Şimdi Ara

CHEAPSMELLS PARFÜM Sıcak Fırsatlar Öneriler, Nasıl Alınır ve Dikkat Edilmesi Gerekenler.İLK MESAJDA (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.263
Cevap
7
Favori
177.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reyta

quote:

Orijinalden alıntı: Mert1453

istanbul dayım fiyat 90tl

arkadaşlar yanlış anlamayında satış olayını burda değilde 2.el forumlarında yapsanız

tabikide haklısın arkadasım pm atmam gerekirdi arkadaş kullamadıgım parfümü sordu neyse kirlilik oldu kusura bakamayın

yok öle bişi gönlünü ferah tut ülke olarak türkiyeyi seçmemişsin muhtemelen

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

Orijinalden alıntı: åziz

quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Cheapsmells'e VAT iadesi icin email attim , daha once hemen geri odeme yapiyorlardi , simdi cevap yazmislar kendi gumrugunuzden bu urunler icin vergi odediginize dair belge gondermeniz gerekiyor diye...

Yeni mi cikti bu olay ?..

böye saçma şey olamaz.

bu CS işleri değiştiriyor galiba.. çok rağbet oldu ya yetişemiyorlar ya da amaçları başka...

Şakadır şaka mıdır

Saka degil valla ... Ben bunlara ikinci bir email attim , " adresimden UK'de yasamadigim belli ama sizin fiyatlariniza VAT dahil ben UK'de yasamamama ragmen neden VAT odemek zorunda olayim ki " tarzinda...

Bugun cevap yazmislar ve aynen soyle diyor " Bu konudaki talimatlarimiz degisti , VAT iadesi hala yapiyoruz ama bize VAT odediginize dair bir fatura / kanit sunmaniz gerekiyor " ...

Yani eskisi gibi email at , VAT iadesi al donemi bitmis...

ben de az önce VAT ödemesi için mail attım. bakalım bana ne diyecekler. öyle şey mi olurmuş. bizi yasal boşluklardan filan yararlanıyor sanıyorlar heralde. belli bi limiti aşmayan kargoları devlet kendi vergilendirmiyor zaten. bu şekilde bir mail atmak lazım aslında.

• ya arkadaşlar ben bu cs den sipariş verirken signed olan posta seçeneğini işaretledim. bana takip numarası filan vermediler. vermeleri gerekmiyor mu? nasıl isteyebilirim? bi yardım edebilir misiniz? not: ingilizcem zayıf

Orijinalden alıntı: bayirs

ya arkadaşlar ben bu cs den sipariş verirken signed olan posta seçeneğini işaretledim. bana takip numarası filan vermediler. vermeleri gerekmiyor mu? nasıl isteyebilirim? bi yardım edebilir misiniz? not: ingilizcem zayıf

my account>>view order history...dispatched olana kadar bekle,dispatched olduktan sonra siparişe view details yaptıktan sonra orda yazacak ve mail atıcaklar sana
  • YAKLASIK 5-6 PARFUM ALMISTIM CHEAP DEN 5 GUNDE GELIYORDU SON ALDIGIM PARFUM 2 HAFTA GECTI GELMEDI SANIRIM BIZIM PTT DE BEKLIYOR PAKET TOPKAPI DAMI TOPLANIYORDU PAKETLER ISTANBULA GELEN BILGISI OLAN VARMI GIDIP ALABILIRMIYIZ ORDAN VE NASIL BIR MAIL ATMAM GEREKIYOR SITEYE INGILIZCE BI ORNEK YAZABILECEK VARMI
    ELEKON - LED driver ve Otomasyon
  • _____________________________
    ELEKON - LED driver ve Otomasyon
  • Cheapsmells de bu hafta 5. yaş günü sebebiyle özel indirimler var.
    Pazartesi - Bath & Body %5 (indirim kuponuna MONDAY yazılacak)
    Salı - Frangrances %5 (indirim kuponuna TUESDAY yazılacak)
    Çarşamba - SkinCare %5 (indirim kuponuna WEDNESDAY yazılacak)
    Perşembe - Cosmetics %5 (indirim kuponuna THURSDAY yazılacak)
    Cuma - HairCare %5 (indirim kuponuna FRIDAY yazılacak)

çok büyük bir indirim değil ama hali hazırda alacak olanlar varsa %5 ten faydalanabilirler..

Bu arada son siparişimin teslimi sürat rekoru kırdı.. Ayın üçünde sipariş ettim bugün ayın yedisi paket teslim oldu.. Çok iyi oldu bu cheapsmells

Orijinalden alıntı: onuruno99

Cheapsmells de bu hafta 5. yaş günü sebebiyle özel indirimler var.
    Pazartesi - Bath & Body %5 (indirim kuponuna MONDAY yazılacak)
    Salı - Frangrances %5 (indirim kuponuna TUESDAY yazılacak)
    Çarşamba - SkinCare %5 (indirim kuponuna WEDNESDAY yazılacak)
    Perşembe - Cosmetics %5 (indirim kuponuna THURSDAY yazılacak)
    Cuma - HairCare %5 (indirim kuponuna FRIDAY yazılacak)

çok büyük bir indirim değil ama hali hazırda alacak olanlar varsa %5 ten faydalanabilirler..

Bu arada son siparişimin teslimi sürat rekoru kırdı.. Ayın üçünde sipariş ettim bugün ayın yedisi paket teslim oldu.. Çok iyi oldu bu cheapsmells

Bende tam bunu yazacaktım siparişi erken vermişim keşke bugün alsaymışım

• quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Orijinalden alıntı: bayirs

ya arkadaşlar ben bu cs den sipariş verirken signed olan posta seçeneğini işaretledim. bana takip numarası filan vermediler. vermeleri gerekmiyor mu? nasıl isteyebilirim? bi yardım edebilir misiniz? not: ingilizcem zayıf

my account>>view order history...dispatched olana kadar bekle,dispatched olduktan sonra siparişe view details yaptıktan sonra orda yazacak ve mail atıcaklar sana

Dostum ben siparişi verdim aynı gün dispatched oldu ama bana kargo bilgisi ne mail geldi nede order kısmında viwe details yazıyor? bende kargo seçeneği olarak 2.'yi seçtim International Signed For seçeneğini ama kargo bilgisi felan bişey gelmedi hayırlısı bakalım gelir inşallah 03.09.2009'da verdim siparişi

• 4-5 günde gelirdi kargo, 1 hafta oldu hala gelen giden yok, çabuk gelmesi lazım çarşamba başka şehire gidicem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvation2009

YAKLASIK 5-6 PARFUM ALMISTIM CHEAP DEN 5 GUNDE GELIYORDU SON ALDIGIM PARFUM 2 HAFTA GECTI GELMEDI SANIRIM BIZIM PTT DE BEKLIYOR PAKET TOPKAPI DAMI TOPLANIYORDU PAKETLER ISTANBULA GELEN BILGISI OLAN VARMI GIDIP ALABILIRMIYIZ ORDAN VE NASIL BIR MAIL ATMAM GEREKIYOR SITEYE INGILIZCE BI ORNEK YAZABILECEK VARMI

daha önceki sayfalarda sorularının cevabı var kardeş... gerçi ilk sayfada da olabilir... ama topkapıyı araman gerekiyor orada tutuluyor galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

arkadaşlar yurtdışı gönderileri için ptt kargonun telefonunu bilen var mı? nereye sorabilirim?

ptt nin sitesine girip baktın mı acaba ?

Starting on Monday the 7th of September, we will be slashing an extra 5% off our already rock bottom prices. Here's how it works:

Monday 7th September - EXTRA 5% off all Bath & Body with Voucher Code 'MONDAY'
    Tuesday 8th September - EXTRA 5% off all Fragrances with Voucher Code 'TUESDAY'
    Wednesday 9th September - EXTRA 5% off all Skin Care with Voucher Code 'WEDNESDAY'
    Thursday 10th September - EXTRA 5% off all Cosmetics with Voucher Code 'THURSDAY'
    Friday 11th September - EXTRA 5% off all HairCare with Voucher Code 'FRIDAY'

All you have to do is select the products that you want and enter the voucher code when you checkout. Your discount will be applied to all relevant purchases at the end of the checkout process. Simple as that.

So come along and celebrate our birthday by making some fantastic savings on all your CheapSmells.com favourites.

Happy shopping,

The CheapSmells.com Team

http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?id=7859&dm_i=CP,1UJ3,RUU2F,5X1K,1

• İyi geceler...İki sefer başıma bir şey geldi,arkadaşımla test ettik.Aynı parfumun fiyatına bakıyoruz onda 98 bende Creed 78.04 gözüküyor.Bakabilecek arkadaş varmı parfümün fiyatına.Teşekkürler.

Creed

Green Irish Tweed £78.04

Orijinalden alıntı: BBB

İyi geceler...İki sefer başıma bir şey geldi,arkadaşımla test ettik.Aynı parfumun fiyatına bakıyoruz onda 98 bende Creed 78.04 gözüküyor.Bakabilecek arkadaş varmı parfümün fiyatına.Teşekkürler.

Creed

Green Irish Tweed £78.04

bende de 78.04 görünüyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.