Şimdi Ara

charlarim silindi yada gozukmuor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [saat 14.12 29 eylul 2005] disconnect oldum yaklasik 4-5 kullanıcı adi hepsabiyle giris yaptım ve hicbirinde karakterlerim yoktu.
    hepsinde karakter olusturmak icin ırklar cikti...isin tuhaf yani 5 tane kullanıcı adımın ve arkadasimin 2 tane kullanıcı adi ile giris yaptım
    hepsinde aynı sorun..acaba ban mi yedim yoksa bu sorunla karsilasan varmi suanda???

server : cypher1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 29 Eylül 2005, 14:20:03 >

• yorum yokmu arkadaslar.eger harbiden silindiyse b..u yedim 1,5mr para + 1,5mr lık itemler gitti
  • suanda cypher1 de oynayan yada ciktiktan sonra tekrar girebilen varmi beyler?
  • aga bendede aynı sey oldu ve cafeden kimse giremio su anda noluo ya characterlermi gitti bi bilgisi olan varsa solesin lutfen
  • insallah karakterler gitmemistir..ban yiyip karakterler gitse uzulmem ama durduk yere karakterler gittiyse ana avrad kalayı basarım...
  • ya bende de aynı olay var cypherdeyim napıcaz beyler ne iş bu hile hurdada yapmam ki ben : )))
  • lvl 59 charım silindi sandım.. Bi anda Kaynar sular Basımdan aşşa indi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pfff wp+pp cok mu ucuza gıttı??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde lvl 42 ama ben isin lvlinde degilim...parasındayım giderse cidden sıyırırım ya
    quote:

Orjinalden alıntı: honnery

lvl 59 charım silindi sandım.. Bi anda Kaynar sular Basımdan aşşa indi :)
  • yaw benimde cypherdaki 58lik adamım gözükmüo xdekiler gözüküo ama cypherda nation seçme ekranı çıkıo ne iş anlamadım silindiyse kötü olur yaw
  • beylker el moradlar kristali kırmışlar charlara vedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    yeni char zamanıııııııııııııııııııııı
  • ya ne diyonuz çok kötü 48 lvl adam dişimden tırnağımdan uraştım canım çıktı 90 milyon para bi ton şey yeni mail açtım hemen yeni adam açıym diye cypherda oda olmuya sitede hata var diyo allahını seven bi öle cypherde yeni adam açmayı denesin....
  • eywah be abi desene ortalık deli kariscak:)

quote:

Orjinalden alıntı: lxcoln

beylker el moradlar kristali kırmışlar charlara vedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• ŞUANDA BENDEDE AYNI SORUN VAR AMA DUYDUĞUMA GÖRE CEYHPER RES LENİ YORMUŞ KİMİ ARKADAŞLARIMIZIN NOVA LARI DEVAM ETTİĞİNDE RESLEME KARARI ALIŞLAR AMA ADAM LARIMIZ GERİ GELECEK 1GÜN FALAN SÜRER HERHALDE VALLA BİR TÜRLÜ ŞU OYUNU RAHAT RAHAT OYNAYAMADIM Bİ KE Bİ RES DERKEN OYUNUN İÇİNE ***LAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kadir59

eywah be abi desene ortalık deli kariscak:)

quote:

beylker el moradlar kristali kırmışlar charlara vedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kristali kırmakla ne alaka sadece np verir kristal kırılınca saçmalama
  • kadirbaba bu kristal kırılma olayı doğru olabilirmi silinmiş olmasın adamlarımız ya biz orda dalıyoz ölüyoz bişe yapmadılar millet oturuyo ben campta kendimi paraladım millet kaçtı en az 20 kere öldüm yeni adamda açamıyorum açabilen varsa haber versin plz : ((
  • AĞA BENDE OYUNU İİ BİLEN BİRİNDEN ÖĞRENDİM ADAM DEDİ...KESİN CHARLAR SİLİNDİ.BENDE ONUN YALANCISIYIM:)))
  • beyler bide tam attilla keserken dc oldum iimi
  • quote:

AĞA BENDE OYUNU İİ BİLEN BİRİNDEN ÖĞRENDİM ADAM DEDİ...KESİN CHARLAR SİLİNDİ.BENDE ONUN YALANCISIYIM:)))

sen o adam slm söle her kristal kırılınca adamlar silinse herkes 40larda gezerdi
  • bence dogru olamaz baba restart yicekmis server 1 gune kadar duzelcekmis..duyduguma gore..charlar silinmemis
    quote:

Orjinalden alıntı: SPY5

kadirbaba bu kristal kırılma olayı doğru olabilirmi silinmiş olmasın adamlarımız ya biz orda dalıyoz ölüyoz bişe yapmadılar millet oturuyo ben campta kendimi paraladım millet kaçtı en az 20 kere öldüm yeni adamda açamıyorum açabilen varsa haber versin plz : ((
  • millet silinizse yeniden başlıyalımmı cypher da nasılsa siliniyse yapıcak bişe yok ben diez de 46 lvl adamı bıraktım sırF diez kasıyo diye civciv mivciv clan kuarrız beraber kasarız eyer adamlar açılmazsa ne dersiniz önce bi GM sayar söver sonra ya allah deriz : ))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.