Şimdi Ara

Chefstable mutfak akademisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu işe yeni giren ve bir süre çalışan biri olarak kendimi geliştirmek için bu tip kurslardan araştırmaya başladım cheftstable’da karar kıldım. Kayıt olmak için aradım kurucu serkan şefle mülakat yapmam gerektiği söylendi gittim görüştüm gayet güzel güzel gözümü boyadı parayı bastım gittim. Ayrıntılı sağlık raporu sabıka kaydı vs istendi neyse tamamladık.
    Ben profesyonel pastacılık kursuna kaydoldum öncelikle belirteyim. Kendini birşey sanan egosu yüksek duble göbekli bir şefle başlıyorsunuz yanında genç ılımlı bir arkadaş var. Sınıflar yaklaşık 8 10 kişilik 2şerli gruplar halinde çalışıyorsunuz. İlkgün size giyeceginiz pantolon tshirt önlük kep vs veriyorlar siyah çorap giymek zorunlu giymezseniz laf işitirsiniz soyunma odaları kıç kadar 3 kişi ancak giriyor. Dersler 1 er saat ara ile her ara ister sigara içer ister yaptıgınız ürünleri tadarsınız. Orada sunulan çay kahve en ucuz mahiyette yanınızda goturup içerseniz iyi edersiniz. Mutfaktaki malzemeler kırık dökük desem yeridir beni kullanmayın diye ağlıyorlar.
    Sertifika vermek için milli eğitim bakanlığı tebliğine uyarak bir proje istiyorlar birde sınavı var. Siz oraya işi öğrenmeye gidiyorsunuz onlar sizden işletme açma yeri neden burada açtın ne ürün sunacaksın ürün maliyeti nedir menü nedir liste halinde bir proje istiyorlar. Sınavı mesele değil öğrenince nasılsa geçerseniz. Uluslararası geçerliliğine inanmayın onun için yurtdışındada staj yapmak çalışmak gerekiyormuş merak ediyorsanız kendilerinden öğrenirsiniz.
    Eğitim olarak tamamen otel personeli yetiştirmek amaçlı bir eğitim gördüm herşeyi gördüm ama sunum görsellik birşey yoktu hemen hemen işin mantığını öğenme amaçlı olarak.Günün yarısı temizlikle geçiyor.
    Eğer hiçbirşey görmediyseniz bu kurs tam size göre altyapınız varsa bi bakıma yeni şeyler öğrenebilirsiniz ama pastacılık olarak kesinlikle tavsiye etmem aşçılık kursuna gitmedigimden yorum yapmam hata olur ama her arada görüştüğüm arkadaşlara dayanarak soyleyebilirimki ortalama birşey ogrenmek için gidebilirsiniz. Arkadaşlarım birkez serkan şefin girdiği dersi görünce ben bugüne kadar birşey görmedim mükemmel bir hoca dedi ama kendisi derslere girmiyor gördüğüm malesef. Serkan şef mükemmel bir insan herşeyi heyecanla anlatır yapar ama gerisi boş özellikle pastaneye gidecek olanlar yakın fiyata mutfak sanatları akademisine gidin derim. Yaptıkları ürünleri şefleri instagram facebook vs takip edip bakın oyle gidin.
    Bu konuda bir yorum bulamadığım için yazma ihtiyacı hissettim araştıranlar için.... Yalanım varsa bizzat cevap versinler... Sorusu olan yazabilir bana özelden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUTFAK ŞEFİ TAVSİYE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.