Şimdi Ara

Char Alıcam Bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kardeşim charını satıyor acil paraya ihtiyacı varmıs herneyse bana özel teklif sundu bayadır oynamadıgım için pek bilgim yok oyunla

Char kiralık item bugda shell set 7 shard 7 ib 7 hepsi var
    görev takıları duruyor
    65 ten sonraki aoc ve aof hariç türm görevler duruyor
    lwl 77.92
    tüm skiller açık
    Fs yok ma 80 lwl de fs görevi tekrar var
    Premium yok
    Cash kıyafetler yok
    gizli sorular tam 6 kesn kodu da mevcut

fiyatı bana özel olarak 75 TL ne diyorsunuz sizce kaçırılmamalımı ileride sıkıldıgımda satarım çünkü 75 e alıcam 40 tl kadar masraf yaptıracak bana pre + cash alıp human yapacam bi arkadaşımı ortak yapıcam cara o kasacak ben arada pk ya girecem ama düşündüren şimdi toplam diyelim presiydi cashiydi 120 tl ye mal oldu bana bu çar yarın öbürgün satmaya kalksam kaçtan gideri olur server :EDANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 7 Nisan 2009; 15:16:27 >

• Valla Hacı Char Çok Ucuza Geliyor Eğer Alınca Bir Sorun Olmucaksa..
    Charı Sahiplenebilirsin Oynama İsteğin Varsa Sorun yok Hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Death

Valla Hacı Char Çok Ucuza Geliyor Eğer Alınca Bir Sorun Olmucaksa..
    Charı Sahiplenebilirsin Oynama İsteğin Varsa Sorun yok Hayırlısı.

abi alırım hiçbir sorun olmaz kardeşim gibidir çarın şifresini gizli sorusunu bile verdi paran olunca verirsin dedi çarı aldım içime sindi dogrusu oynama isteğim şöyle görevleri duruor 80 yaparım gem - bf girerim savaşa girerim 81 lwl ve 69 lwl priest 2 arkadaşım var aynı serverda bütün gün boss arar keserim o da problem deil en kıyak clanada girerim oda problem deil ama ne bileyim genede içimde bazı soru işaretleri var biliyorum kendimi her ne kadar olsada çabuk sıkılma gibi maymun iştahlılık var ayrıca Stajdan gelen para her ay 200 TL 110 u gidiyor bile kaldı 90 2 tane 49 tl tnet var bu para ona gider 1 ay boyunca aileye yüklenecez bu sefer kafam karısık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.