Şimdi Ara

Char satışı Yasaklanmalımı ? , tartışalım biraz : )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün arkadaşımın Wizardını satabilmek için bir çok siteye konu açtım charın resimlerini upload ettim vs.....
    neyse aradan bir site çıktı ve bana char satışının yasak olduğunu söyledi isim vermek istemiyorum d i c g m e n
    nedenini anlamak için bir konu açtım ve herkes char satışının illegal olduğunu söyledi kullandığımız charlar GM'e joymax'a aitmiş satmamız yasal değilmiş , joymax'a ait olduğunu biliyorum peki neden o zaman charlara bu kadar para yatırıyoruz hiç mantıklı değil , neden bizim olmayan bir şey üstüne yatırım yapıyoruz ve char satışı yasaksa neden bizim sitemizde char satışı yapılıyor, bence char satışı yasaklanırsa bu oyunun bir tadı kalmaz ve ayrıca o siteler char satışını yasaklıyorlar ama item satışı devam ediyor nasıl bir sistemdir anlamadım yorumlarınızı bekliyorum..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 22 Eylül 2008; 19:08:58 >

• Gereksiz bir konu

1-2 site yasaklasa ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 22 Eylül 2008; 19:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

Gereksiz bir konu

demek istediğimi anlamadın heralde charlar bize ait değil joymax'a ait neden charlara silk vs.. alıyoruz joymaxa ait bişey isterse geri elimizden alır? çaktın mı?
  • Yasaklanmanlı bence.Oyunu ticaret için kullanmak kötü birşey.Kasıyorsan oyununu oynamak için kas kardesim...hadi önceleri bi kaç kişi satıyordu , ama artık tüm millet para için kasıp sonrada satıyor.Ne anlamı kaldı bu oyunun şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Green Goblin -- 22 Eylül 2008; 19:15:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

Gereksiz bir konu

demek istediğimi anlamadın heralde charlar bize ait değil joymax'a ait neden charlara silk vs.. alıyoruz joymaxa ait bişey isterse geri elimizden alır? çaktın mı?

daha deminki mesajımı o site için kullandım var böle siteler

bilmiorum o sitede böle mi

not:joymax batmadıgı sürece tabikide batmaz veya ban yemediğin sürece joymax bişi yapamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 22 Eylül 2008; 19:19:43 >

• buna en güzel örnek silk almasına rağmen banlanan charlar stall charımda 50 silk vardı uzun zamandır oyuna girmiyorumdum stall charıma ama banlandı.
  • sıkıldık hergün 30 tane char satış konusu oluyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana da bunlar alınır
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.