Şimdi Ara

CHAR YAPILANDIRMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim elimde bi çar var şu an lvl 21 de. Ancak bir haftadır düşündüm taşındım yeniden adam açmaya karar verdim. çÜnkü çar lvl 21 en yakın mstery lvl 19 o yüzden sp farm yapamıyorum. Yeni bir çar açıp 50000 sp toplamayı düşünüyorum, bu heralde 2-3 ayımı alır. ondan sonra mükemmel bir çar yaratmayı düşünüyorum tabii sizin önerilerinizi dikkate alarak:) . sizce 50000 e yakın sp ile nasıl bir çar yapılandırmalıyım? ama önce şunu söyleyim tercihim str dir .

AYRICA BAŞLAYACAĞIM ÇARIN NASIL OLMASIYLA İLGİLİ GÜZEL ÖNERİLERDE BULUNAN BİR ARKADAŞA CÜZ'İ BİR MİKTAR GOLD KARŞILIĞINDA 21 LVL LİK STR BLADE ÇARIMI DEVREDECEĞİM. SAYGILARIMLA

IŞIK SİZİNLE OLSUN!!!

• Sp farm yapcıaksan ilk önce okçu bi karakter aç ve istediğin sp ye ulaştıktan sonra blade ye dön
  • YA KARDEŞİM SEN BU CHAR'I AÇARKEN GİZLİ SORU YAZDIN. VE BİLDİĞİM KADARIYLA GİZLİ SORU DEĞİŞMEZ.SEN BİZE GİZLİ SORUNU VE CEVABINI SÖLEDİN.BİZ ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİK. E SEN YİNE GİDİP GİZLİ SORUNU CEVAPLAYIP ŞİFRE DEİŞTİREBLRSN YANİ SANIRIM ÖLE...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuLLdoZeRrR

YA KARDEŞİM SEN BU CHAR'I AÇARKEN GİZLİ SORU YAZDIN. VE BİLDİĞİM KADARIYLA GİZLİ SORU DEĞİŞMEZ.SEN BİZE GİZLİ SORUNU VE CEVABINI SÖLEDİN.BİZ ŞİFREYİ DEĞİŞTİRDİK. E SEN YİNE GİDİP GİZLİ SORUNU CEVAPLAYIP ŞİFRE DEİŞTİREBLRSN YANİ SANIRIM ÖLE...

ne demek istediğini anlamadım(?)
  • kardeş ben senin bildiğin insanlardan değilim herkesi kendin gibi sanma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.