Şimdi Ara

charımı yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hatırlarsanın cyperda okçu kasıcam demiştim itemimi hazırladım ve kasmaya başladım şı an 56lwl hızla kasıyorum lwl daha çok artınca ss de koyucam şimdilik itemlerimi yazıyım hayırlısıla bu hafta 60 olucam
    +7chitin bow
    +8 fp set
    +9 dex kuperler
    dual kekuri ring
    +9 dex belt
    dragonlar defans basılı 2 side var

yorumlarınızı bekliyorum

• up
  • Bu saatten sonra cypher gibi serverde ne yapmayı düşünüıyorsunki :S
  • çok uzun zamandır chperdayım yeni servera alışmak zaman alır hem oyunu oynamanın zamanı yoktur iyi oynayan hep iyi oynar lwlde problem degil az zaman da kasarım
  • İtemlerin Cyphera Göre az en az +7 Shell set tavsiye ederim lwl kasıcam ilerde yapıcam diyorsan devam et...
  • aslında bende ole diodum ama attack çok duşuo shell sette ona engel olmak için ne yapmamı tavsie ediosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinzzaim

aslında bende ole diodum ama attack çok duşuo shell sette ona engel olmak için ne yapmamı tavsie ediosunuz

+8 chitin set
  • onun için reel para biriktirmem lasım 65 ustu olana kadar böyel idare ederim ozaman yaparım hayırlısıyla yardımların için saol ayrıca kaç gb ye malolur +8 chıtın set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinzzaim -- 1 Nisan 2008; 11:43:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinzzaim

onun için reel para biriktirmem lasım 65 ustu olana kadar böyel idare ederim ozaman yaparım hayırlısıyla yardımların için saol ayrıca kaç gb ye malolur +8 chıtın set

Cypherda oynadım ama oynayalı 1-2 ay oldu cypher piyasası pahalı bir server maliyeti 15 gb'den fazla olur.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.