Şimdi Ara

CHAMPIONSHIP MANAGER 2010!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HERKESE İYİ GÜNLER... SORUNUM ŞUDUR:

Championship Manager 2010'u herkes biliyordur ben menajerlik hastası biriyim. Ama sorun belirli bir tarihte sürekli atıyor. " NS-CM2010_SR-poseden " yani "MDS" dosyası diye birşey bulmuştum 2013 yılının başlarında.. indirmiştim işe yaramıştı fakat şimdi ise onu bulamıyorum bulduğum dosyalar ise link kırık oluyor. ÇOK AMA ÇOK ACİL ve LÜTFEN BULABİLİR GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ????? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi Çalışmalar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayguzel7 -- 14 Nisan 2014; 20:49:39 >

• cevap biraz geç oldu ama bende cm 10 hastası biriyim orjinali olmasına rağmen oyundan hata yüzünden atıyor sinir olmamak elde değil
  • bende cm 10 hastasıyım ama bir ara bulmuştum linkini eğer bulursam sizede gönderebilirim
  • Bende cm 10 hastasıyım ama ne yazık kı korsan yollardan edındım, boyle bı sorunla karsılasmamıstım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla iyi olur allahtan bu aralar hata vermiyor da oyunu zevkini çıkartarak oynuyorum.
  • ben oynıyamıyorum hala hata veriyor oyun yüzde 90 a gelince kapanıyor
  • Bugun 2 saat oynamistim sonra dank diye hata verdi buna cozumu aramaya basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Championship Manager 2002-2003
    18 yıl önce açıldı
    football manager 2005
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne hatası verdi?
  • erayguzel7 kullanıcısına yanıt
    hocam hani işiniz yarım kaldıysa özür dileriz hata raporu gönder gönderme diye bir hata çıkıyor ya işte o maalesef
  • hocam
    m0004.gamecopyworld.com
    Championship Manager 2010 - PC Game Trainer Cheat   PlayFix No-CD No-DVD | GameCopyWorld
    http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_championship_manager_2010.shtml
    bu siteye girin " Game Fixes: " var onun altında 3.sırada Championship Manager 2010 v1.0 [MULTI3] No-DVD/Fixed EXE yazıyor buna tıklayın 7 kb lık dosyanın simgesine tıklayın yeterli olucaktır hocam ben denedim oldu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.