Bildirim
change.org Müfredat Dışı Sorular! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pretendyouloveme
quote:
Orijinalden alıntı: Jdamüez
Tamam hocam kızma nedir yani atarız imzayı ııııı nereyi imzalıyorduk.
Yok kızmıyorum,zaten üzüldüm emeklerimin karşılığını şöyle kıytırıktan 2 soru yüzünden alamayacağıma. İmza kampanyası başlatılıyor ona karşı çıkıyorsunuz, olmaz diyorsunuz. Niye destek olamıyorsunuz? Trollüklerinizi keşke burada yapmasanız
Öncelikle karşı çıkmadım hatta gittim imzamı attım. Sadece adamın dediği mantıklı geldi yani müfredatı takmayan change.org gibi siteyi niye taksın. Tabi büyük bir tepki oluşursa o zaman ösym ciddiye alır herhalde. Yani trollemedim cidden mantıklı adamın dediği._____________________________
-
-
Anladım teşekkür ederim. Gazetelere bile gitse yeter haber. _____________________________ -
-
-
Arkadaşlar atmayan kaldıysa atsın, sesimiz büyürse bu rezalet haberlere çıkar, haberlere çıkarsa da ösym yetkilileri görebilir _____________________________ -
1.100 kişi olmuş arkadaşlar. Yeni gören varsa mutlaka imzalasın _____________________________ -
Günaydın , 2800 olmuşuz, destek vermeyen kaldıysa versin mutlaka, eğer sesimizi şimdi duymazlarsa ileride hiç ilgilenmezler _____________________________ -
Neredeyse 4.000 olduk . Ne kadar çok kişi ses çıkarırsak ösym o kadar çabuk açıklama yapar konu hakkında. Lütfen hala paylaşmadıysanız paylaşın, imzalamadıysanız imzalayın imzalattırın
https://www.change.org/p/lys-matematik-s%C4%B1nav%C4%B1nda-m%C3%BCfredat%C4%B1n-d%C4%B1%C5%9F%C4%B1nda-sorulan-sorular-iptal-edilsin_____________________________ -
daha sınav sonucu açıklanmamış daha üstünden 2 gün geçmemiş ağlamaya başlamışlar. olm sakin olun gereği neyse yapılır ne bu heyecan
tek mağdur olan siz değilsiniz ösym mağarada yaşamıyor bir hatadır yapmışlarlar düzeltirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 12 Haziran 2017; 18:27:16 >_____________________________ 
-
Birader şaka mısın? Türkiye'de yaşıyoruz. Soruların iptal olmayacağına adım gibi eminim. Adamlar hatalarını kabul etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu soruları çözenler ne diyecek bu sefer (ben çözmedim) iki türlüde çıkamıyorsun işin içinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ÇENG ORK AMAN ALLAH'IM
Bırakın şu siteyi hiçbir halta yaramıyor işte. Buna uğraşacağınıza twitter'da tt yapmaya uğraşın. Ekşi sözlük de başarılı, konusu açılmış zaten._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur
daha sınav sonucu açıklanmamış daha üstünden 2 gün geçmemiş ağlamaya başlamışlar. olm sakin olun gereği neyse yapılır ne bu heyecan
tek mağdur olan siz değilsiniz ösym mağarada yaşamıyor bir hatadır yapmışlarlar düzeltirler
Ülke ve dünya gündemi forumundan çıktın.Bu sefer hakkını arayan öğrencilere mi sardın ?_____________________________ Marmara Üniversitesi-Almanca İşletme Enformatiği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt