Şimdi Ara

Cezaevi bahçesinde bulunan muhabbet kuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eniştem gardiyan ve yaklaşık iki ay önce cezaevinin bahçesinde muhabbet kuşu bulmuş, benim de 8 yıllık bir kuşum var bakabilirim diye bana getirdi. Bir mahkumun kuşuymuş,öyle ürkek ve ağırbaşlı ki bazen karşımdaki kuş değil de insanmış gibi hissediyorum ben böyle kuş görmedim.Hala da alışamadı. Benim kuşum cıvıl cıvıl öterken o sürekli uyuyor, fazla aktif değil ve kafesten çıkardığım zaman ben sokmadıkça girmiyor içeri bütün gün kafesin üzerinde duruyor.Psikolojisi mi bozuk ki.. Ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha yeni gelmis sanirim alismasi biraz zor olur cünkü yeni ortam yeni insanlar vb kafesin üstünde durmasi normal ve istedigi zaman içeri girebilir biizim kusumuz karni acikinca iceri giriyor ve uyumasida normal çünkü sahibinden ayrilmis alisir ne diyim

Orijinalden alıntı: MoonDeath

daha yeni gelmis sanirim alismasi biraz zor olur cünkü yeni ortam yeni insanlar vb kafesin üstünde durmasi normal ve istedigi zaman içeri girebilir biizim kusumuz karni acikinca iceri giriyor ve uyumasida normal çünkü sahibinden ayrilmis alisir ne diyim

Teşekkür ederim arkadaşım.
  • Benim anlamadığım bir nokta var. Enişten cezaevi bahçesinde kuş buluyor. Kuş bir mahkumun kuşu. Bu kuşu o mahkuma vermek yerine neden sana getiriyor. Madem mahkumun kuşu olduğunu biliyor sahibine niye vermiyor ki.

Orijinalden alıntı: Spirit88

Benim anlamadığım bir nokta var. Enişten cezaevi bahçesinde kuş buluyor. Kuş bir mahkumun kuşu. Bu kuşu o mahkuma vermek yerine neden sana getiriyor. Madem mahkumun kuşu olduğunu biliyor sahibine niye vermiyor ki.

Cezaevinde bir mahkum yatmıyor takdir edersen. Hangisinin kuşu olduğunu nereden bilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moloss -- 22 Temmuz 2012; 18:21:21 >
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.