Şimdi Ara

Chedjou'nun Performansı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl da eksilemişler.Adam doğruyu konuşmuş.

28 yaşında henüz demiş.Ne olacaktı, Cris gibi 34'ünden sonra mı gelecekti?

Chedjou Fransa'daki futbolunun 4'te 2 sini oynamıyor arkadaşlar.

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

Chedjou'yu beğenmeyen futbol cahlidir açık ve net yada farklı maçları izliyoruz.. Hala beğenmiyorum diye ısrar ede varsa da bu bedellerle alınabilecek daha mantıklı stoperler göstersin de görelim.. Çok ciddiyim

Ben beğenmiyorum ve senin cahil olduğunu düşünüyorum. Çünkü ancak cahil bir insan karşı görüşe saygı duymaz. Ancak cahil bir insan kendi sevdiği futbolcuyu herkesin sevmesini bekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

Chedjou'yu beğenmeyen futbol cahlidir açık ve net yada farklı maçları izliyoruz.. Hala beğenmiyorum diye ısrar ede varsa da bu bedellerle alınabilecek daha mantıklı stoperler göstersin de görelim.. Çok ciddiyim

Ben beğenmiyorum ve senin cahil olduğunu düşünüyorum. Çünkü ancak cahil bir insan karşı görüşe saygı duymaz. Ancak cahil bir insan kendi sevdiği futbolcuyu herkesin sevmesini bekler.

Tamam sayin filozof bundan sonra seni de transfer komitesine alsinlar ona gore yapariz transferleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teoska

Düne kadar balon denilen adam göklere çıkartılmış.

• taraftarlarımız çok tez canlı özellikle yeni nesil, adam hemen gelince form tutsun takıma adapte olsun istiyorlar.. insanların değişik değişik kişilikleri var bulunduğu ortamı hemen benimseyenler kadar yadırgayan futbolcularda vardır robot değil bunlar.. ah biraz sabırlı olabilsek bazı şeylerde..

chedjou ya gelirsek; hala istenilen seviyede değil, daha çok hatalar yapacaktır hata yaparak kendini geliştirecektir inanıyorum iyi bir futbolcu çünkü.. semihle iyi bir ikili olabilirler mi bilemem ben semihin yanında daha çok ujfalusi tarzında birinin olması gerektiğine inanıyorum.. chedjoudan ujfalık beklemek...... bilmiyorum olur mu, umarım olur.

Orijinalden alıntı: thanatos13

taraftarlarımız çok tez canlı özellikle yeni nesil, adam hemen gelince form tutsun takıma adapte olsun istiyorlar.. insanların değişik değişik kişilikleri var bulunduğu ortamı hemen benimseyenler kadar yadırgayan futbolcularda vardır robot değil bunlar.. ah biraz sabırlı olabilsek bazı şeylerde..

chedjou ya gelirsek; hala istenilen seviyede değil, daha çok hatalar yapacaktır hata yaparak kendini geliştirecektir inanıyorum iyi bir futbolcu çünkü.. semihle iyi bir ikili olabilirler mi bilemem ben semihin yanında daha çok ujfalusi tarzında birinin olması gerektiğine inanıyorum.. chedjoudan ujfalık beklemek...... bilmiyorum olur mu, umarım olur.

Ujfalusi'nin yeri çok zor dolar lider defans oyuncusu gelmediği sürece, Alves tipi adam lazım
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.