arkadaşlar benim elimde bi çar var şu an lvl 21 de. Ancak bir haftadır düşündüm taşındım yeniden adam açmaya karar verdim. çÜnkü çar lvl 21 en yakın mstery lvl 19 o yüzden sp farm yapamıyorum. Yeni bir çar açıp 50000 sp toplamayı düşünüyorum, bu heralde 2-3 ayımı alır. ondan sonra mükemmel bir çar yaratmayı düşünüyorum tabii sizin önerilerinizi dikkate alarak:) . sizce 50000 e yakın sp ile nasıl bir çar yapılandırmalıyım? ama önce şunu söyleyim tercihim str dir .
AYRICA BAŞLAYACAĞIM ÇARIN NASIL OLMASIYLA İLGİLİ GÜZEL ÖNERİLERDE BULUNAN BİR ARKADAŞA CÜZ'İ BİR MİKTAR GOLD KARŞILIĞINDA 21 LVL LİK STR BLADE ÇARIMI DEVREDECEĞİM. SAYGILARIMLA
IŞIK SİZİNLE OLSUN!!!
Sp farm yapcıaksan ilk önce okçu bi karakter aç ve istediğin sp ye ulaştıktan sonra blade ye dön
YA KARDEŞİM SEN BU CHAR'I AÇARKEN GİZLİ SORU YAZDIN. VE BİLDİĞİM KADARIYLA GİZLİ SORU DEĞİŞMEZ.SEN BİZE GİZLİ SORUNU VE CEVABINI SÖLEDİN.BİZ ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİK. E SEN YİNE GİDİP GİZLİ SORUNU CEVAPLAYIP ŞİFRE DEİŞTİREBLRSN YANİ SANIRIM ÖLE...
quote:
Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR
YA KARDEŞİM SEN BU CHAR'I AÇARKEN GİZLİ SORU YAZDIN. VE BİLDİĞİM KADARIYLA GİZLİ SORU DEĞİŞMEZ.SEN BİZE GİZLİ SORUNU VE CEVABINI SÖLEDİN.BİZ ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİK. E SEN YİNE GİDİP GİZLİ SORUNU CEVAPLAYIP ŞİFRE DEİŞTİREBLRSN YANİ SANIRIM ÖLE...
ne demek istediğini anlamadım(?)
kardeş ben senin bildiğin insanlardan değilim herkesi kendin gibi sanma