Şimdi Ara

Chaos Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz püf noktalar varsa paylaşır mısınız ? Neleri yaparsak daha iyi derece alırız.?

• Teke tek vs atmican orda ks atican surekli

Baktim 4-5 kisi ayni yerde at novayi
  • ölmekten korkan öldüremez
    chaosdaki tek taktik budur. ölecem diye kalabalığa girmez canınız yarı oldumu kaçarsanız adam alamazsınız.
  • Bir gün 100-50 oynarsın. Gün gekşr 50-100 oynarsın bu chaosta taktik püf noktası yok.
  • Sırasıyla Ice Sword-Flame skilli(:D)-Sonrada warrior skilini seri şekilde vurucaksın bu kadar basit.

Birde yeni bir topluluk olduğunda ilk novayı sen atma 1-2 kişi attıktan sonra at. Hepsinin canı azalır bi atarsın 3-5 kişi sende. :)
  • 1v1 yapma demiş arkadaşlar ama şiddetle 1v1 öneriyorum
  • wh ve intihar eden varsa istediğini yap gene birşey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 10 Aralık 2011; 17:59:04 >
  • güzel fikirler devam beyler
  • Ha birde playerliğin iyiyse 1v1'lere girebilirsin.
  • Hiç vakit harcamican kaosta. Allah ne verdiyse girecen öyle yattım kim öldürdü diye bakıp kalma yerde. Ya da kalkınca bi stealth basim şöyle böyle yapim deme. Kalabalık görünce bas novayı denk gelirse alırsın bikaç adam.
    Baktın 1v1 yapıyolar kızarmak üzere yetişemicen at alev topunu adını unuttum şimdi
    Bir de sık sık legcut skilli kullan slide yapamazlar o zaman, rahat öldürürsün.

Ama genellikle kaos şans işi bir gün 100 yaparsın bir gün 30 da çakarsın. Bazen hep sana killing blade denk gelir yerden kalkamazsın başka gün attığın her novadan adam alırsın girdiğin her kalabalıkta 3-4 tane indirirsin denk gelmesi gerek.

Taktik maktik hikaye KS'in sağlamsa, azıcık combo biliyosan gerisi şansa kalmış.

1. olduğum da oldu 17. olduğum da oldu ama genel olarak yeşil kutuya müdavimim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.