Şimdi Ara

Champion geri vermek artık yok(Fail Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

At this time we do not refund items purchased from the PvP.net such as champions, skins, runes and summoner name changes. Any exceptions to this are handled on a case by case basis and are at Riot’s sole discretion. This includes purchasing a bundle that includes champions you already own.

Players who wish to purchase a rune page bundle but cannot because they would exceed the cap should also contact support for assistance.

http://support.leagueoflegends.com/entries/20172682-refund-policy

Tamda morde,twitch ve poppyi geri vermek için mail atacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 18 Haziran 2011; 16:13:51 >

• Riot Fun Fact: O yazı support sitesi açıldığından beri orda.
  • evet o yüzden we dont actually do that but i can make you an one time exception tarzı bi kalıp geliyo iade etmek için ticket açınca
  • quote:

Riot Fun Fact: O yazı support sitesi açıldığından beri orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

evet o yüzden we dont actually do that but i can make you an one time exception tarzı bi kalıp geliyo iade etmek için ticket açınca

+1.4 tane champion geri verdim hepsinde aynısını dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 18 Haziran 2011; 16:12:25 >
  • 3.yü zar zor vermiştim.
  • Ben 3 hero verdim ve hiç sorun çıkarmadı.4.de korkuyorum söylemeye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende sion ve gangplank geri verecektim arıza çıkarmasınlar ya
  • Gaza gelerekten attım ticketi.Mail atsak bir şey değişiyor mu ?
  • 3 kere verdim toplam. 2. sinde arıza çıkardı, eğer bir daha bu konu hakkında mail atarsam onları meşgul etmekten ban yiyecekmişim. Saldırgan bir tavır olarak anlama lütfen falan bişeyler yazmıştı sonuna, ben de cevap olarak ban yemekle tehdit edilmeyi saldırgan bir üslup olarak almayacağım öyle mi, şu ana kadar 100 doların üstünde sadece riota yardım amaçlı rp aldım ve karşılığı beni gerçekten çok mutlu etti. teşekkürler riot " dedim ve bear geldi özür dilerim arkadaşımız kötü gününde, lütfen 4 ip win boostu ve istediğin karakter dönüşümünü özürümüz olarak kabul et falan yan çizdiler hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

3 kere verdim toplam. 2. sinde arıza çıkardı, eğer bir daha bu konu hakkında mail atarsam onları meşgul etmekten ban yiyecekmişim. Saldırgan bir tavır olarak anlama lütfen falan bişeyler yazmıştı sonuna, ben de cevap olarak ban yemekle tehdit edilmeyi saldırgan bir üslup olarak almayacağım öyle mi, şu ana kadar 100 doların üstünde sadece riota yardım amaçlı rp aldım ve karşılığı beni gerçekten çok mutlu etti. teşekkürler riot " dedim ve bear geldi özür dilerim arkadaşımız kötü gününde, lütfen 4 ip win boostu ve istediğin karakter dönüşümünü özürümüz olarak kabul et falan yan çizdiler hemen

Bence böyle bir tutum içinde olmak çok yanlış. Her üyeye karşı eşit olmaları gerekir.

• quote:

3 kere verdim toplam. 2. sinde arıza çıkardı, eğer bir daha bu konu hakkında mail atarsam onları meşgul etmekten ban yiyecekmişim. Saldırgan bir tavır olarak anlama lütfen falan bişeyler yazmıştı sonuna, ben de cevap olarak ban yemekle tehdit edilmeyi saldırgan bir üslup olarak almayacağım öyle mi, şu ana kadar 100 doların üstünde sadece riota yardım amaçlı rp aldım ve karşılığı beni gerçekten çok mutlu etti. teşekkürler riot " dedim ve bear geldi özür dilerim arkadaşımız kötü gününde, lütfen 4 ip win boostu ve istediğin karakter dönüşümünü özürümüz olarak kabul et falan yan çizdiler hemen

Ulan ya

• quote:

Bala bak

• quote:

Bizde alalım o zaman :D

Edit : Bende harcadığım RP'yi topladım rahat rahat banada verirler sınırsız izni

2.Edit : 4431 RP'nin fiyatına baktımda 35-40 euro ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 18 Haziran 2011; 18:12:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rrainmaker

quote:

Bence böyle bir tutum içinde olmak çok yanlış. Her üyeye karşı eşit olmaları gerekir.

Kendin yapabiliyormusun da bunu adamları suçluyosun.

• Yanlış anlaşılmasın, ben karakteri geri veremedim diye arıza çıkarmadım. Yok bu konuyla ilgili mail atarsam banlanırmışım, meşgul ediyormuşum. Ulan işiniz ne diyerekten mail attım, pek umrumda değildi karakteri vermeleri o anda
  • Ticket mi mail mi aklım karıştı.Böyle hepsini alıyorlarsa mail atayım 40 euro verdim lan bende istiyom sınırsız izin!
  • Bearın gelip özür dilemesi ahmetin 100 euroluk rp almasından değil karşısındaki modun tutumundan kaynaklanmış olmalı. Çünkü ben 5-6 kere mail attım ve bana hep iyi davrandılar. Ahmete yapılan tutumdan dolayı özür dilemiş başka bir nedeni yok.
  • mail attıgınız adres neresı arkadaslar
  • Bu tip 3134143131343241 tane mesaj atıldı.Azıcık araştırıpta support.leagueoflegends.com adresinden ticket atmayı öğrenmemiş olman çok kötü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.