Şimdi Ara

Chery Türkiye, satış ve servis ağını 40 adede yükseltti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müneccim ile akrabalık var herhalde . .Bende Outlander var maalesef

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

Sanırım Chery'nin Mitsubishi'den daha fazla servisi vardır  

Yoksa bile yakın zamanda geçer bu satışlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ya abi sevmezsinde neden sahip olmadığın şey hakkında atıp tutarsın. Nasıl bi zihin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

mazdadan sonra sıra onlarda, onun kuyruk acısı var. hayır global anlamda bu kadar başarısız iş yapan, batmamak için sağda solda iş birliği arayan clio vs amblem yapıştırıp satmaya calışan bir firma, servis için artık kamyonet servisine giderler fuso vs ile baktırırlar. utanmadan birde başka firmalara sataşan böyle bir hastalıklı kullanıcılara sahip.

Sıkıntı yok paşa..alo diyorum gelip evden alıyorlar..herkes senin gibi serviste sıra beklemiyor meraklanma 

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Senin aklın ermez boşgeç..Chery servisde yağ değişimi öğrendiysen sana yeter 

Aynen paşam aynen  

Mitsubishi servisinde sıra mi oluyor sanki, canterlerin arasına alıyorlardır işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Kasım 2023; 19:5:8 >

Outlanderın her yeri ithal olsa nolur ya, arabayı bilen yok, sen almak istiyorum diyince mecbur bir yerden çekmek zorunda kalıyorlar. Kamyonlarla bakım sırası bekledikten sonra neye yarar gerçi.  

Senin çıldırma sebebin buymuş demek, üzücü, geçmiş olsun canterci  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Kasım 2023; 20:25:12 >
  • yok lpg imiş yok çok yakıyormuş, plug in hybridi gelse tadından yenmez ama getirmiyorlar. 95km'yi elektrikli gidiyor, 19Kw gibi bir bataryası var. uzun yol için de fazla tüketim olması kimsenin zoruna gitmez heralde. param yok orası ayrı, ama 1.6-1.7m'ye bu hybridi gelse çatır çatır satılacağını düşünüyorum. şu an bedavadan bu arabayı verseler günde 50km yapan birisine günlük 200 liraya geliyor, aracına göre 60-80TL pahalıya geliyor en azından. ayda 1.5-2k fazladan benzin masrafı 1.5 milyonluk aracı alana koymaz tabiki ama tatsız bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camila8 -- 26 Kasım 2023; 21:27:30 >
  • Chery; satış yaptığı, showroomlarının olduğu tüm noktalarda servis ağı açacak.Şu an pek çok yerde hazırlıklar yapılıyor, servis çalışanlarına eğitim veriliyor.

Hızlı büyüyorlar.Ülkemizde pazar büyük.Rekabet edemeyen yol alacak.

• Şu chery türkiyeye fabrika kursada, türkiyeyi terk eden uzakdoğulu üreticiler biraz kendini sorgulasa.

Zaten çinliler japonları geçti, bizde seviniriz iyiler üretim için türkiye de diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 ayda durum bu seneye durum ortaya çıkar Chery bakalım tr de ne yapacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.