Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
52
Favori
33.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar, sunroof için servise gidip de ayar yaptırmayın size naçizane tavsiyem. Çünkü o gergi vidalarını sıkıyorlar ses kesilsin diye. Sonra ne oluyor biliyor musunuz? " Yolda ilerlerken aniden cam tavanım patladı???" İşte bu yüzden patlıyor. Bırakın salınım yapsın. Zaten düz yolda ses gelmiyor ordan. Bozuk yolda geliyor. Ben alıştım artık duymuyorum bile 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 8 Aralık 2025; 9:1:36 >
  • arkadaşlar merhaba. 3 aydır 2024 model tiggo 7 kullanıcısıyım. şu ana kadar sorun yaşamadım ; bir tek çok sevdiğim akrabalarımın çin malı ama araba demeleri dışında . lastik konusu çok konuşulmuş , ben lastikleri değiştirdim bridgestone suv için olan kış lastiği aldım oldukça memnunum fiyat performans olarak tercih edilebilir. yaza doğru da yaz lastiklerini alacağım aracın üzerinde bulunan atlas lastiklerini satacağım alıcı olursa verebilirim.

bir sorum olacak : telefonu aracın sistemine bağladığımda navigasyondan gelen ses normal di. son zamanlarda çok kısık geliyor. telefon ve aracın ses seviyesi sonda almasına rağmen ses yükselmiyor. bunun nedenini bilen yada böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır. çözdüm. navigasyona bağlandığı gibi sesi açıp kısabiliyoruz ama bu çok kısa bir süre. keşke ses bölümünde ayrı bir ayar koysalardı. servisi aradığımda gelmeniz gerekli dediler. bu tip problemlerde servise gittiğimizde ücret talep ediyorlermı bilginiz varmı ?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.