km'de uyarı vererek benzine geçti, tabi iyice şaşırdık ama iyi de oldu, çünkü görevlinin yanında bunun olması çok isabetli olmuştu, neyse görevli bir süre sonra tekrar gaza geçti, araç 4-5 km sonra yine uyarı verdi, ve bu şekilde bi tüp bi benzin derken 27 km sonra servise geri döndü ve hatanın çok yakmasından değil de bir şekilde benzine atmasından kaynaklandığını söylediler ve aracın kalması gerektiğini söylediler, dün akşam da gidip aracımı teslim aldım ve bana bazı yerlerini değiştirdiklerini, denememi eğer yine aynı hata olursa, aksamı komple söküp yeniden takacaklarını söylediler, yani şu anda aracımı sözde yaptılar, henüz denemedim ama yarın sanırım deneyecem, bakalım ne kadar yol gidecek,

Burak bey cevaplarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, umarım benim aracım da sizinki gibi yakar da bende rahat rahat binmenin zevkini yaşarım,

Birde Burak bey, bu aracın ses yalıtımı konusunda birşey yaptınız mı, ya inanın bizim Elazığ'da 4-5 aydır doğalgaz çalışmaları da var, yani resmen arabalar perişan oldu, her yer kazılmış vaziyette, zaten araç çok ses alıyordu, şimdi inanın ana cadddede aracı kullandığım zaman ya resmen araba sanki dökülecek gibi ses yapıyor, ne yapabilirim, yani ek olarak yaptırılabilecek birşey varmı ?

Birde internetten şu ürünü sipariş ettim de inşallah aracıma uyar, sen aracına kolçak aldın mı acaba ?

• Sevgili KEMATİ,

İlk olarak, aracınız umarım olmuştur. Bizim araçlarımız gerçekten en iyi tüketime sahip otomatik vites araçlarıdır. Bunu gönül rahatlığıyla söylerim. Cünkü 4 ileri otomatik şanzımana sahip olduğumuz için, araç az vites değiştiriyor. Birde Mühendislere teşekkür ediyorum ki, Şanzıman beyni çok iyi. gereksiz vites değiştirmeler ve zorlanmalar ile karşılaşmıyorum. Tabi ki bunda motor hacminin bu kasa araca uygunluğuda çok önemli...

Dışarıdan ses alma konusunda benim fazla bir rahatsızlığım olmadı, ama motor sesi konusunda, sesin kabine geçmesi gibi bir durum var. O konuda hak veriyorum size. Bunun için kaput altı kaplama yaptırabilirsiniz. 150 TL civarı bir maliyeti var. Servisiniz ile görüşebilirsiniz bu konuda.

Kolçak konusunda,

Ben aracıma yaptırdım. Ama bu gösterdiğiniz kolçaklar genelde uymuyor Aveo ya. Orjinal olanları için Servis 250 TL fiyat verdi, çok geldi bana. Sanayiye gidip 150 TL ye yaptırdım. Orjinal Aveo döşemelerine uygun, hoş oldu. Döşeme sökmeden, orta konsola uygun bir şekilde sabitlendi. Yükseklik ayarlı, iç cepli sağlam bir ürün...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 26 Aralık 2009; 15:53:40 >

• Evet kolçak konusunda 20 liralık kolçak bizim araca ne kadar uyar açıkcası bende tereddütteyim, baklım bu hafta içerisinde ulaşır sanırım, takınca bilgilendiririm, bu motor sesi için alt kaputa uygulanacak olan yalıtımı servisler yapıyormuki, ben buradan hiç öyle birşey duymadım, birde benim bu araca binen arkadaşlar sağ amatisörlerün patlak olduğunu söylüyorlar, olmassa servise gidince onu da bi gösteririm..

Gaz konusunda da bilmiyorum inşallah olmuştur, az önce 15 liralık gaz aldım, 1,890 TL 'den bakalım ne kadar gidecek, birde Burak bey senin kat ettiğin yol şehir içi ama uzun mesafedir, örneğin ben sabah arabayı çalıştırıyorum ve gittiğim yer 3 km'lik bir yer, yani araç zaten 1 km'sini benzinde gidiyor, çünkü ısınmıyor, kaldı 2 km'onun da tamamı şehir içi yani kısa mesafe, yakıt bundan dolayı da çok yakıyor olabilir, ama tabi 350 kuruş ta çok abartılı, bakalım inşallah iyi sonuçlar alırım...

Bu arada Burak bey hangi gazı kullanıyorsunuz, ben Aygaz kullanıyorum...
    Saygılarımla.

• Hocam,

Ben İzmirde, Shell den alıyorum. Kuşadasında Milangazdan... Yerlerim belli, hiç sorun yaşamadım. Aygaz pahallıdır. Ve Katkılı otogaz dedikleri ürünleri, Tüpcüm bile tavsiye etmedi...

Amartisörlere hiçbirşey demiyorum, cünkü konuşmaya başlarsam susamam, Kulüp olarak, bu konuda çok şey yazacağız Chevrolet'e...

Yalıtımı, servisler yapar. Hatta benim verdiğim fiyat direk servis fiyatıdır. Servis Yedek Parcacısına gidip, kaput yalıtımı istiyorum dediğinizde hemen yardımcı olacaktır.

Son olarak, şehir içinde ben sabah 30-35 km yol gidiyorum. Akşamda bir bu kadar geliyorum. Sizin ki çok kısaymış. Ama anladığım kadarıyla, bu tüketimi LPG de yapıyorsunuz, zaten 1 km benzinde gittiğinizi de düşünürsek sabahları, bu sefer LPG tüketiminiz çok abartılı hale geliyor?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 28 Aralık 2009; 0:10:18 >
  • Evet ,geçen gün 15 liralık gaz aldığımı söylemiştim, (1,89'dan) gaz bugün bitti ve 58 km yol yaptı, şimdi bunun en azından %10'luk kısmını benzinde gittiğimizi varsayarsak, kalır 53 km, 15 TL / 53 = 0,283 kuruş, yani anlayacağımız, yine az değil, bilmiyorum, ne yapacağımı bilemiyorum artık...
    Sizin gittiğiniz yol günlük 70 km Burak bey, bunun şehir içi olması yani çok bi dur kalk yaptığınızı sanmıyorum, ama tabi şehir içi olmasa bile, benim araba şehirler arası bile sizinki kadar yakmadı, ben bu yaz, Mersin'e gittim, 153 kuruş yaktı, yani yine sizinki kadar yakmıyor, çözüm ne bilmiyorum,,,

Yalıtım konusunda ise, inanın arabamdan çok memnunum ,ama şu ses konusu kafamı yiyor resmen..
    Neyse saygılar....................
  • Günlük yaptığım 70 Km tam bir şehir içi verisidir.

İzmir şehir içi trafiği. Sabah mesai başlangıcı trafiği, akşamda mesai bitimi trafiği. 25 dakikalık yolu, bu trafik yüzünden 45 dakikada tamamlıyorum. Yani, tam bir şehir içi deneyimi... Bir çok arkadaşım, bu deneyimde otomatik vitesin ne kadar rahatlatıcı olduğunu söylüyor bana. Ve bu günlük, 70-80 Km lik toplamda 80-90 dakika süren yolda ben 12 TL yakıyorum.

İzmir-Kuşadası arasıda süre bakımından 80 dakika sürüyor, ama km olarak 100 Km ve bu aralıkta 10 TL yakıyorum. Benim deneyimlerime dayanan tüketimlerim bunlar...

Bu arada herkesin yeni yılını kutlar, sağlıkla, huzurla ve mutlulukla dolu yıllar geçirmenizi dilerim...

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 1 Ocak 2010; 13:22:59 >
  • BRC'nin resmi internet sitesinden benim fazla gaz olayından bahsettim, bana verdikleri cevaplar şunlar:

Slm,
    5-15 tl gibi lpg ile aracınız 1 km'de bile gaza tam yüklendiğinizde uyarı vererek benzine geçebilir.Hesabınıza benzin tüketimin de katmamanız gerekiyor.Çünkü benzini aracınız soguk motorda kullanıyor yani tüketimin en fazla olduğu şartlarda,aracınızın fabrika benzin tüketim değeri şehir içi 8,6 lt benzin ki bu test ortamında elde edilmiş bir değerdir.Normal kullanımda 10 lt civarına çıkabilir.
    Sonuç olarak aracınızın lpg tankını şamandıradan dolum sesi duyuncaya kadar doldurunuz 200-250 km kullandıktan sonra ayni şartlarda tekrar dolum yapıp lpg tüketimini test edebilirsiniz.Litre olarak aracınız benzinden max.%20 daha fazla lpg tüketebilir bu oranın üzeri çok yakıyor demektir.Bilginize saygılar
    Doğru tesbit için

2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
    TEKNİK DESTEK

• 6 Sizin Fri, 1st Jan 2010 8:00 am konusundaki mesajınız
    Sizin test önerinizi Elazığ'daki BRC servisi önermiyor efendim, burası da diyor ki, öyle tam full ederek deneme yapamazsınız, en fazla 20 TL'lik gaz alacaksın, onunla kullanacaksın ve bitince değeri ölçeceksin diyorr !

"Litre olarak aracınız benzinden max.%20 daha fazla lpg tüketebilir bu oranın üzeri çok yakıyor demektir"

Yani bir araç LPG'yi benzinden çok tüketebilir mi ?
    7 alikemal Fri, 1st Jan 2010 4:40 pm konusunda cevapladı
    Slm,
    Yakıt tüketimin testini bizim dediğimiz şekilde kontrol ediniz.
    Litre olarak benzinden %20 daha fazla lpg tüketimi normaldir.Çünkü 1 birim enerjiyi 1 lt benzini yakarak elde ettiğimizi kabul edersek ayni miktarda enerjiyi elde edebilmek için 1,2 lt lpg yakmamız gerek.Lpg'nin ekonomikliği litre fiatının ucuz olmasından kaynaklanıyor.Bilginize saygılar

2A MÜHENDİSLİK A.Ş.
    TEKNİK DESTEK

• Burak Demiral demişsiniz ki (Müzik sistemi verdiğiniz paranın çok üzerinde bir kaliteye sahip. Mp3 çıkışıyla görüşü çok rahat ekranıyla, gerçekten güzel sesler duyabiliyorsunuz)

benim aracım 2010 model aveo 1.2 ama nedense sizin dediğiniz gibi bi kalite göremedim *duyamadım ses sisteminden acaba size torpil geçip 4 wattlık dandik hoparlörler yerine 200 wattlık pioneer mı taktılar.

ikinci sorum da yine demişsiniz ki HB modeli ne aldıysa, şuanda Sedan modelide onu alır güvenlikten, emin olabilirsiniz... Ki ben Euro NCAP testlerine inanmıyorum ve güvenmiyorum.

o zaman siz cruze'un euro ncapten aldığı 5 yıldızada mı güvenmiyosunuz madem euroncap avrupa menşei olmayan arabalara gıcık gidiyoda aveoya düşük veriyodu da cruze nasıl oldu da 5 yıldız aldı bu testten?

3. olarak da diyorumki ben elimde ki 4 aylık 2010 model 1.2 motorlu hala garanti kapsamında olan ve lpg sisteme sahip 16000 km'de olan aveo arabamı satıyorum, bi yardımcı olsanızda gözünüzde ki değeri söyleseniz bu araç için hatta şöyle bi teklifim var sizin gözünüzdeki değerin 1 milyar altına size satarım bu aracı...

• Merhabalar,

Sevgili mir2 mesajınızı okudum ama benim anlamadığım bir konu var bu aracı bu kadar begenmiyordunuz neden satın aldınız. Zorla almış olduğunuzu sanmıyorum. Deneme sürüşü yapmadınızmı yorumları incelemedinizmi? Şimdi neden bu kadar zarar ediyorsunuz?

Benimde 2006 model 1.2 Aveo'm var. Ses sistemi mp3 çalar olarak kesinlikle çok güzel aynı fiyat aralığındaki diğer araçların ses sistemleriyle kıyaslarsanız eminim sizde buna hak verirsiniz. Örnek olarak işim gereği 18-23bin arası olan Albea, Palio, Punto, Polo, Getz, 206+, Accent Era vb. araçların mp3 çalarlarını çok iyi biliyorum hepsini kullandım ve bence Aveo açık ara önde emin olabilirsiniz. Hoporlor konusunda size birşey diyemem sonuçta her araç aynı standartta çokta kaliteli olmayan ama yeterli ses düzeyine sahip hoparlor takıyor. Gdip 200lira verirseniz gayet iyi bir ses kalitesine sahip 4 hoporlor alırsınız. Bunun için aracınızı satmanıza gerek yok.

Benim aracım da LPG'li yakıtını sürekli takip ediyorum ortalama şehiriçi 13kr yakıyor. Bu yakıt ve motor performansı kesinlikle tatmin edici. Sonuçta 1.2 motoru bile bile alıyorsunuz bu motordan 100bg beklemeniz yanlış olur ama ben iddia ediyorum Aveo piyasadaki 1.2 motor araçların en iyisidir. LPG performansı konusunda 1.2 Albea ya da diğer araçlara kesinlikle fark atar.

Güvenliğe gelince hangi araçla 90-100km hızda kaza yaptığınızda size o araçtan sağ çıkacağınızı garanti edebilirler. Sonuçta bu araca 30-40bin lira vermiyosunuz verdiğiniz para belli. Sizce Aveo bu fiyat aralığındaki diğer araçlardan çok mu kötü? Bence kesinlikle hayır. Bu konuda Aveo çok iyi demiyorum ama aynı değerdeki diğer araçlar Aveo'dan iyi değil diyorum.

Umarım aracınızı çok zarar etmeden satarsınız.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 4 Ocak 2010; 9:10:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mir2

Burak Demiral demişsiniz ki (Müzik sistemi verdiğiniz paranın çok üzerinde bir kaliteye sahip. Mp3 çıkışıyla görüşü çok rahat ekranıyla, gerçekten güzel sesler duyabiliyorsunuz)

benim aracım 2010 model aveo 1.2 ama nedense sizin dediğiniz gibi bi kalite göremedim *duyamadım ses sisteminden acaba size torpil geçip 4 wattlık dandik hoparlörler yerine 200 wattlık pioneer mı taktılar.

ikinci sorum da yine demişsiniz ki HB modeli ne aldıysa, şuanda Sedan modelide onu alır güvenlikten, emin olabilirsiniz... Ki ben Euro NCAP testlerine inanmıyorum ve güvenmiyorum.

o zaman siz cruze'un euro ncapten aldığı 5 yıldızada mı güvenmiyosunuz madem euroncap avrupa menşei olmayan arabalara gıcık gidiyoda aveoya düşük veriyodu da cruze nasıl oldu da 5 yıldız aldı bu testten?

3. olarak da diyorumki ben elimde ki 4 aylık 2010 model 1.2 motorlu hala garanti kapsamında olan ve lpg sisteme sahip 16000 km'de olan aveo arabamı satıyorum, bi yardımcı olsanızda gözünüzde ki değeri söyleseniz bu araç için hatta şöyle bi teklifim var sizin gözünüzdeki değerin 1 milyar altına size satarım bu aracı...

1- Ses, sistemini objektif olarak Bir Ses ustasına gösterdim, denemelerini yaptı, ses çıkışlarını kontrol etti. Söylediği tek cümle, " Gayet İyi"

2- NCAP de kuruculara bir bakın... Ve O kurucuların, araçlarına neden hep 5 yıldız verildiğine bakın dediğimi daha iyi anlarsınız. Cruze un 5 yıldız almasına lafım yok. Standartları yerinde bir araba. Koruyucu barları, hava yastıkları ve ESP si... Siz 22 bin verdiniz o araca, Cruze ise şuanda 34 bin civarında... Aradaki fark sizcede normal değil mi?

3- Şuan bir Aveo ya sahibim. Emin olun aracım olmasaydı, söylediğim değerin Bin TL üzerine alırdım aracınızı ;)

Saygılarımla...

• esnafim35 kimse tabi ki bu aracı bana zorla satmadı ama benim kerizliğim önceden test etmedim forumları araştırmadım evet bu benim başlıca KERİZLİĞİM.

ha aracımı da hoparlör yüzünden satıcak değilim ama chevrolet nin insanlarla dalga geçer gibi 4 wattlık hparlör takması sinirimi bozdu zaten kendim hoparlörleri değiştirdim daha iyisiyle

motor konusuna gelince bende 2007 model skoda fabia da var ne bakınız ki o da 1.2 motor ayrıca ruhsatta 67 beygir olarak geçiyor bu araç gelgelelim aveonun ruhsatına araçta tam 85 beygir yazıyor fakat aynı yokuşta aveo 2.viteste bayılırken skoda 2.vitesi zorluyo 3'e tak diyo. şimdi bu nasıl beygir gücüdür anlamadım.

ve son olarak güvenlik konusuna değinmenize gelelim, ben konuda 90 100 km gibi hızlardan bahsetmedim Kİ euroNcap bütün araçları 60km hızda o duvara çarptırır. aveoyu da 60 km de çarptırır BMW yide 60 km de çarptırır. tamam hak veriyorum süratli gittiğinizde ki bu 90 km ve üzeridir. hiç bir araba firması sağ çıkma garantisi vermez(mercedes bile)
    Ama bi euroNcap in sayfasına girin bi zahmet bi aveonun çarpışma test videosunu seyredin. Ecel bu tabi kime nerde geliceği belli olmaz ben sadece burdan aveo aracı olan herkesi uyarıyorum isteyen hak verir isteyen hadi ordan der. Aveo aracınızı 100 km ve üzeri kullanmayın arkadaşlar otoban bile olsa.

Bu arada Burak Demiral ben gerçekten satıcam bu arabayı ne eder merak ediyorum 2.el sitelerde 23000 isteyen de var 18000 isteyen de. km sini yanlış yazmışım şu anda 18000 bin km'de araç aveo 1.2 s 2010 model ve lpg li.

Ha param olsa gider volvo alırdım pek tabi ama işte o atasözü ne güzel demiş zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış.

• Arkdaşlar 1.2 KALOS BENDE KULLANDIM 4SENE FENA DEĞİLDİ ONDAN SONRA YENİ KASA SEAT TOLEDO ALDIM.TABİ TOLEDONUN MÜZİK KALİTESİ KULLANIS FARKI TABİ GEÇİYOR.KALOSU AMA KALOS BEKLENTILERININ O FİYATA ALINABILECEK KARŞILIGI VERIYOR BENCE ...BENCE SIZ LUKS BI ARABADAN INMISINIZ AVEOYA BINMIS GIBISINIZ
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.