Arkadaşlar digimon rpgde bunlar nasıl yapılıyor???Seviyesi gelince kendi evrimleşiyormu yoksa özel birşeyler mi gerekli???
Ha ? O dediğin şeyler nedir acaba
rpg de blast mode ,crimson mode,paladin mode ve omnimon var
Tamam da nasıl oluyor ????
o modlar şu an için bizi aşar
51 olman gerekiyor çinde. fakat biz bu hızlarla bişi yapamayız. çinliler deva alabiliyo biz alamıyoruz.
ben anca 1 tane 46 yapabildim zor bela. 51 zor yani
hee onlarımı diyorsunuz korede... beelzemon blast mode için bi turnuvada 1. olmak gerekiyordu omnimon içinse 51 lvl gabumon veya agumon gerekiyordu çinde böylemi bilmiyorum
Omnimon için Agumon ve Gabumon'un aynı levelde ve en az 51 level olması gerekir. Gallantmon Crimson Mode için Guilmon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor. Kuzuhamon için Renamon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor. BlackMegaGargomon için Terriermon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor. Beelzemon Blast Mode için Impmon'un Top Player List'de olması lazım veya 51 eventinden alınıyor veya 91 levelde alınabiliyor. Imperialdramon Paladin Mode için Veemon'un Top Player List'de olması lazım veya eventlerden alınıyor. BlackSeraphimon Card Digivolution ile yapılıyor. Fujinmon, Monodramon 91 levele ulaştığında veriliyor. Raijinmon, Terriermon 91 levele ulaştığında veriliyor. Cherubimon, Lopmon'un 51 eventinden alınıyor veya 91 levele ulaştığında veriliyor.
Bunlar Çin Server'ında olanlar. Çin server'ında şuan Chaos Mode, Ruin Mode ve Burst Mode yok. Kore Server'ında ise sadece 91de alınan ShineGreymon Burst Mode var.