Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

iyi o zaman 1970 model araca bin...
    allah allah...bizim insanlarımız bir garip...
    millet daha iyiye binelim...
    daha güvenliye binelim derken, bizimkiler eskiden bu da yoktu deyip herşeye razı...
    quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

şimdiki araçların çoğu da 2009 da çıkmadı dostum

Uğraşma boşa anlatamassın derdini. Şimdi sana 2001 model Alfa 147 testi koyar 3 yıldızlı, araba yamulmuş der mazallah toparlanamassın bida

Zaten Tiggo Tiggo diye bağarıyor, Tiggo suv değil mi? Niye compact araçlarla karşılaştırıyorsun ey TEMSİLCİ. Bırak Allah Aşkına hangi Firmanın temsilcisiysen orda yap reklamını. Yok değilsen gördüm de senin gibi fanatiğini görmedim.

• quote:

corolla 2007'de çıktı, bak bakalım...yıldızları görebilecek misin?

ikincisi siz 2009 model araç alıyorsunuz...
    neden 2009 model arcınızı 2001-2003 model araçlarla kıyaslıyorsunuz?
    kıyaslıyorsanız demek ki bir problem var...
    quote:

İşte bizim en büyük problemimiz bu okuduğumuzu anlamama piyasadaki 0 araçların hepsi 2009 da çıkmadı diyorum ben

SİZİN ANLAMA KITLIĞINIZ VAR HERALDE MUATTABIM DEİLSİZİNİZ ARTIK

• quote:

Artık sizi anlamak çok güç görüntüden anlaşılıyosa şunlara bir bakın o zaman yere gelince darbeyi emiş yeri gelince görüntü ha???

http://www.euroncap.com/tests/alfa_romeo_147_2001/108.aspx

http://www.euroncap.com/tests/daihatsu_terios/313.aspx

http://www.euroncap.com/tests/ford_fiesta_2000/76.aspx

http://www.euroncap.com/tests/honda_civic_2007/307.aspx

http://www.euroncap.com/tests/kia_picanto_2004/200.aspx

http://www.euroncap.com/tests/suzuki_grand_vitara_2002/143.aspx

http://www.euroncap.com/tests/skoda_superb_2003/150.aspx

Daha bissürü örnek var bunların hiçbiri 3 yıldızın altında almamış ve hepsinin durumu tiggodan kötü gerisini siz düşünün

Arkadaşım araçlar konusunda aman aman bi bilgim yok ama chery ile hondayı,ford'u karşılaştırman bence çok yanlış fiyat hariç hiçbir bakımdan chery ne ford ile nede honda ile yarışamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 1 Temmuz 2009; 17:28:50 >

• hocam öncelikle paylaşım için çok sağol. ya beyler bu arabalar tost olmuş resmen
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: han01

araç bariyere çarptıktan sonra havada spin atıyor yahu..ne bu denge problemi mi?4 teker yerden kesildi resmen

X5 de öle oluyor çarptığında yükseklikle alakalı bişi dostum

allah korusun hic kimseyi x5le carpistirmsin baskada birsey demiyorum. (2,250kg)lik araci da bir tuttun ya bunla bravo derim....
  • aman aman...
    nolur beni MUATTAB al...
    quote:

quote:

corolla 2007'de çıktı, bak bakalım...yıldızları görebilecek misin?

ikincisi siz 2009 model araç alıyorsunuz...
    neden 2009 model arcınızı 2001-2003 model araçlarla kıyaslıyorsunuz?
    kıyaslıyorsanız demek ki bir problem var...
    quote:

İşte bizim en büyük problemimiz bu okuduğumuzu anlamama piyasadaki 0 araçların hepsi 2009 da çıkmadı diyorum ben

SİZİN ANLAMA KITLIĞINIZ VAR HERALDE MUATTABIM DEİLSİZİNİZ ARTIK

• Artık insanlar bir noktaya kitleniyo başka hiçbirşeye bakmıyorlar

Evet chery benim firmam dedemden kaldı
  • maşallah millette ne dedeler var...
    işler nasıl? satışlar nasıl gidiyor?
    türkiye'ye fabrika açacak mısınız?
    quote:

Artık insanlar bir noktaya kitleniyo başka hiçbirşeye bakmıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: han01

araç bariyere çarptıktan sonra havada spin atıyor yahu..ne bu denge problemi mi?4 teker yerden kesildi resmen

X5 de öle oluyor çarptığında yükseklikle alakalı bişi dostum

allah korusun hic kimseyi x5le carpistirmsin baskada birsey demiyorum. (2,250kg)lik araci da bir tuttun ya bunla bravo derim....

Hehe noldu bu araçta sekiyo ama savunuyosun tükürdüğünüzü yalıyosunuz

• quote:

maşallah millette ne dedeler var...
    işler nasıl? satışlar nasıl gidiyor?
    türkiye'ye fabrika açacak mısınız?
    quote:

Artık insanlar bir noktaya kitleniyo başka hiçbirşeye bakmıyorlar

Walla türkiye bizim için çok iyi bir pazar bu sene 10bin tane sattık seneye de artıcak giderek böle giderse sakaryaya fabrika kurucaz

• quote:

Uğraşma boşa anlatamassın derdini. Şimdi sana 2001 model Alfa 147 testi koyar 3 yıldızlı, araba yamulmuş der mazallah toparlanamassın bida

Zaten Tiggo Tiggo diye bağarıyor, Tiggo suv değil mi? Niye compact araçlarla karşılaştırıyorsun ey TEMSİLCİ. Bırak Allah Aşkına hangi Firmanın temsilcisiysen orda yap reklamını. Yok değilsen gördüm de senin gibi fanatiğini görmedim.

Tamamda, Suvların fazla yıldız alması çok daha zordur...

Bu arada, savrulmanın sebebi muhtemelen yumuşak süspansiyon.

Ben Tiggo'ya olumlu bakıyorum güvenlik olarak.

Ayrıca arkadaş doğru diyor, piyasadaki bazı kasalar 2004-2003 yılından kalma teknoloji ile hala sokaklarda. Bunu niye garipsiyorsunuz?

Ha hava yastığı eklenir yıldız sayısı artar ama o farklı konudur.

• Kitleyen sensin biz değiliz, x5-ferrari-1500 kg-celık barlar-0.88 mm saç kalınlığı-kirada oturur ama kredili arabay biner.

Google yazsanız bunları anahtar kelime gibi, direk bu topic çıkacak. Bu hale siz getirdiniz kusura bakmayın.

Fevri ve fanatik şekilde kullandığınız markayı savunmanızdır bu konuyu dağıtan ve antipatiyi oluşturan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Little F.K

Kitleyen sensin biz değiliz, x5-ferrari-1500 kg-celık barlar-0.88 mm saç kalınlığı-kirada oturur ama kredili arabay biner.

Google yazsanız bunları anahtar kelime gibi, direk bu topic çıkacak. Bu hale siz getirdiniz kusura bakmayın.

Fevri ve fanatik şekilde kullandığınız markayı savunmanızdır bu konuyu dağıtan ve antipatiyi oluşturan.

süper espri olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 1 Temmuz 2009; 17:39:13 >
  • Tamamda, sizde adamın üstüne çok gidiyorsunuz. Kardeşim kola kutusu resmi nedir? Diğer çinli markalar öyle olabilir fakat daha öncede dediğim gibi Tiggo'dan umutluyum ben. Kesinlikle teneke felan değil. Ki fiyatıda göz önünde bulundurmak gerek.

Kirada oturup kredili arabaya binmek ayrı konu, yapan yokmu var.

Hatta maaşının çok büyük kısmını araç kredisine yatıranlar var.

Arkadaş bunu tepki olarak dile getiriyorsa suçu ne?

Atıyorum maaşı kredi ile 80.000TL'lik araç almaya kadar yetiyordu ama gidip 40.000 Tl'lik araç aldı, ancak sonrasında deve yüküyle borç altına girip "Hava basan" tiplerden hoşlanmıyor olabilir, yalanmı?

Şu forumda biraz eli yüzü düzgün araca binen bazı şahısların havasından geçilmiyor onun için yazıyorum.
  • Hayır bence sizin bu yaklaşımınızdır ve kredi işini ben sölemedim
  • kendi adıma konuşayım...
    hiçbir arabaya '' 5 para etmez'', '' kutu kola'' demedim...
    benim tavrım, insanlara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Tamamda, sizde adamın üstüne çok gidiyorsunuz. Kardeşim kola kutusu resmi nedir? Diğer çinli markalar öyle olabilir fakat daha öncede dediğim gibi Tiggo'dan umutluyum ben. Kesinlikle teneke felan değil. Ki fiyatıda göz önünde bulundurmak gerek.

Kirada oturup kredili arabaya binmek ayrı konu, yapan yokmu var.

Hatta maaşının çok büyük kısmını araç kredisine yatıranlar var.

Arkadaş bunu tepki olarak dile getiriyorsa suçu ne?

Atıyorum maaşı kredi ile 80.000TL'lik araç almaya kadar yetiyordu ama gidip 40.000 Tl'lik araç aldı, ancak sonrasında deve yüküyle borç altına girip "Hava basan" tiplerden hoşlanmıyor olabilir, yalanmı?

Şu forumda biraz eli yüzü düzgün araca binen bazı şahısların havasından geçilmiyor onun için yazıyorum.

Walla sizi ayakta alkışlıcam bi de suç bendeymiş

• Çarpışma testlerinde aracın dıştan görüntüsüne aldanmak bence yanlış olur. Önemli olan kabindeki yolcuları ne kadar koruduğudur ki bunuda fotolara bakarak yorumlamak imkansız.Araç önden bakınca haşat gözükür ama darbeyi emerek kabini çok iyi korumuştur.
    Çinlilerin kendi yapmış oldukları çarpışma testlerin ne kadar güvenilir olduğuda tartışılır?!

Bence çin üretimi otomobiller henüz emekleme aşamasında; ilerleyen yıllarda kazandıkları tecrübeler ile çok daha güvenli, konforlu araçları ucuza sunacakları kesin. Ama günümüz için ürettikleri araçları almak tam bir kumar.
  • @newmonarch

Suvların yıldız alması zordur, çok iyi biliyorum. Suvların aldığı yıldızların compactlarla karşılaştırılmaması gerektiğinide iyi bildiğim için neden suv değilde compact araçları koyuyor arkadas onu anlamıyorum.

Koy 2008, Tiguan, Crv, X-Trail vs onlarla karşılaştıralım.

2004 model;

Megane, Astra, Focus, a3, mazda 3 vs hepsi 4-5 yıldızlı araçlar. Ama bahsettiğiniz Tiggo Türkiye'ye 2008 girişli bir araç teknolojisi çok daha yeni.
  • quote:

http://www.cheryturkiye.org/tiggo-guvenlik-t-220.html

Saglam cikmis...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.