Şimdi Ara

Champ Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kha zix, elise, diana, xin, bunlar bende mevcut bazı champlar ve en zevk aldıklarım.. okadar zevkli bi o kadar da assasin-meleee ayrıca jung tarzda olduğundan (atla- zıpla- combo) double kill den başlayan scorlar getiriyor, aslında 3-4 kez botlarda öğrenirsen herbirini, rankda yada normal game de sabırlı ve dikkatli olursan karaterler tam sana göre :)

ama ilk önce rünleri ögren, hangi karaktere hangi rün. sonra ip biriktir istediğini al, dediklerimden asla pişman olmassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boccereco -- 25 Haziran 2013; 14:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Hocam Kha'zix ve Zed önerebilirim.Dün RP alıp hem Kha'zix hem de Zed'i aldım.Ben sanırım senden acemiyim.Kha'zix ile son oyunlarım 21-4 16-8 13-2 şeklinde.Zed ile son oyunlarım da aynı derecede.İkisi de çok zevkli ve çok güzel şampiyonlar.

Benim 30 level olmuş baya arkadaşım olduğu için onların hesaplarından girip bir çok şampiyonu deneme imkanım oluyor.Bu iki şampiyon onlarda olmadığı için şüpheyle almıştım ama ikisi de main şampiyonum oldu.

Zed biraz karışık ama alışması çok uzun sürmedi benim için.

Youtube'tan 'Kha'zix veya Zed champion spotlight' şeklinde aradığın zaman güzel tanıtım videoları bulunabiliyor.Arkadaşların hesabından deneyemediklerime bu şekilde bakıp fikir sahibi oluyorum.

Edit:Zed kombosunu sormuşsun.Forumda yaptığım büyük araştırmaya göre en iyi kombonun R-W-E-Q olduğunu öğrendim.

Evet bende Kha'zix'i çok merak ediyorum. Güzel bir champ gibi geliyor. Kötü oynayana rastlamadım oyunlarımda. Benimde bir arkadaş var 30 lvl ama onda Zed, Kha'zix, Fizz, Syndra kısacası oynamayı istediğim hiçbir champ yok(Nasıl 30 lvl'sa ()) Ama spotlight videolarını izlemek mantıklı geldi. Sağolasın cevabın için.

• quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

KhaZix

Edit: Rün kısmını görmemişim bence ilk önce rünleri tamamla daha sonra şampiyon açmaya geç. Kolay gelsin.

Rün konusunda bir arkadaşa danışmıştım ilk önce AP rün istedim sevdiğim fazla AD champ olmadığı için. En uygun AD rün nasıl olmalı? Cevabınız için şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpak

Daha denemediğim çok champ olduğu için fazla bir fikrim yok o yüzden size soruyorum. Genelde mid ve top oynarım. Bu yüzden hem midde hem topta oynanabilen bir champ istiyorum. Brand, Kennen, Ryze'ı oynamayı seviyorum. Bu arada rünlerimde tam değil, 13 rünüm eksik, kilitli olanlar 6 tane. Acaba ilk önce rünü tamamlayıp ondan sonra mı champ düşünsem diyorum. Champ olarak aklımda olanlar ise Fizz, Syndra ve Kha'zix. 3'ünü de hiç oynamadım. Ama sevdiğim champler. Evet fikirlerinize açığım. Farklı champlerde önerebilirsiniz. (Seviye: 24, IP: 6372(Tam yazayım dedim ))

Mid de Anvia ve Swain candırTop da ise Wukong,Jax op

• Elise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid için diana-fizz-katarina önerebilirim top için ise malphite'da zevk alıyorum. Rünleri tamamlaman daha iyi olur sonrasında championları açarsın.
  • Cevap veren herkese teşekkür ederim. Kha'zix'i aldım bakalım nasılmış. Sanırım evolve sırası q-e-r yanlış bilmiyorum değil mi?
  • Kha'zix ile 2. normal maçım, güzel bir champ tavsiye edenlere teşekkür ederim:

Champ Tavsiye

Evet farkındayım normal bir team değildi. Mid, adc, tank yoktu.
    Aatrox bayağı zorladı beni early'de topta ama kill vermeyerek ve 1-2 gang ile üstesinden geldim

(He bu arada evolve sırasını w-q-e yaptım bana gayet güzel geldi. Neden herkes q-e-r diyor anlamadım doğrusu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

quote:

quote:

Zed

Aslında Zed'de var aklımda ama zor diyolar. Acaba alsam mı?

Pratik yaparak kolayca alışırsın.

bence zede bulaşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

quote:

quote:

Zed

bence zede bulaşma

Bir üst mesaja baksan Kha'zix'i aldığımı görürdün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

quote:

quote:

Zed

bence zede bulaşma

Bir üst mesaja baksan Kha'zix'i aldığımı görürdün

• quote:

Kha'zix ile 2. normal maçım, güzel bir champ tavsiye edenlere teşekkür ederim:

Champ Tavsiye

Aatrox bayağı zorladı beni early'de topta ama kill vermeyerek ve 1-2 gang ile üstesinden geldim

(He bu arada evolve sırasını w-q-e yaptım bana gayet güzel geldi. Neden herkes q-e-r diyor anlamadım doğrusu)

eskiden w ilk evolve oluyordu, son gelen nerfle q ya %45 sanırım + hasar geldi. w daki o mükemmel damage kalktı slov etkisi kaldı.

yani w nerf yedi q buff aldı, böylece sıralamayı keisnlikle q-e-r yapmalısın, w gerek yok artık

• quote:

Kha'zix ile 2. normal maçım, güzel bir champ tavsiye edenlere teşekkür ederim:

Champ Tavsiye

r ye vermen çok önemli hem gelen son buffla beraber herhalde %50 hasarı yemiyordun. En basitinden karthus ultimi atıyor. Ölecekmisin ? bas ultiyi %50 damage bay bay

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Q-E-R mantıklı geliyor.
  • Bir de bu rün işi nasıl olucak ya. Birçok siteden baktım 2 kişi diyo kırmızılar ad olsun 2 kişi diyo zırh delme olsun hele biri diyo 6 zırh delme 3 ad olsun. AD'ye ve Kha'zix'e en uygun rünler nasıl olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.